pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte, prajem pekny den, mne bolo v noci zle a myslim ze asi z majonezoveho salatu co som jedla, tak dnes mam odlahceny den, vela pijem.
Zajtra mam skusku, tak drzte palce, vo stvrtok som si s priatelom naplanovala kino, lebo mi uz hrabe co som stale doma a potom ucenie az do konca studia :D
Helus som zvedava na tvoje vysledky, najhorsie je ked clovek nevie co mu je.
Maoam ty sa ako mas?
Ahojte baby moje.
Maoam ja idem teraz na to sono,tak som zvedava,ty robis tusim v zdravotnictve.
To s tym pankreasom a zaludkom,si mysli doktorka,tak sama som zvedava.Inac to udene bol kusok.Cely rok som da dietnej strave,az som na smiech.Baby v praci bezne jedavaju parizak,tresku,a ja si nosim z domu stravu.Nadobicky prenasam,ale vobec mi to nevadi,uz som zvyknuta.Ja som si bezne nosila kuracie+ zelenina dusena+ ryza.Alebo polievky a k tomu som si dokupila spaldone pecivo.
Metracek aj ked som nepisala,tie bolesti pod lavym rebrom pretrvavaju,nie su take silne,ako na zaciatku,ale este su.O tyzden mam gastro,a potom uz sa nechavam vypisat do prace.teraz ma doktorka nechcela pustit,ze som neni v poriadku este.Kocky taka som smedna,ustnu vodu pouzivam,ale mam uz flasku v taske s vodou nachystanu,ked vyjdem von,tak ju asi celu exnem do seba.Doschudnutia kocky.
caute baby,
ja nechudnem, ale cez sviatky som jedla normalne, ako vzdy, mne by bolo z tych prejedaciek zle, hlavne som si totalne odvykla od tazkych jedal a sladke len obcas, uplne sa mi prepol ogranizmus, co je fakt super pocit
a tak nemusim mat ziadne stresy PO sviatkoch :D
zelam vam vela sil a nech sa vam dari
Helus: ty s tym tvojim citlivym pankreasom a zlcnikom by si veci ako udene, majonezy a Co.vobec nemala jest, ty by si mala byt na nejakej setrnej strave, kym sa to neupravi a celkovo sa tymto jedlam komplet vyhybat, casto si tu pisala, ze ti bolo po nich zle + zvracanie, ja sa tomu ani necudujem, ked mas chory pankreas, velmi citlivo reagujes na tuky
HELUS drzim ti palce nech ti to sono dobre dopadne a nech uz pridu na to co to je nech mas liecbu a teraz si mala cez sviatky s tym pichanim pod rebrom pokoj
jaaaaj dievcata 2kg naspat ach tie sviatky ach to moje prejedanie som sa nepoucila uz som bola na idealnych 70 kg a stacilo tak malo este 1 az 2 kg a mohla som byt maximalne spokojna a teraz zas od zaciatku co budem do konca zivota na 90 dnovej diete je to vsetko o strave som toho dokazom uz sa ani HELUS necudujem ze fakt si musi davat pozor na stravu lebo by mala 100kg tie kg idu rychlo hore ale dole tazko no ale musim ist dole pod tych 70kg tak doschudnutia dievcata
Dievcata,ja teraz pijem posledny dusok vody,6 hodin nemozem nic pit pred sonom.To budu galeje,ja vypijem denne 3 litre,a teraz budem nasucho.Ale vydrzim to,ine mi neostava.Som objednana na 14.30.veceru budem mat varenu korenovu zeleninu v bujone.Doschudnutia musketierky.
Ahojte kocky moje.Tak ja som sa vazila,a vaha nemenena na gram.Inac po tom udenom mi bolo veelmi tazko.Ale teraz mam uz kavicku+cajicek.Verim,ze ste si zamaskrtili,a teraz ideme do starych kolaji.pekny den vam prajem,a vela uspechov v nasom chudnuti.
ahojte kocky,ja som si dala kusok udeneho maska s horcicou kremzskou.Noo musela som ochutnat,lebo to je pecene udene v alobale.ja vzdy som drahemu varila,ale on pecie.Mal volno,tak sa angazoval.Ale ani by ma nenapadlo,len som mu robila na desiatu do prace medzi chleby.Bolo dobre,aale strasne slane,ja malo solim.A veceru uz mam NACHYSTANU piskoty.A zajtra sa vazim,budem sa takto kazdy tyzden kontrolovat.Doschudnutia kocky.
Ahojte, ja som bola par dni mimo, ale uz som spat, vahu tiez teraz neriesim, vsade kam clovek pride same nezdrave dobroty, tiez som neodolala a dala som si.
Helus teba obdivujem, ale ty si uz asi v tej faze, kedy ti to jedlo ani nechyba a nemas na nho chut, co je skvele.
Inak ti chlapi, to je kapitola sama o sebe, radsej sa nerozculovat. Zatial sa mi zda ze moj je vynimka, ale to bude asi tym, ze spolu este nebyvame :D
HELUS ja ta obdivujem ze vies tak odolat nastraham jedla ja nebudem ani pisat o mojom dni je dnes v haji sameee prehresky a zacnem od znova a na vahu si nestanem aspon tyzden a to si este pred vazenim dam vodny den a to dodrzim tak mi treba ked som pazrava tak doschudnutia dievcata