Kamarátka na chudnutie

Helus

ahoojte babulky.Ja som dnes este nemala kavu,ale uz mam uvareny 3 caj.Najprv zeleny,potom pu-erh,a teraz zase zeleny.Inac bola som v Lidli ked som isla od doktorky,mamograf som absolvovala po 2 rokoch.taam bolo naroda,ludia nakupuju,jako by mal byt koniec sveta.Aj ja som mala rano jablko+ pomaranc.A kupila som spenat tak ho budem robit na obed.A zajtra voda nas s metrackom caka.veceru si uvarim mrkvu+ petrzlen v bujonovej kocke.
Ajulka a ten petrzlen hryzies len tak?
Doschudnutia kocky.

Ajulka

Ahojte dievčence,
ráno som sa pristihla, že sa normálne teším na vitamínový deň. Bez raňajších pomarančov to už nie je ono a mačingovské jablká s orieškami a hrozienkami -mňam, večer špenát s cesnakom... Znovu som si začala kupovať petržlen. Ako malá som ho vyhrýzala starkej priamo zo záhradky a tieto "kúpenské" sú naozaj skvelé.

Helus

metracek ja som ten tlakomer este ani nevybalila,to som teda,od vianoc.Ale v lekarni som sa zmienila ze som dostala ako darcek,a ze neviem ako s tym budem narabat.Magistra sa hned ponukla,ze nech donesiem,ze mi to ukaze.Tak budem musiet vytiahnut s perinaku a ist na ukazku.Dobru nocku dievcata.A tu kavu vynecham na par dni,bude to trest pre mna.Ale musim vyskusat.

metracek

HELUS a co keby si uplne prestala pit ten zazvorak a kavu tak len jednu a dala si len caj na zaludok ci ty nemas nahodou podrazdeny zlcnik skus to mozno ti tie bolesti prestanu ozaj a merala si si ten tlak s tym novym tlakomerom daj vediet zajtra ako sa citis idem si dat este brusaky ani sa mi nechce ale idem tak dobru noc dievcata

Helus

ahooj metracek,liecim sa cajikmi,teraz som dopila zazvorak,vcera som si ani nevatrila.Ale rano si kavu nevarim,len zeleny cajik.rano si dam pomaranc,a potom asi banan.Obed bude zeleninova polivka.Doschudnutia kocky.

metracek

ahojte dievcata,JESSICAL nepridavaj si zase kila ktore naberes cez velku noc ja viem tazko sa odolava nastraham ale co ti vaha nesla od vianoc dole ved vtedy nebolo nic ak akurat niekto nemal nar. alebo meniny ale vtedy sa da odolat,sekni s tym raz a navzdy zatni zuby a zacni chudnut,JA teraz asi tiez nebudem mat ubytok vahy ale mi to vobec nevadi hlavne ze som zhodila 8 kg a snazim sa to si udrzat teraz sa to zastavilo ale hlavne ze som zdrava ,no dievcata len sa liecte ked aj neschudnete nevadi len si nenaberte ziadne kila naviac,HELUS ty si var nejake cajiky teraz zaludocne mozno pomozu a ty sa AJULKA drz dufam ze vam to dievcata vsetko prejde tak do schudnutia a skoreho uzdravenia

Helus

noo baby ja budem mat 48 rokov,a vzivote som take nemala,priatel sa mi rehoce,ze sa poamaly rozsypavam.prava strana nic,len tato lava pod rebrami.Idem si nalepit Flektor naplast,ci to pomoze netusim,ale odporucala mi ho doktorka.Doschudnutia kocky.Priatel tu vedla mna chaluje parizak+ biele rozky,a rezne jedava,a ziadne problemy s vahou,alebo so zaludkom nema.Doschudnutia kocky.

Ajulka

Ahoj kočice,
musela som sa zasmiať keď čítam o boľavých bruškách. Ja tiež chodím po dome ohnutá vo dva konce alebo sa krčím na gauči od bolesti. Ja ale čakám kým mi praskne cysta na vaječníku alebo pôjdem na operáciu. Už pred rokmi som cystu mala no ani som o nej nevedela. Táto potvora mi robí problémy.
...tak na naše bruchá a doschudnutia!

Nataly_07

Jessical a preco zacinas az po Velkej noci? Aby si sa dovtedy mohla stale napchavat a naberat dalsie kila? A tipnem si, ze si po sviatkoch v utorok povies, ze vlastne zacnes az od dalsieho pondelka a takto stale dookola. Nic v zlom, ale niekto s tvojim zmyslanim neschudne nikdy (pokial sa samozrejme bavime o zdravom cloveku, ktory nema problem chudnut/priberat).