Kamarátka na chudnutie

waleri

Metracek,vo stvrtok pridu odstranovat zavady,uz som to predychala,ale s niecim takym som sa nestretla,ziadne
prepacte,ziadne ospravedlnenie o nejakej zlave sa nikomu ani nesniva, ale povedala som si, ze je velkonocny tyzden a nebudem sa uz rozculovat,zavady su uznane,doslova vybojovane,ostatne prace stoja,ale raz sa vsetko skonci a bude pohoda.

Tak sa mi do toho nechcelo,ale manzel,ze ano a kedy potom a takto to vypalilo,asi som citila problemy a veru sa vyvrbili.
Teraz mu je to aj luto,ale musime sa situacii len prisposobit.
Aspom to pocasie keby bolo jarne,ze by clovek isiel von na slniecko a nemuseli by sme sediet doma - zobrali sme si dovolenku na upratovanie....

No,vidis aj u sukromnika to nie je na 100 % a sklamenie je hned na svete,tak bojujeme aj takymto smerom.

Je to v ludoch a o ludoch a u nas sfera sluzieb ma taku uroven aku ma.

Sme my bojovnicky,tak vela sil prajem a vela radosti aj Tebe z noveho nabytku.

pa

Helus

Ahojte dievcata,dakuzjem vam za slovicka,ktore ma velmi potesily.Inac nase zdravotnictvo je fakt super.ty mas problem teraz a ono ta objednaju na maj.Clovek potrebuje urcit diagnozu,a nasadit liecbu.Inac Waleri ten Thallion som uz volala ale tiez az 15.4 maju termin,ale zajtra skusim este dalsie sukromne obvolat.NOO ani kavu som dnes nepila,len rano tu jednu,pijem len caj pu-erh,a zeleny.Dnes ani zazvorak nebol.A na veceru som mala grahamovy rohlik+sunku.Viem ze to neni strava k 90 dnovke,ale musim si dat par dni takejto stravy.Zajtra si dam tiez to iste na ranajky,najradsej by som si dala jablko,ale par dni si dam pohov.Inac v piatok mame vodovy den.Doschudnutia dievcata.

metracek

WALERI ako si s tou kuchynou pohlo sa to ja som tiez napalena dala som si robit nabytok do bytu k sukromnikovi a mal byt tento tyzden a on ze nestiha tak som sa tesila ze budeme vynoveni na velku noc a nic chcela som si vsetko upratat a tak som sa dnes dala na upratovanie v obyvacke uz to tu dycha cistotou a vyzdobene velkon.ozdobami my by sme mali mat vodny den v piatok tak nech sa nam dari dievcata

waleri

Ahojte dievcata,

Helus,tak to je neprijemne a pankreas !!!!,prajem Ti aby si vsetko zvladla, vela opatrnosti a oddychuj ako sa len da.
Ano,po upresneni diagnozy uvidis,v Ba je stredisko Thalion,tak mrkni na internete,je oproti Kuchajde,to mas v obvode myslim.Boli na Mytnej,ale prestahovali sa do Kolosea.
Tak daj vediet pre koho si sa rozhodla.
Drzim palce.

Ja som dnes porusila co sa dalo,tusim ani neviem aky den mam,napiste prosim, kedy mate vodovy den, na ten sa chystam u mna nasleduje po Vasom.

Dakujem Vam.

Drzim nam palce a vela pohody.

Pa

metracek

HELUS tk som si na nete pozrela tu setriacu dietu no su tam obmedzenia ale ty s tym nebudes mat problem urcite nesmie sa tam vyprazat a zelenina sa moze len niektora ta co nenaduva napr.brokolica a nesmie sa vajce hlavne zltok ale ved ty si to uz ist pozries neboj ty budes mat prisnejsiu dietu ako ja ale nie je to ziadna hroza len nech sa vyliecis a kupila som si ten cajik popradsky na chudnutie s limetkou v kauflande uvidim aky bude ale vypijem isto dobry tak prajem skore uzdravenie HELUS

metracek

ahojte dievcata,HELUS je mi luto ze ta choroba nie a nie prejst ale este nemas urcenu diagnozu takze optimizmus a s dietou 90 dnovou sa ty netrap ved ty budes mat dietu este horsiu len aby ti tie bolesti presli to je hlavne ja dnes ryzu s kecupom a zajtra si urobim cestoviny a sampionovu omacku ,som taka dnes unavena boli ma hlava zobrala som si 2 dni dovolenky poupratujem a oddychnem si asi to potrebujem tak doschudnutia dievcata

Helus

ahooj Ajulka,dakujem za slova potesili ma.Ale bola som si zhanat gastrologa,a ze volny termin az v maji,a ja som hned ze si zaplatim,ze maju vela,tak neberu takto.Tak si idem opisovat zariadenia,a zajtzra obvolavat tu v Ba.Stretla som tam znamu,a mam jest len spaldove pecivo+ sunku,a ziadne mliecne,ani zeleninu ani ovocie tvrdu dietu.noo co budem jest tak to neviem,cela 90 dnovka je teraz v haji,asi .musim popozerat na nete co mozem pri pankrease vobec jest.doschudnutia dievcata.

Ajulka

Heluš, to je teda nepríjemnosť. No mám z Teba pocit že si riadna bojovníčka, pravá mušketierka a ty to zvládneš! držím palec. Daj vedieť ako si dopadla.

Helus

ahojte kocky,ja som vcera vecer vracala,a mala som bolesti+ krce pod lavym rebrom,a dnes u doktorky hned hano som sedela na kontrolu,a mam papier na gastro+ sono vsetkych organov.A mam setriacu dietu,takze ziadne ovocie ani zeleninu lebo je tam podozrenie na akutnu pankreatidu.Teraz zhanam gastrologa cim skorej,bola som u jedneho,a ze termin mi moze dat na jun!!!TAK teraz idem k druhemu,aj ked si budem mat zaplatit,nevadi,ale nech uz sa mi skoncia bolesti podtym rebrom,lôebo skoncim na psychiatrickom oddeleni,ale to zartujem.Musim si pozriet na nete co vobec mozem jest,doschudnutia kocky moje.