Kamarátka na chudnutie

Maoam

to je pravda, kazde telo ma svoju idealnu hmotnost niekde inde, zavisi od genetiky, konstrukcie tela atd.

Helus, ak si mala 65kg za cenu hladoviek a brutalneho sebatyrania, tak to nebola tvoja idealna hmotnost

ak si mala 100kg, tak 70 je uz fakt ine kafe

metracek

ale HELUS akoze ti to nejde ved si spomen na tych 100kg ved ty si uzasna zenska nebud na seba prisna a daj si radsej ze budes mat od 67 do 69 kg a nebudes sa tak trapit a deprimovat nechaj si hranicu pod 70 kg tvoje telo bude mozno spokojnejsie JA moc tiez nemozem schudnut moje telo ma tiez hranicu mam to odskusane mala som pred 13 rokmi 67 a bolo mi normalne na odpadnutie a preto chcem mat teraz tak 68 az 69,9kg a budem spokojna a mozno ked sa uz nebudeme tak snazit tak to v lete pojde samo dole bude zahradka plavanie takze helus ziaden stres pomaly dalej zajdeme

Helus

Ahoojte dievcata,Metracek.Maoam mate pravdu,chlap za to nestoji,sa rozculovat.A ked vam poviem co bolo pricinou neuverite.Mal do postele ranajky prazenicu s cibulkou,a ona chcel s hribikmi prazenicu,co i vobec vecer nepovedal,mozno ze len chcel povedat.A veru uz ma objavil v kupelni z pinzetou v ruke,ze si upravujem obocie,a hned sa usmial,ze trhas si obocie.Dcera ma napecene,tak zajtra pojdem k nej pre nejaky kolacik pre neho,ja nepeciem.On ide rano do prace,a ja si zajtra spravim cviciace dopoludnie pustim si dvd pilates.A kazdy vecer si davam zavezok rotoped 30 minut.
Metracek ja teraz citam knihu z kniznice Tovar,je to o kocke,ktora prepadla drogam,a prostitucii.Vola sa to TOVAR.KOCKY ja som mala volakedy 100 kil,a vzdy ked som sa dostala nizsie,tak som chcela mat 65 kil.A ta vaha sa mi podarila len tvrdou dietou,a nejedenim a hladovanim.potom som zacala jest a sups hned tak bolo 78.teraz mam 71,5 a chcem to dat na tych 65 ale zdravou stravou,a nie hladovkami.Toto stravovanie mi vyhovuje,len som konzultovala pred 2 mesiacmi s fitnes trenerkou,aj trenerom su to znami,ze nechudnem,a odporucali mi na ranajky sacharidy,a veceru len bielkoviny+ zelenina.Ale idem dalej 90 dnovkou,hadam sda to pohne dole,zrovna som citala v starom casaku,ze sa to moze pohnut,az za 2 mesiace.Doschudnutia kocky moje zlate,velmi mi to pomaha tato stranka po prychickej stranke,ze nie som sama v chudnuti,ktorej to nejde.

Maoam

Helus - chlap ti za to nestoji, zbytocna strata energie, nedaj sa rozhadzat, nahod sa a chod von, na prechadzku, sama, hocico... :-)

metracek

K novej jari veľa síl,
aby nám odbudlo veľa kíl.
Na Veľkú noc veľa vody,
spokojnosti a pohody.

Veselé veľkonočné sviatky
zo srdca praje

METRACEK

metracek

HELUS zacvic si daj si poriadnu sprchu a namaluj sa a daj si nieco sexi na seba a nahod usmev cislo 10 a nech priatel rozmysla co si taka spokojna ak nemas ziadnu robotu zober si dake stare casopisy a citaj si uvidis ze je to lepsie ako sa certit si predsa dama a nech priatel rozmysla preco ta nahla zmena u teba nastala asi ste spolu uz dlho doma a ani to pocasie nam nepomaha mi sme chceli ist z manzelom na vychadzku do zahradky ale sa neda tiez si prepina len tv programy no co uz ja som si zacvicila dala si sprchu este si vlasy upravym a idem sa tiez vrhnut na tie casopisy a to ma ani manzel nenastval ved zajtra vyjde slniecko a bude vsetko zase v poriadku uvidis HELUS tak pa

metracek

HELUS vobec si nekaz sviatky zostan nad vecou a tie kila nech ta vobec nestvu mozno tvoje telo sa citi dobre i ked teraz sa mas zdravotne nanic daj sa do poriadku a potom to pojde vsetko lahsie ja som sa o teba bala ze si v nemocnici ale tak co hadam ta nerozhadze jeden chlap ideme dalej a nestresuj sa ja som mala tiez rano o kg viac no co nebudem zit len na vode uz som vypila tiez kavu a pol litra caju a idem si zacvicit brusaky mam co dohanat tak doschudnutia dievcata

Helus

ahojte kocky moje zlate.Ja som mala vcera bllby den rano ma nasral priatel,potom vaha.Inac neschudla som ani deko,co bola depka pre mna.Tak sa snazim a nic do paroma.Potom som sa naobedovala a isla k dcere.po ceste mi bolo veelmi zle,tak jak som prisla tak som vsetko vyvratila.Potom som si dala kvapky Algifen.A isla po navsteve domov.Davali mi salat ochutnat,ci je dobre dochuteny,ale ani som nemohla,ked som ho videla s tou majonezou,tak sa mi dvihol zaludok.Potom som sa vybrala este do nakupneho centra kupit ladovy salat,a stretla som tam znamu,pokecali sme a bolo mi lepsie.kupila som 2 banany a 2 Mily biele novinky.Po ceste domov som tak vyhladla,ze som tie banany zozrala,mali byt na ranajky.Po ceste a zaklincovala som to este tou napolitankou.Tak si viete predstavit,ako som sa citila.Potom som bola urazena na stareho chuja jedneho,aj na to ze som neschudla,a este som zozrala co nemam.A on sa potom hral na pocitaci,a ja urazena som si nepytala,ze chcem aj na pisat nieco.Dievcara uz musim ist do prace aj kjed mam bolesti,lebo som z domacnosti deprimovana.Priatel uz je normis,a ja som sa odvazila a mam o 0.500g viacej.No fasa,ale co narobim idem dalej.
Dievcata vsetkym co ste schudli,vam GRATULUJEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.JA mam teraz kavu+ caik+ vodu.Obed budu varene zemiaky ,dam ich zapiect do truby+ladovy salat.Idem dalej mame este 2 mesiace pred sebou.A budem musiet kazdy den poctivo cvicit na rotopede,inac to nepojde,strava mi nestaci zmenit.Kocky dakujem,ze ste sa o mna strachovli,ale som v poriadku,a ten moj ochechulo,uz je normis.Doschudnutia musketierky.

metracek

WALERI super tesim sa s tebou baby mi sme super vsetky pokracujeme to je jasne ,no ale co vam poviem robila som z manzelom zemiakovy salat to mame taky spolocny ritual a ja som hlavny okostavac a este ze je ten skrobovy den som si pri tom spomenula na AJULKU pri kremoch a skvarkovych pagacoch ale to musi byt to treba vsetko super dochutit a dnes mame k tomu rezne jaaaaj ach to bude tazky den a tych kolacov este ze zajtra mozme ja sa asi odvazim po velkej noci a po vodnom dni a najhorsie je ze ani von sa neda ist prsi ze by som cvicila no asi ano tak doschudnutia dievcata