pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Dievcata ja sa nemam cim pochvalit. Hrozne som zase pribrala. Necudujem sa ved stale nieco hadzem do seba. Uz som sa chcela zacat kontrolovat ale vzdy do toho nieco pride a tak som si povedala, ze najlepsie bude ked zacnem po velkej noci. Drzim vam paste...
METRACEK ja vobec nemarodujem,vzdy si zoberiem par dni dovolenky,a som fit.Ale este nikdy som nemala bolesti pod rebrom zpredu,take som nepoznala.Ale musim sa priznat,uvarila som si kavicku,mnaam dneska druhu,a poslednu.Inokedy som ich vypila aj 5.A vecera bude spaldove pecivo+ sunka take dietne aby sa to ukludnilo.Ale ranajky si chcem dat pomarance tak uvidim ako budem reagovat.Doschudnutia kocky.
tak som dnes od rana upratovala kuchynu ,spalnu este detsku ale tu si spravy dcera ked pride domov takze este nakupy a mozu prist sviatky,dnes som sa riadne najedla tych cestovin a sampionovej omacky,zajtra zeleninovy den a kedze je zeleny stvrtok tak uvarim spenatik HELUS to mas celkom fajn termin ale nezavidim ti tak dlho byt doma a este tomu chora tak doschudnutia atebe HELUS do skoreho uzdravenia
Ahooj JESSICAL,ako sa ti dari V CHUDNUTI?ja sa odvazim v sobotu po vodnom dni,ale nevidim na sebe,ze by som nieco dala dole.Ja som bola vonku vybavovat,aj v praci som bola,a teraz idem obedovat.Inac obmedzim sa len na 1 rannu kavu denne,a uvidim ci to pomoze teraz pijem ovocny cajik.Doschudnutia kocky moje.
Dievcata je teraz aj brusna chripka. Takze ak mate problem s bruchom moze to byt aj ta chripka.
Ahooj Carey,dakujem za utechu.Ja to neberiem tragicky,len keby ma to nebolelo pod tym lavym rebrom.Alôe uz mam aspon termin na gastro 8.4 najskorsi.Ale nevadi uz to vydrzim.Inac dnes som si zobrala svokrine ESPUMISAN.tak som zvedava,ja nie som nafuknuta.A dnes budem mat na obed varene cestoviny+ dusennu zeleninku.Doschudnutia kocky.
Ahojte zienky, tak ja som teraz nemala nejako cas ani sem kuknut. Idu sviatky a ja to asi ani nepostrehnem, co mam toho tolko. Ale ako povedala waleri, raz bude pohoda, treba mysliet na to.
Jeden den kedy som dnes mohla spat do 9 ale nie babka volala o 8 3x takze som sa uz vyspala :D a toto je kazdy den, no co uz stari ludia.
Helus je mi to luto, ze mas taketo problemy, inak moja kamoska ma uz mesiac prisnu dietu a nevedia co jej je, lebo skoro vsetko co zje je nafuknuta a boli ju brucho, nesmie ani tmave pecivo, ani vela ovocia, tak papa ze jogurt, zemiaky varene, len biele pecivo, vyvar a schudla 6kg, ale je z toho nestastna, bola uz aj na vysetreni hrubeho creva, ale ze nic, tak stale nevedia co jej je. Dufam ze tebe zistia aspon diagnozu a nasadia liecbu
ahooj metracek ja tu cakam jak blazon,a oni si hraju veselo hokej.inac vcerajsiu premenu som pozerala asi 30 minut,a potom som samozrejme zaspala,ako klasica.Doschudnutia kocky moje zlate.
WALERI ja som to tusila ze sa bude vyhovarat ze nestiha ale dal mi zlavu 30 eur no co aj tak nic na tom nezmenim aspon mala utecha ,HELUS ty na 90 dnovku teraz nemysli hlavne nech si zdrava ved ty sa musis teraz aj tak este dietnejsie stravovat ako my ale vydrz sme s tebou a to na stv2 pozrem vcera ta extremna premena super zo 147 kg na 71 klobuk dole ale na 20 rocne dievca taka vaha hroza ,tak dobru noc
Dievcata teraz som pri prepinani telky objavila na stv2 AMBULANCIA ZACINA O 20.45 a ide tak o zhadzovani nadvahy,tak to kuknem som zvedava,o co tam pojde.