Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

carey

Zelam pekny vecer, ja som teraz prisla, boli sme este s priatelom na veceri, tak som mala kuracie prsia s chili omackou, ryzu a trosku kapusticky, dobrotka :) teraz si davam cajik a dnes uz jest nebudem. Nevladzem nejak, mala som toho moc som rada ze uz lezim.

Helus ty chodievas na prechadzky pravidelne ze? Ja som dnes rozmyslala ze by som tiez zacala, lebo ten stres co mam musim sa nejako odreagovat. Ale dnes ako sa ochladilo tu v BA, rano sa mi zdalo teplo a teraz ma skoro odfuklo brrr, uz aby bolo aspon 20stup :)

Helus

Metracek ja zajtra asi spravim sosovicovu polievku so zeleninkou,davno som nemala,a mam chut na nieco take tekute+ teple.Idem na prechadzku dalej,teraz som u dcery ma volno dneska.Doschudnutia spolubojovnicky.

metracek

tak ahojte dievcata bola som v kauflande kupila som sampiony boli v akcii tak si zajtra navarim polievku sampionovu s mrkvickou a zemiakmi ked mame ten skrobovy den a take dietne zemiakove placky tu polievku si necham aj na sobotu ale dam si ju bez zemiakov a daku cestovinu k tomu asi ja musim mat nieco teple do zaludka a v nedelu mame vitaminovy den takze zeleninka a ovocie mam hrozno jablka pomarance kiwi a otvorim si cviklu alebo calamadu no vidite jak to lahko ide WALERI a AJULKA kde ste chyba te mi tak doschudnutia dievcata

Helus

caute spolubojovnicky.
Zuzanka gratulujem k zhodenym kileckam,super.Ako len zavidim,ale aj mne sa dufam vaha pohne smerom dolu.nestresujem sa vobec,a zacnem cvicit tie brusaky kazdy den.
metracek ty sa hned vynajdes,aj ja mam rychlo navarene pre seba,priatel ma od vcera.A ja mozem ist na dllhu prechadzku.Aj tu sa zase ochladilo,ale pohyb treba.Doschudnutia musketierky.

carey

Ahojte
Zuzanka gratulujem k super ubytku :)

Ja som dnes vazila a mam rovnych 65kg, co nie je taka katastrofa, ale i tak som sa trosku rozsirila, takze chce to zdravu stravu a pohyb. Skusala som dnes trosku cvicit doma, ale po 15minutach bolest v boku, tak som sa potom uz bala dalej, no uvidime ako dopadnem na tej krvi.

Inak ranajkovala som spaldovy chlebik s lucinou, syrom a paprickou, vypila zeleny cajik a pojdem do skoly.

Helus neboj urcite si kupis krasne saty a budes vyzerat vyborne :)
Metracek ja asi tiez budem cvicit tie brusaky

zamilovana

Caute kocky, poviem vam, ze najlepsie sa chudne, ked je clovek cerstvo zamilovany :):):) Clovek zije z lasky :) a kila idu same dole

metracek

ahojte fievcata tak sa nam dnes zamracilo ZUZANKA gratulujem super aj ja som prvy mesiac schudla 6 kg je to super pocit ze tak vydrz a ten pocit bude este lepsi,HELUS neboj do tych spolocenskych siat isto schudnes ale pridaj si po troche brusaky ide to sprvoti tazko len sa musi clovek prekonat ja ich cvicim kazdy den sem tam prehresok davam si 3 serie po 8 krat pri cviceni vzdy citim bolet v bruchu ale ako docvicim tak nic uz mi zostane len dobry pocit ze som to zvladla dnes rano strapec hrozna a nechce sa mi varit tak parky cinska kapusta a rajciny a na veceru 1 parok dusena mrkva s fazul.strukmi tie mam od vcera tak doschudnutia musketierky

Zuzana76

Ahojte spolubojovníčky, takže mám prvý mesiac za sebou, a výsledok?
20.02.13 88,0kg
21.03.13 82,2kg - 5,8kg
Tešííím sa!
A Vám sa ako darí? Koľko ste už schudli?

Helus

ahojte spolubojovnicky,ja pijem kavicku+ cajicek,a pozeram si forum,ako by sa vrece roztrhlo s chudnutim,stale ptibudaju nove temy.Doschudnutia spolubojovnicky.