Kamarátka na chudnutie

waleri

Dievcata, -2.5 kg,neverila som vlastnym ociam.Tesiiiiim sa a pokracujeme.

- hrozno,banan a pripravene pohare vody

u nas tentokrat neboli ziadne lakadla v podobe zakuskov,tak aj to mi ulahcilo situaciu.....

Metracek,zasmiala som sa na Tvojom meiliku,ale to bol taky maly ulet a zivot je aj o tom no nie?,ved nie sme ziadne asketky,iba chceme vyzerat stihlejsie a hlavne zdravo.

Tak nech sa nam dari.

pa

metracek

tak som sa rano odvazila a sup 1 kg hore tak mi treba treska rano namiesto ovocia 2 kolace take dobre kremove a este som aj necvicila ale v pohode po velkej noci si dam jeden den este vodny pisem sice ze mi to nevadi ale dnes sa budem drzat ziadne jedenie krizom krazom k tej starej vahe sa uz nechcem a ani sa nevratim takto sa citim vyborne musim to uz len udrziavat viem sice ze prehresky budu ved to je zivot ale aj zdravy sposob stravovania aj to bude priorita v mojom zivote.HELUS nasej prajem len to najlepsie nech ju vsetko zle obchadzaa nech je rychlo tu medzi nami AJULKA jasne ze musis ako dobra kucharka okostovat to co pecies a varis a ideme dalej tak doschudnutia dievcata.WALERI napis vahu som zvedava ako sa ti dari

Ajulka

Metráček, dokončila som tortičku, zajtra ideme vinšovať (nemohla som ju naplniť bez riadneho okoštovania plniek cha-cha) a prvý krát som piekla škvarkové pagáčiky (nemohla som ponúknuť ostatných predsa kým som pár neokúsila cha-cha). Nevadí, teším sa na nový deň. Dobrú noc a úsmev na tvári.

waleri

Metracek,aj ja som myslela na Helus,vzhladom na jej zdravotne problemy,snad da vediet o sebe.

A co sa tyka vody,Ajulka zabsolvovala s jednym cajikom,ale mne sa dnes neziadalo cajovat,vobec mi nechybal,skôr chut na kavu sa objavila,ale nebolo to take hrozne,nie som kavickarka,nepijem kazdy den, caje mozem,ale dnes mi nesli na chut,to bolo asi tym mnozstvom vody.

Dakujem za doveru,ale bez Vas by to tak nedopadlo.

A co sa tyka vazenia,necakam ubytok,to vobec,ale aspom udrzanie vahy,tak uvidim,snad bude vazenie milosrdne.

Pa a pokracujeme.

metracek

WALERI ty si fakt dobra ty si dala bez caju aj kavy len vodu klobuk dole nabuduce to skusim aj ja vidis a to si sa bala ze to nedas si uzasna a mam aspon dalsiu motivaciu na buduce len o vode ked bude vodny den si ma inspirovala

metracek

som ti verila WALERI si uzasna a uvidis rano pri vahe inac ja som tiez uvazovala nad tym ze keby bol vodny den castejsie vaha by sla rychlejsie dole len ma znepokojuje ze co je z HELUS takto dlho tu este nebola dufam ze je v poriadku cely den nad nou rozmyslam tak zajtra dievcata dobru noc

waleri

A mam to za sebou,bez cajikov a kavy, ej, ale ako dobre by padla poobede.
Tolko vody som este nevypila,ale tak som premyslala,ze by som snad mohla raz do tyzdna vodny den zaradit,aby sa kg pohli viac ocakavanym smerom.

Dakujem Vam za motivaciu,dakujem,ze ste.!!!!!!

Od zajtra opät v rezime 90-dnovej.

pa dievcata

metracek

dievcata tak rano som zjedla 20dkg tresky a grahamovu zemlicku potom 2 rybacie fasirky z cviklou a brokolicovu polievku a este si dam cotaage syr no a priznam sa 2 kolace no ale neodolala som dufam ze vaha bude milostiva HELUS nasa kdesi tak zajtra zemiakovy salat si dam tak doschudnutia

waleri

Ajulka,

B L A H O Ž E L Á M !!!!!!!!!!!!

super,super,super.

Ja sa zatial drzim,da sa s myslienkou
na Vas.

Pohare s vodou mi tu stoja ako cinovi vojacikovia,neviem vypit vodicku priamo,ale musim si je nechat odstat a potom mi chuti.

No,uz najhorsie mam za sebou,idem von a den je za mnou.

Ci zdarne,dam vediet.

Pa sikuliatka

metracek

AJULKA si fantasticka super za 2 meiace 7,5kg to je bomba ved clovek by mal za mesiac tak 2 az 3 kg zhodit takze ziadne ze ti to ide pomaly ale ti to ide super sme dobre a co nasa HELUS dufam ze ta zas netrapia zdravotne problemy ,WALERI vydz drzim palceky zajtra budes na seba pysna jak si to zvladla tak doschudnutia dievcata