pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahoj metracek zacalo ma to boliet znova,ziadna aktivita nebola,neviem preco ma to drzi.Takto som este vzivote dlho doma nebola,ja si na vsetko beriem dovolenku,ale teraz ma to polozilo,ved zajtra uvidim,doschudnutia kocky.
ahojte dievcata tak som si super zacvicila este si dam cajik a pozrem vecer tu extremnu premenu zajtra si dam rano hrozno a na obed ryzu s paprikovou pomazankou a polovicu vecer ryze so zeleninou a vela caju HELUS co ta to tak dlho pobolieva pod tym rebrom to ta zacne z nicoho nic alebo po nejakej aktivite a kasel ti prestal len sa dobre vyliec viem doma je dlho hlavne ked ma clovek rad spolocnost tak do schudnutia
Ahojte dievcata.
Metracek tak caj nam chutil ten pu-erhA teraz som uvarila zazvorak,vzdy davam 1/2 citronu do hrnceka+1 lyzicku medu.zase ma zacala boliet lava strana pod rebrom,slak ma ide z toho trafit,uz som to mala ako tak dobre,len to zacina odznova,som zvedava,co mi zajtra povie obvodacka.ortoped vravi,ze to bude z dychania,on ma uz ukoncil,tak som na nervy z toho.Takto doma som este nikdy nebola dlho uz to bude 6 tyzdnov,chcem ist do roboty.A zacalo to obycajnou chripkou a kaslom.Doschudnutia dievcata.
ahojte dievcata no zima sa nam pekne vratila brrrr,dnes som mala prirodny reznik a zelerove hranolky ochutnala aj kolegina a ze ake vyborne a ja ze hlad si svojho jogurtu sme sa zasmiali ona je taka chuducka a pritom uz ma cez 50 rokov ale je normalne menej ako ja a to ja chudnem na zajtra si dusim ryzu a dam si k nej daky salatik teraz si popijam ten cajik z kauflandu aj som bola v lekarni si kupit nieco na hrdlo chce ma boliet ale na caj som uplne zabudla sa pozriet vecer si pojdem zacvicit HELUS na kazdeho moze posobit ten zazvorovy caj rozne to som ja na internete len vycitala informacie ze znizuje tlak ved ked vam chuti tak sa nic nedeje u nas doma nam ho navarila dcera ze je dobry na chripku taky cerstvy mne chuti aj dcere ale manzelovi nie jemu sa zda horky ale ked je tam med tak je super a zrovna on by ho mal pit co mu nechuti.AJULKA ty si ako ja aj ja som predtym nemala problem zjest 5 knedli ja robim doma varenu tak doschudnutia dievcata
Ahoj Ajula,aj ja chodim do kniznice,a poziciasvam si nihy.Doma mam malo casu citat,ale citam v buce cestou do prace,a ed chodim dcere tiez v buse.tato mi cas ubehne.Ja som bola na prechadzke zase.
Metracek u nas v terne caj nemali,tak som socila do DM-DROGERIE,a tam som ho kupila,ta si ho ideme s priatelom uvarit.Doschudnutia kocky.
Ahojte kočky,
obed mám za sebou. Nakoniec som k hovädzinke spravila chrenovú omáčku a dala som si aj ja. Knedľa ma už nedráždila ako predtým. Máme tu súkromníka čo varí úžasné domáce knedle a nikdy som nemala problém zjesť aj 5 kúskov.
Metráček, bola som so synátorom v knižnici a on mi vybral asi tú najhrubšiu knihu akú tam zbadal. Nechcela som mu kaziť radosť tak sme ju požičali. Veď ja čítam všetko, nemám vyhranený vkus. Je to svetový bestseller od Christophera Paoliniho - INTHERITANCE. Komu sa páčil film Pán prsteňov, dostane ho aj táto kniha. Je to niečo podobné. A mám to aj namiesto tréningu bicepsu a tricepsu....
Ahoj carey,ani vnucke nechuti zazvor,dcera jej ho davala,ked mala chripku a anginu.Ale dcere chuti.ja som na nom s priatelom zavisla,kazdy vecer ho varime,aj v lete.uz sme si na neho zvykli,ale v lete si dame asi pauzu od neho.inac dnes je zima ja fras,rano som vybehla v letnych botasach,a olutovala som to.Pene este teplu obuv,mam tae zimne botasy.Doschudnutia dievcata.
Ahojte, no ja som tento vikend nejako viac jedla, mamina este aj upiekla tvarohovy kolac s ceresnami, no tak som neodolala, ach jo...ale treba mi jest zdravo, tak cez tyzden to snad bude lepsie.
Ja mam dnes narocny den v skole a vecer ucenie.
Drzte sa, vam to tak pekne ide, inak mne zazvor nechuti neviem preco
dobre rano dievcata moje.
Metracek to som ani nevedela,ze znizuje tlak zazvor.Ja to vobec nepocitujem,ze sda mi znizuje tlak,citim sa rovnako.Inac dcera mi kupila pod stromcek tlaomer,a este som ho ani nerozbalila,ao vyzera.je odlozeny v perinaku,ale mala by som ho aspon popzriet ako vyzera.Doschudnutia dievcata ja vyrazam po doktoroch.
tak dievcata ja som este hore pocuvam superstar a som na nete citala som si o tom zazvore aky to je vseliek tak ze dobry na kasel,aj na cholesterol a ze znizuje tlak mam ho cerstvy v ladnicke navarim z neho manzelovi cajik ked ma taky vysoky tlak AJULKA co to mas za knizku ked ta tak zaujala napis nazov tiez pojdem zachvilu spat rano vstavam