pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte dievcence,ja som prave dopila zazvorovy cajik s citronom,zazvor struham doma poctivo,taky caj je najlepsi.Rano budu jablka+ pomaranc,obed bude maso na stave+ladovy salat+krajec chlebika a vyvar.Zajtra nevarim,este je navarene.Doobeda mam kontrolu,aj v utorok,takze mam behacky.To pocasie uz naozaj sa zblaznilo,nech je teplejsie,tato zima nas nici.Doschudnutia dievcata.
WALERI ja nerozumiem aky zeleninovy den ja poznam v 90 dnovke len vitaminovy den a tam sa zemiaky nemozu
Zeleninový deň, 90 dňová dieta, Zapečená šošovica so zemiakmi a šalátom
mimibazar.sk diety
Vyzera mnamkovo..
Drzte sa dievcata....
Este aj to pocasie je neprijemne a predpoved na tyzden brrrrrrrr.
pa
ahojte dievcata,HELUS na obed som mala cviklu a bola som hodinu na prechadzke so psikom a teraz som si spravila jablko hrozno a jahody a mala si HELUS pravdu fuj jak drevo to na nase zo zahradky nemaju sance tak este si dam kavicku a cajik a pekny den za nami tak doschudnutia kamosky
ahooj metracek,tak ja uz som z navstevy doma,ale ma tam chceli napchavat,aj polievku mi nalozili,aj pekac s kuracinami som mala pred sebou+ryzu+ uhorky,ale mi to liezlo na nervy,tak aby som neurazila,tak som zjedla 1 kridlo upecene.Noo este stastie ze u mna doma sa nepecie nic,ani na vianoce,ani inokedy.priatelovi staci napolitanka,alebo nejaka cokolada,a je vymalovane.no a zemiakovy salat ja nejedavam,vobec ani na vianoce,takze tam nastraha nehrozi u mna.Doschudnutia dievcence.
prajem pekny slnecny den tu je chladno ale slnecno rano pohar vody strapec hrozna kavicka a pol litra cajika potom dam este daku zeleninku a ovocie idem piect na velku noc take vysusovane pecivo plnkove som si objednala zacvicim este a pobede prechadzka zo psikom namocila som si na zajtra 2 rezne zajtra vysmazim a budem mat k nim zelerove hranolky mnaaaam rano vaha nemennna aj po vcerajsom prehresku tesim sa na vodny den v piatok a na vazenie dufam ze budeme mat super vysledky vsetky HELUS nastrahy su vsade akolo nas len ich treba zdolavat a hlavne odolavat im ale ta velka noc to bude horsie tam je nastrah neurekom ale zdolam ich nezahodim predsa cele chudnutie kvoli velkej noci a jar sa blizi a zimne bundy sa zhadzuju tak aj kil sa musime pomaly ale isto zbavit tak doschudnutia dievcata
ahojte baulky moje.Ale sa tu rozbehla diskusia o cajoch,to sa mi paci.Tu v Ba popadava sniezik,skoro mi oci vypadli.Inokedy o takomto case uz sadom v zahradke.No co uz,hadam sa to coskoro umudri.ja tu mam uvareny zeleny cajik+ moju milovanu kavicku.Dnes poobede idem na navstevu K otcovi na dedinu.Takze tam ma necakaju dufam nastrahy,dam si tam namiesto kolaciku jablcko domace.Doschudnutia musketierky.
metráček,
dakujem pekne :)))
LEKNO 009 tan caj maju v kauflande hned od zeleniny po pravej strane na zaciatku vyrobca TEEKANNE PU ERH TEA LEMON taky oranzovy obal a obrazok zeny azijatky cinanky a citron urcite ho najdete 20 sackov ja si ho varim do pol litrovej salky 1 sacok je dost tmavy vyskusajte ja mam s neho pravidelnu stolicu ale vyskusam aj daky z lekarne pozrem co tam maju zatial som mala len tento druh tak dobru noc dievcata a doschudnutia