Kamarátka na chudnutie

Helus

ahojte kocky Ajulka zasmiala som sa na tej strate,to musel byt sok,ja by som asi tyzden vrieskala na neho.inac teraz som prisla k dcere,prave mam pred sebou kavu+ vodicku.A OBED som mala spaldove cestoviny+ mlete orechy+ osladene medom.A salat mame aj rezne,na to vobec nemam chut.A vecera budu piskoty.doschudnutia kocky.Ja som este obliata nebola,tak poobede ked pride priatel domov,hadam ma trochu pokropi.

metracek

ahojte dievcata AJULKA si ma rozosmiala s novou znackou parfemu ja som mala len manzela kupaca takze voniam pouzil moj parfem a s tym jedlom to maz pravdu ja to uz neriesim a po sviatkoch idem dalej AJULKA dufam ze manzel aspon doklady najde ostatne uz bude asi fuc tak doschudnutia dievcata

Ajulka

Pekný sviatočný deň kočice. Nechali ste sa už zliať či vyšibať? Ja som už raz durch prezlečená a voniam ako ruská cárovná krížená s pokazenou konvalinkou. Pre krásu treba trpieť. Veď čo ak je to pravda a bez kupačov by sme zvädli?
A váhu teraz babenky neriešte a nechajte ju pár dní oddychovať. Ani ja som neodolala šalátu a koláčom. Treba si zachovať zdravý rozum. Takého sviatky našťastie nie sú často a treba nám trošku zobudiť metabolizmus. Zajtra si dáme ovocie a pokračujeme ďalej s dobrým pocitom a bez výčitiek!
Heluš, ešte čo sa týka chlapov, môj včera v "dobrej" nálade stratil celý batoh s peňaženkou, dokladmi, mojim dáždnikom, termoskou... no čo zabijem ho?

Helus

Dobre velkonocne ranko kocky moje.ja som vcera makala na rotopede 45 minut,a priatel povedal,ze on maximalne 3 minmuty vydrzi.Co je pravda,isla som sa osprchovat,a uz slapal on a vydrzal 5 minut.Ja pijem kavicku+ vodicku+ zeleny cajik,a idem na moje ranajky.popozeram si nejake receptiky na kige,treba novu inspiraciu.metracek ja sa budem vazievat kazdy tyzden kvoli kontrole.Doschudnutia musketierky.

Helus

Baby moje zlate,ja som si uvedomila,ze v utorok mame ovo den,a ja idem v utorok o 14.30 na sono pankteasu,a ostatnych suciastok,ze idem na lacno,mam to napisane,aj som bola upozornena,takze budem mat cistiaci den.Ja vobec nepeciem,a priatelovi donesiem od dcery trochu.Ja si dam zajtzra na veceru piskoty.A ranajky budem mat pomaranc+jablka,obed si spravim spaldove cestovinky s orechmi+med.A to mame doma rezne+ udene maso.Aj dnes som mala tie zemiaky pecene v trube na veceru,a priatel pozeral do taniera,ale zazelal mi dobru chut.Inac ja jedavam do 17.30 a teraz idem na rotoped.Doschudnutia kocky moje.

metracek

WALERI ja tu 90 dnovku tiez urcite potiahnem do konca juna ked pride dcera domov na druhy tyzden ta sa ku mne pripoji a kedze ideme v lete na svadbu tak si to budem chcet ja udrzat a dcera schudnut tak budem varit pre obidve ja som dnes zjedla k tomu salatu rezen ale to som vedela ze to spravym suhajdy uz mam hotove to som len fakt ale len trosicku okostovala plnku urcite na energiu aj tu nam treba a zajtra neviem ako ten uhlohydratovy den dodrzim asi by sa mi zisiel dalsi vodny den tak doschudnutia dievcata

waleri

Helus,tak Ty si riadne dala zabrat svojmu telu,az do extremu sa mi zda.
Teraz si bola taka chora,nebolo by lepsie troska sa odputat od 90-dnovky?,ved zdravie je prvorade.
Dosiahla si krasny vysledok 30 kg,uz je jedno ako,ale telo sa asi brani a Ty sa potom stresujes,ze vaha nejde dolu,ale asi netreba.
Daj sa podla mna zdravotne do poriadku a snaz sa udrat si 70 kg,ved je to super,uz nam neni 20-dsat,ani 30-dsat,ani 35-tak ako sa spieva v jednej pesnicke.
Mala by si to prehodnotit,mas to plne v svojich rukach.tak spravne rozhodnutie Ti prajem.

Mne moja endokrinologicka doporucila stravovanie,pri ktorom som schudla 15 kg,ale ....
ranajky maju byt na sladko,nemyslim coko,ale chlebik s lekvarom,roztek s maslom a medom posypany skoricou - odburava tuky aj skoricovy caj je super,len skorica po zaliati sa meni na nechutny sliz,potreba precedit a ochutit medom a citronom,moze byt aj bez a chutí a nie je to ani financne narocne,treba vyskusat.
desiata - ovocie,zelenina
obed-mozes vsetko
po obede zelenina,uz ziadne ovocie
a ked ze posledne jedlo do 16-tej,tak bielkoviny,syr,mäso,jogurty,ryby,tak som to praktizovala ja,po sestnastej uz len vodicka a vela,vela pohybu denne.
Vyskusala,ale nevedela som sa nastartovat,ja potrebujem chodit von a bicykel a slniecko a hned je zivot veselsi.
Tak,to bolo jedno z mojich chudnuti,pisem ako info.

Ja rozmyslam,ze zacnem od zajtra novy cyklus 90-dnovky.
marec som mala taky divoky, april,maj,jun.

pa a zdravim

a dnes som zmaskrtila sest ks toffife,asi na energiu !!!!!!!!

Maoam

Helus, to som ani netusila, ze si mala toto stadium :-///, ze hladovky, na jablkach, raz za den jest a pod to je fakt :-/

treba mat realisticke ocakavania a vychadzat zo svojich genetickych predispozicii a konstrukcie, upravit sa do istej miery telo da, ale - ma svoje hranice

no tak u teba je tych 70kg asi tvoja idealna hmotnost, tak to vyzera

metracek

HELUS daj me si take predsavzatie ze schudneme za dalsie dva mesiace na 68kg to mame aj tak co robit ty mas teraz 71,5 a ja po vcerajsku tiez 71kg tak ideme do toho teraz nam to uz pojde tazsie ale my to musime zvladnut MY TO ZVLADNEME sme predsa musketierky

Helus

Metracek,Maoam mate uplnu pravdu.Ked som mala 65 kil,tak som hladovala,alebo len 1x denne jedla,a same jablka to bol jedalnicek.A bola som slaba,a zavrate som mala.ked som sa vydavala tak som mala 18.5 roka,a mala som 80 kil.A to som sa vydavat nemusela,chceli sme sa vziat.A dcera ma 28 rokov a ma 86 kil.Moja mama aj babicka mali okolo 100 kil,aj cela babkina rodina bola taka objemnejsia.ale dcera si da aj pecene rebierka,salat majonezovy,ona si nedava pozor,a stale vravi,ze musi schudnut.inac bola som na prechadzke,namalovana upravena,a drahy sa pyta,kde ides,ja ze von,ale ty bud pekne doma,a oddychuj.Aj kjed je vonku pocasie pod psa tu snezi so snehom,cerstvy vzduch bol super.Kocky ideme dalej teraz mam uvarenu 2 kavicku,a staci,uz len vodicku budem pit.kocky pekne sviatky vam prajem.