pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Čaute babenky, mám rozčítanú dobrú 650 stranovú knihu a tak som sa do nej zahryzla, že nemám kedy sa vám ani ozvať. Práve som si vybrala z mrazničky hovädzinku na zajtra. Uvarím z nej polievočku, k mäsku paradajkovú omáčku, pre rodinku knedľu a stíham aj behačky po doktoroch... Dobrú noc...
Ahojky mne velmi pomaha kokteil Formula 1 , ak by ste mali zaujem o viac informacii napiste mi na mail domrica@azet.sk :)
Formula 1 je chutná a výživná plnohodnotná náhrada nášho jedla. V tekutej podobe rýchlo a efektívne zásobí náš organizmus potrebnými živinami a množstvom energie. Obsahuje všetku potrebnú výživu a pritom obsahuje minimálne množstvo kalórii. Tiež obsahuje vyvážené množstvo sójového proteínu a je bohatý na vlákninu, ktorá uvedie Váš tráviaci systém do pohybu. Je to základná zložka bunkovej výživy a to všetko pri nízkom obsahu kalórii menej než 220 kalórii.
metracek ja ten zazvorak pijem uz asi 2 roky vkuse kazdy vecer.A ja mam tlak 90/60 aj v piatok som bola v tescu a robili tam meranie tlaku+ tukov firma ZEPTER.A pan sa ma pytal,ci este zijem,ja mam takyto tlak cely zivot,ale ono sa to moze zmenit zo dna na den.Baby idem kuknut co je v telke,tak dobru nocku.
WALERI inac ta stranka mimibazar.sk je super tam je tolko super receptikov musim z toho nieco vyskusat
pardon - skrobovy den
- sosovica
- zemiaky
WALERI pises to tak nastvano mne nejde o slovicka ja som tomu len nerozumela a ked su tam zemiaky tak ja by som si to dala v skrobovom dni
Metracek,ja som to slovicko zeleninovy ani nevnimala,podla obrazku som si ho automaticky zaradila do UH dna a tu sa mi paci a moze sa komplet cely,ci ako???
Ved tu nejde o slovicka....a klud
pa babulka
LEKNO ja mam na spodnej strane krabicky napisane ze sa namaca 3 az 5 minut teda nakreslene je to tam ,tak to urob aj ty,HELUS ak mas vysoky tlak tak s tym zazvorovym cajom opatrne kolegyna ani nema vysoky tlak a nebolo jej z neho dobre
lekno 009 zalej si caj a nechaj aj kludne 5 minut luhovat,aj ked bude viacej nic sa nestane.bude trochu silnejsi.Vyskusaj ,a potom podla chuti sa rozhodnes,ci staci,alebo nechas viacej luhovat.