Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

metracek

ahojte dievcata WALERI ja som mala normalne zle tusenie ze ty mas problemy s prerabkou kuchyne lebo inac som si nevedela vysvetlit ze si tu neni budem ti drzat palce nech vam to doma dobre dopadne s tou kuchynou a nedaj sa HELUS to som si ten cajik kupila ako si mi ty radila a tento je z kauflandu teraz je dokonca v akcii vyrobca teekanne tesim sa ako sa tu podporujeme tak doschudnutia dievcata tak zajtra popiseme

waleri

Ahojte dievcata,

vsetky vas moc zdravim,troska som mrkla co sa tu deje,no Vy ste hotove spisovatelky,tolko prispevkov a move mena-skvele,len nemam cas na citanie.

U nas sa vyskytli neskutocne problemy,ktore nechapem a privadzaju ma do sialenstva,bolo by to na dlhe pisanie,ale v skratke problemy s prevedenim a montazou linky v stredu,musela som odvolat obkladaca,elektrikara,sme bez vody v kuchyni,sporak nezapojeni,neda sa pohnut,proste horor a arogantna firma,reklamaciu som uplatnila hned v stredu a vazeni si myslia,ze budem nespokojna,po tichu a v predklone. Hoci slubili,ze sa dnes ozvu,ani tuk.

Nikdy viac nic od De--domu.
A ze vraj podporit slovensky trh,taka skusenost,ze nikdy.

Tolko v skratke.Cakam co sa bude diat v pondelok.

Dnes som mala ako jedlo zemiakovy salat,tym,ze su blizko hranice som si kupila hotovy a chutny.Vodicka,caj ,kava sice z mliekom,ale co uz.
Zajtra si dam bagetu so zeleninou a vecer sladkost na nervy.Mozno piskoty namacane do kavy,celkom by bodli.

Tak sa majte ,len krasne a nech sa nam dari.

Pa a zdravim Vas vsetky.

Helus

Metracek to mas nejaky novy cajik,kto ho vyraba,a kde si ho kupila v lekarni?ja mam teraz pu-erh ananasovy z APATHEKE.Kupovala som ho v lekarni.MY SME TEDA PARTIA.Doschudnutia kocky.

metracek

HELUS ja si dnes uz nedam ziadnu sladkost brusaky uz mam za sebou cvicim ich dlho ale vzdy sa mi cvicia tazko ale potom mam super pocit teraz mam navareny ten cajik PU ERH TEA LEMON citala som o nom ze aj ty najtucnejsi ked neobmedzia stravu a necvicia tak z neho schudnu tak 3kg uvidime ze aj zapeka ale ja mam inu skusenost mna aj prezene neviem ci je to z neho alebo zo stravy kupila som v kauflande to tmave hrozno a to je super aj z lidla bolo dobre.neda mi to rano skocim na vahu ci mi dake kilo nenabehlo ,inac ja tie fliacky kalerabove robim na sladko zase prehresok ale vtedy uz na veceru ziadna sladkost a dusim to presne ako kapustu presne tak ako napisala HELUS ,AJULKA dufam ze si uz v poriadku a v nemocnici si pochudla dufam ze nic vazne ete mi tu chyba nasa WALERI ale ta asi ma tu prerobku bytu tak doschudnutia musketierky

Helus

AHOOJ Metracek.noo ved sa svet nezruti,po jednom pokaslani.ja som mala teraz na veceru tie BRUSCHETTE MAURETTI PARADAJKOVE.Parada ake boli chutne.Videla som ich na reklame,a hned som ich chcela vyskusat.Metracek ja som volakedy tiez zjedla viacej peciva aj sladkosti,a to bol moj kamen urazu.Ja ked budem jest len zeleninu+ ovocie,tak bude moja vaha 63 kil.To mam vyskusane uz na sebe.nic ineho okrem toho,ale ako nahle pridam aj mliecne+ ryzu6 zemiaky tak je vsetko naspet.Doschudnutia musketierky.

metracek

ahojte dievcata tak dnes som dokaslala cely den od rana blazinec v praci a ked som prisla domov tak sa mi uz nechcelo varit tie flacky s kalerabom spravim urcite nabuduce a tak som o 16.00 zhltla zavinaca a rybaci salat s grahamovym rozkom a jeden jogurt a mam na dnes dost oddychujem do rana len dam do pracky poprat,AJULKAja uplne s tou 90 dnovkou suhlasim tiez mam na to rovnaky nazor a HELUS mne sa zda za rady ktore ti niekdo da zbytocne vyhodene peniaze ja si myslim ze ty dobre vies z coho idu kilecka hore a z coho dole ,dievcata je to hlavne o tom co jeme uprimne si povedzme ja som pred tym zjedla kopu peciva a teraz minimalne a zaujimave ze mi to staci a ani mi to nechyba je to len a len v strave ,ozaj HELUS ja so tiez si na zajtra kupila v kauflande tie jahody zajtra napisem ako chutili zajtra den dodrzim len ovocie a zeleninka a v pondelok si robim na olivovom oleji na prirodno masko a zelerove hranolky uz teraz sa tesim a vyvar ,idem dat si este brusaky tak doschudnutia dievcata

Helus

ahojte kocky,ja som uz doma z prechadzky.zastavila som sa nakupit ovocie+ zeleninku.Zajtra budem na jablkach doobeda+ kupila som jahody v kauflande,ochutnala som 1 a su jak umela hmota,bez chuti.A poobede si udusim fazulove struky na cibulke+uvarim si na veceru zeleninku v bujone.Priatel si rozkazal na obed spanielske vtacky,nerobila som to asi 3 roky,musim kuknut na nete ako sa to vlastne v9ari.
Kathrine19 vitam ta medzi nami.Vsetky tu mame teoriu v malicku,len realita byva trosku ina.Doobeda sa maju jest sacharidy,aj na obed,a poobede len bielkoviny+ zeleninka.Ja som aj navstevovala svet-zdravia,kde mi urobili jedalnicek na mieru,a ja som este pribrala,zaplatila som nemale peniaze,a po 2 mesiacoch,som skoncila,lebo vysledky som nemala ziadne,a vaha mi kolisala hore dole.Takze sa uz tesim,ze sa otepli,a hura do zahradky okopavat+tury po lese s vnuckou.

Ajulka

Ahojte kočky,
som znova medzi vami. Na pár dní som bola ochutnať nemocničnú stravu, nútenú hladovku a teraz sa môžem znova pripojiť k vám.

Kathrine19,
mám rovnaký problém. Normálne rada papkám a nie vždy sa mi darilo ovládnuť sa. Možno preto mi vyhovujú pevne stanovené pravidlá 90dňovej diéty. Mnoho žien ju odmietajú, lebo ich obmedzuje. Ja to cítim inak. Má pevne stanovené hranice, ale napriek tomu necítim veľké obmedzovanie. Vždy si vyberiem na čo mám chuť a čo mi vyhovuje v rámci "dovoleného". Skús si aj ty vybrať to čo máš rada z toho "zdravého" a nesiliť sa do niečoho čo neuspokojí tvoje chute.
Doschudnutia dievčatá.