Kamarátka na chudnutie

Ajulka

Ahojte kočky,
mám 52,5kg (to je za dva mesiace -7,5kg), ostáva ešte zhodiť 2,5kg. Som spokojná aj keď to ide už pomalšie ale hlavne že to ide dole.
Waleri, Waleri, Waleri, nevzdávaj sa!!!
Keby nie Teba pred mesiacom by som ani nevyskúšala zvládnuť vodný deň. A tu ho máš: ... mám za sebou už druhý.

metracek

IRCA 9 pozrela som to ja osobne nechcem ziadne fazy ani vylucovat sacharidy a uhlohydraty chcem jest zdravo a vsetko co pri 90 dnovke mozem a nechcem ani rychlo schudnut pre mna za 3 mesiace ubytok 9kg uplne staci som velmi spokojna hlavne aby som si to udrzala a vyzivove doplnky neuznavam vsetko mam v strave ,zeleninke a ovoci

waleri

Metracek,

krasny vysledok,uspech ako hrom,motivacia - pokracovat dalej,tesim sa s Tebou uprimne.

Ja mam pred sebou vodicku,dnes som si nachystala take 3,3 dcl pohare a popijam a veru ze myslim na Vas pri kazdom hlte,do vecera dalekoooo!!!!!

Pa a moc zdravim :)

Ak zvladnem dnesok,od zajtra nabieham do starych kolaji,podmienky uz mam,pre mna bude uspech aj udrzanie vahy,co by ma velmi tesilo.

Tak idem sa ja zvrtat do kuchyne.

Este raz, mas moj obdiv. :)

metracek

dobre rano dievcata.tak pekne poporiadku 7.1.79kg to som mala 90 dnovku a po mesiaci som ju prerusila potom som nastupila na 2 tyzdne macingovu tam som neschudla ani dkg a od 1.3. som s HELUS sa pripojila k AJULKE na 90 dnovku to som mala 73kg a teraz mam 70kg tesim sa veeelmi ked to zhrniem pomaly mam 3 mesiace chudnutia ale aj z prehreskami napr.boli aj bryndzove halusky a mala som len 1 vodny den a tak som to trochu aj flakala takze tych 9kg co som schudla je super keby som to bola dodrzovala na prisno cele 3 mesiace tak je aj viac kg dole ale ja to teraz dotiahnem z HELUS a ajulkou dokonca takze od 1.3 si dam nanovo tie 3 mesiace a pojde mi to lahsie lebo pride aj dcera domov a budem varit pre dve tak sa tesim WALERI vydrz s tou vodou da sa to ked ti bude najhorsie pusti si net a precitaj si nas pomaha to ty si ma tiez tak povzbudila ked si nam drzala palce a ked sme boli na to vcera 3 tak som nechcela sklamat je tu tu fakt velka psychicka podpora .takze dievcata ideme dalej aj keby teraz hned neboli vysledky oni sa casom dostanu ja som toho prikladom takto sa mi schudnut este nepodarilo ani jeden rok a ze som to vzdy skusala a neuspesne tak dievcata drzime sa a doschudnutia

waleri

Tak este raz GRATULEJŠN !!!!!

Ja sa tusim na ten vodak ani necitim.
Som taka vypluta a nejak dolahli na mna udalosti poslednych dni,snad sa z toho celeho vyspim.

No,urcite ma nastartuje Vase vazenie ranajsie,tak nezabudnite!!!!! a rano sup,sup na vahu a napisat vysledky,vela radosti Vam prajem.

Pa a zajtra sa moc neprejedajte :)

Helus

Ahojte dievcence,priatel tu vedla mna je parky s horcicou,a ja pijem cajik a vodu.A zajtra rano si dam jablka,ale asi aj 4 aka som hladna.Doschudnutia kocky.

metracek

AJULKA,HELUS sme super zvladli sme to mna pochvalil teraz vecer aj manzel ze si nemyslel ze to dokazem ze on by to nezvladol aka som teraz na seba pysna ale aj na vas dievcata ide nam to spolu super tak WALERI drzim aj tebe palce a vydrz pit ako mi ;}tak dobru noc

Ajulka

Pekný večer kočice. A máme to za sebou.
Vydržala som na samej vode a jednom čaji. Priznám, mala som krízu, ale zabrzdilo ma vedomie a myšlienka na vás. Gratulujem a Waleri držím palce zajtra. Mňa čaká Hermelín s brusnicovou omáčkou (...a nenaplnená torta, ale tú nie papať).
Tak "dováženia"!

metracek

ahojte dievcata,tak som si zacvicila brusaky a ten caj som si nakonec neurobila manzel mi povedal ze ved caj je horsi ako kava no ja neviem tak som si dala vody pol litra a kavu spravila som dcere este 3 chlebiky ale mi to ani nevadilo ved je to o tom aby som sa vedela ovladat pred jedlom tak mame dnesny den uspesne za sebou a zajtra sa vazime dievcata mam super pocit AJULKA dufam ze si tiez vydrzala tak do skoreho vazenia

metracek

dievcata ja sa drzim ale teraz som doma manzelovi a dcere nakrajala kolace no poviem vam tazko mi bolo ale ked som si pozrela na nete ako nam WALERI drzi palce tak som odolala HELUS aj ty vidim ze sa drzis tak uz je vecer uz to zvladnem ale rano si dam tresku a pobede rybaciu fasirku to mali nasi dnes uz sa na to normalne tesim a vecer si dam cottage syr a brokolicovu polievku este na obed jaj to bude jedla mnaaam tak este cajik a kavicka a zvladla som to tak dievcata doschudnutia