Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

metracek

ahojte dievcata tak rano vodicka pomaranc kiwi kavicka a idem si zacvicit hned rano ze to je lepsie no ked sa mi dnes da tak budem cvicit rano ale ked nie tak hocikedy hlavne ze tie brusaky odcvicim co aj vecer dnes si idem udusit mrkvicku a strucky a pobede si dam cinsku kapustu a rajciny a vcera som myslela ze si cokoladu ani nedam a nakoniec som zdolala celu 3 bitku nevadi idem dalej rano som sa vazila po nej a dobre kilecka stoja niekedy tak rozmyslam ze keby som bola dosledna tak by to bolo lepsie ale na druhej strane ale pred tym som tuzila zhodit aspon na 72 a teraz mam71kg tak sa musim radovat aj z toho ved to je velky uspech co som dosiahla takto som to nikdy nedotiahla do uspesneho konca a koncom maja chcem mat 68 a budem stastna dievcata ale nechcem sa opakovat velku zasluhu na tom mate vy ja sa vzdy tesim co mate nove tak nech sa nam dari doschudnutia musketierky

carey

Ahojte spolubojovnicky, ja prave ranajkujem chlebik s lucinou, syrom light, paprickou a zeleny cajik.
Som teraz 2 dni nejedla pecivo a citim sa tak lahsie :)
Snazim sa jest pomaly a vychutnavat si jedlo. Zajtra sa odvazim a dam vam vediet, lebo nemam ponatia.

Helus ja zak vyskusam tu tvoju verziu :)

Prajem pekny den

Helus

Carey diky receptik,ja varim klasicky masu ovsenu,do hrnceka dam 1:1 vodu+ mlieko,a 1/2 hrnceka ovsenych vlociek,a to varim do zhustnutia,a osladim medom+skoricu,a podla chuti banan,alebo jablko.veru vyskusam tvoju verziu po 90 dnovke.

carey

Helus este som ti zabudla napisat ako som robila tu kasu, takze bud dam pohankove/ovsene vlocky do nejakej misky, zalejem vodou aspon na 2minutky., medzitym si dam do hrnceka malicky kusocek masla, do toho dam rozpustit kocku horkej coko, potom dam vlocky, nech pekne nasiaknu cokoladkou a potom zalejem este troskou mlieka, vznikne z toho husta kasa a na vrch davam koliecka bananu, ale mozes si tam dat hocico aj hrozienka, kokos, med, to uz je na tebe. Zasyti to na 3hodinky.

Inak a pekne ze ta tak priatel podporuje :)

Helus

Ahojte kocky,ja si dam zajtra cely den jablka,potrebujem sa vycistit,a odlahcit traveniu.Aj kavu mam na plane len 1 rano,a potom len nejaky zeleny caj+ vodu pit.ja mam za sebou 35 minut rotopedu,aj sprchu,a este zazvorak ako kazdy vecer,priatel uz ma bombarduje,nech nezabudnem,vcera som zaspala,tak nebol.Doschudnutia spolubojovnicky.

carey

Ahojte, takze vy vsetky drzite 90-dnovku, to ja by som nemohla sa nejak obmedzovat.
Moj plan je jest zdravsie, vylucit sladkosti a trosku cvicit, podla mojich moznosti.
Som prisla pred chvilou zo skoly, 3 hodiny matika :D uz som akurat tak schopna ist do postele.

Drzte sa, inak k tomu pitiu, ja tiez staci ked vypijem pohar vody a hned letim na wc, ale snazim sa pit tak 2l

Helus

ahojte dievcata,ja som dnes nemala vobec chut na sladke,ale mala chut na kapustovu polievku,tak tu som si dnes dala.priatel tu vedla mna chrume toasty+ mladu cibulku.Uvareny mam PU+ERH cajik,aj priatel ho pije zaroven so mnou,ale on,ako pitny rezim.doschudnutia spolubojovnicky.

metracek

HELUS ja som sa vodu tiez pred tym bala pit lebo som obrazne povedane 2dcl vypila a vymocila 2litre tak som vodu obmedzovala a potom mi nefrologicka povedala ze to je dobre ze ked pijem a chodim na wc ze mi dobre funguju ladviny teraz som sa naucila pit a fakt ze to bolo pre mna tazke ale zvladla som to 2 litre tekutin teraz v zime dam a verim ze v lete aj viac a z tym cholesterolom isla som na odbery a mali sme oslavu vinko kolace rezne salat a som sa bala co mi doktor povie a on ze ten cholesterol ze aky mam vyborny ze az pod normu no nechapala som tak som mu povedala ze ake som mala obavy on sa iba pousmial

Helus

Ahojte baby,ja som poupratovala,povysavala,treba sa hybat,a poobede idem na prechadzku.
Carey aku kasu si si robila z vlociek pohankovych,napis na inspiraciu receptik.
Metracek ja mam nutkanie sa odvazit,asi rano skocim na vahu.Dievcata ja furt slopem vodu,aj v noci,nestiham kupovat toaletak,ale nevadi pitny rezim treba,ja takto pijem uz par rokov.A to ma posielali k urologovi,ze mam nieco z ladvinami,a ten povedal,ze som cista cukrovkarka,a hned k internistovi,na odbery,a cukor je ok,a internista ma este pochvalil,ze je dobre,ked tolko pijem.Doschudnutia dievcata.

metracek

tak vitaj medzi nami CAREY,tak ja mam teraz s HELUS a AJULKOU a WALERI 90 dnovu dietu,JA som zacala 7.1. s 90 dnovkou pri vyske 176cm vaha 79kg po mesiaci som mala 73 kg potom som spekulovala a dala sa na macingovu a tu som drzala 14 dni no ani kg dole ani jeden centimeter dole a tak sme sa s HELUS pripojili k AJULKE na 9o dnovu dietu A WALERI je na rovnako s AJULKOU len je o jeden den pozadu alebo popredu uz fakt neviem MY dnes mame uhlohydratovi den JA a HELUS sme zacali 1.3. teraz mam 71kg takze ide to dole teraz cakam ze sa mi to zastavy este chcem 3kg dole a budem stastna,cvicim doma brusaky na koberci ale uprava stravy pomaha najviac s kombinaciou cvicenia potom sa dosiahnu vysledky len treba na to pevnu volu ale vysledok sa dostavy chce to len C A S TAK DOSCHUDNUTIA DIEVCATA