pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
kocky ja teraz pijem pu-erh a pri televiznych novinach si dam 30 minut rotoped.Doschudnutia.
Dievcata,ste uzasne!!!!!!!!!!
Mate moj obdiv.
Zdravim
pa
Ahojte dievcata ja pijem teraz cajik,a priznavam bola som na prechadzke,a ked som sa vratila tak bola aj kavicka padla dobre.Vcera som ani zazvorak nepila,dam si par dni pauzu.Zajtra bude kuriatko pecene.Doschudnutia kocky.
ahojte dievcata,tak ako vidim tak sa nam dnes dari tu vodicku pit ja aj kavu si dam a uz som liter caju pu erh vypila a este si isto dam co ked jedlo nemame uz som si dala brusaky a este si urcite zacvicim namiesto vecere dnes to urcite vydrzim nejest tak nech sa nam dari a zajtra rano vazenie uz sa tesim aj ked toho vela nebude ale som spokojna so sebou moc a potom to dni ked vydrzim iba pit tak som fakt dobra pevna vola super tak doschudnutia dievcata a pohar vody na to
Ahoj všetkým čo žijú dnes z vody. Ja so zatiaľ len na vode ale chýba mi aspoň tá kávička a čajík, tak namiesto obeda si dám. Predsa som piekla korpusy na tortu ale dokončím ju radšej až zajtra. Držte sa. Nech žije voda!
Ahoojte dievcata,ja mam uvareny cajicek a vodu som pila.Druhy den som bez kavy,ale neviem ci to vydrzim.ked pride kriza,tak si ju asi dam,ako sa poznam.Tu zase snezi a mame tolko snehu,ze sa kludne aj sankovat moze ist.Inokedy uz chodime do zahradky a minuly rok som uz mala posadeny hrasok.tak doschudnutia kocky.Zajtra sa vazime.
dobre rano dievcata tak ako sa dari ja uz mam 3dcl vodicky za sebou a kavicku a idem si uvarit cajik tak nazdravie dievcata nech sa nam dari a doschudnutia
ahojte dievcata vidno ze je zeleny stvrtok a my vsetky 3 mame na obed spenat rano som mala banan a pomaranc a teraz na obed sampionovu polievku a neskor si dam spenat a zajtra nas caka vodny den ja uz som sa aj motivovala dievcata co by dali ludia v afrike za to keby jedli 90 dnovu dietu a mali 29 den pit len vodu ti by boli stastny takze uz ma preslo sa lutovat ze budem mat len vodu ved v sobotu mame bielkoviny takze super dnes som bola na aute na nakupoch ozaj hroza ako keby mala vojna vypuknut ale uz som doma a do vecera pohodicka tak doschudnutia dievcata
Ajulka mam doma petrzlen,veru poobede vyskusam si nakrajat a hryzt.Doschudnutia kocky.
Heluš,
petržlen hryziem len tak, ako mrkvu a chutí mi lepšie ako mrkva. Je sladučký a zároveň štípe na jazyku. Po ňom už nemám ani chuť mlsať (efekt ústnej vody). Vyskúšajte, ale pozor nie paštrnák.
No a zajtra som chcela piecť. Keďže je tá voda asi to odložím, nech ma nič neprovokuje.