pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
cawko baby :-) mam taký malinký problem:D teda ako vacsina dievcat z nas ktorým robi problem slaninka:D:D:D uz neviem co mam robit neviem si nijako nakopnut rezim ...snazim sa schudnut a fakt chcem ale neviem ako si zostavit jedalnicek ta aby splnal vsetko co ma...poznam vsetky triky kedze uz dlhsie mam problem s vahou tak vsetko sledujem a citam ..ale neviem si to dat nejako dokopy...skuste mi proadit.. teda ak sa vam chce:-) a nebude vas to otravovat :-P budem veeeeeelmi rada:-) dakujem vopred
Helus dakujem za recept vyskusam ho asi buduci tyzden, lebo cez vikend vari mama, dnes mame fazulovu polievku na kyselo a zemiakove placky, tak ja skor viac polievky a mozno jednu placicku.
Ja idem ranajkovat a potom pocitat, sa mi snivalo o skole tak som zas taka nesvoja :/
Inak vcera prehresok velky, mala som spenatovu pizzu, bola som s tou kamoskou a ona ze minule som jej slubila ze ideme na pizzu i ked si to nepamatam :D tak nakoniec ked uz zhresit tak tym co lubim takze bola spenatova pizza, ale tak teraz uz znova na nas rezim.
Pekny den
DOBRE RANECKO DIEVCATA.Tu krasne svieti slniecko,tak poobede hura na prechadzku,tak som si na nu zvykla,ze mi bude potom chybat.Doschudnutia musketierky.
Carey posielam ti recept na tie cestoviny.
1 karelab,150g cestovin,olej,cibula,mlete korenie.cestoviny uvarit,na oleji osmazit cibulu,osolit,a pridat na hrubom struhadle nastruhany karelab.Orestovat,okorenit,a podliat asi deci vody.Nechat prejst varom,a ked sa trocha odpari,voda tak zmiesat s cestovinami.
Metracek asi tiez robi takto,ja to mam z knizky od Macingovej.Dobru chut.
Ahojte dievcata,ja som bola aj dneska na prechadzke,aj na nakupe.Uz dufam,ze v novom mesiaci pojdem do prace,lebo mi hrabe doma,chybaju mi ludia,a konverzacia s ludmi.Na tuto chipku+ zapal pluc+ zapal podhrudnice nezabudnem do konca zivota.Bolest jak hovado,a vcera som cvicila brusaky,a dneska to citim dobre tu lavu stranu,takze na brusaky mozem zatial zabudnut.
Metracek placky som nerobila uz asi 3 roky,aj viacej.teraz pijem kavicku+ zeleny cajik.Metracek ty si mna normalne s tymi cestovinami s lkarelabom navnadila,veru aj ja si ich spravim zajtra.Rano budu jaklka,ale skusim si ich nastruhat,a pridam trosku skorice.tak doschudnutia spolubojovnicky.
metracek nemozes mi napisat ten recept s tym kalerabom, vyskusala by som aj ja, nieco nove konecne :)
Inak ja som prave dojedla obed celozrnnu tarhonu na mladej cibulke, paprike s tofu a salat z rukoly, mnamka.
Idem pocitat, tak zatial
dievcata placky dietne supeeeer nastruhala som na hrubsie zemiaky na robote pridala cibulu cesnak a koreniny a pre seba len polohrubu muku upiekla som si 3 placky potom som pridala vajce a usmazenu oravsku slaninku a upiekla som placky manzelovi to bola vona a pri tom peceni som sa pri sporaku tocila na rotane super vyuzity cas dnes som si teda spravila super obedik a zajtra polievka bez zemiakov a rozmyslam ze si spravim fliacky s kalerabom ked som si to robila minule bolo to super to je recept z macingovej len ja si ich robim na sladko nevadi vecer si nedam uz ziadnu maskrtu hlavne ze jem zdravo chutne a nepriberam tak doschudnutia dievcata
ahojte dievcata,tak rano hrozno a kiwa a varim si tu sampionovu polievku a spravim si tie zemiakove placky este si dam tie brusaky a potocim sa na rotane a hajde do prace tak doschudnutia
Dobre rano, ja akurat uvazujem co si dam na ranajky, ale asi si spravim prazenicku s dvoch bielkov a jedneho zltka a ktomu nejake pecivko. Dnes mam vecer stretko po sto rokov s jednou kamoskou, ona tiez chce schudnu tak som zvedava co ma noveho. Idem teraz do skoly opat matika, potom ked pridem budem pocitat, ale dnes to na prechazdku nevidim, fuka, nula je, neznasam taketo pocasie, este je aj depresivne.
Helus ja tiez davam zimnu bundu, vcera som mala jarnu a zmrzla som. Strkovec je odo mna nejakych 20min peso, hih vidis mozno si tam aj ja niekedy zajdem vramci prechadzky :)
Zelam pekny den
Ahoj carey,ty si mala teda dobrotku,mna.Mas praavdu,vcera som mala vonlku rolak+ vestu,a bolo prijemne,a dnes som mala jarnu bundu,ale zvladla bvy som aj zimnu,co asi zajtra vytiahnem.Ja chodievam pravidelne na rychlu chodzu,bud tu v Ruzinove,alebo v petrzalke s vnuckou.Ale najcastejsie okolo Strkovca.A teraz mam za sebou brusaky+ cvivenie 45 minutove.pekny vecer vam prajem spoluchudnuce,a ja sa idem dat do poriadku,a pozriet telku.