pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
dievcata idem na povinnu prechadzku,capicu a bundu a mozem vyrazit.
ahojte, pekne ranko prajem.
Veru ten sneh, ale k tomu aj pekne fuka, co ja nemusim.
Ja som si dala na ranajky jedno kivi+banan a pijem zeleny cajik, o hodinku si dam nejake chlebicek a na obed mam tarhonu s hovadzim maskom. Zatial tak, potom skuska a dalej uvidim.
Ozvem sa na vecer, zatial sa majte pekne
Ahojte baby.veru kabaty a bundy este si ponosime.
Ajulka usmiala som sa nad tymi suncickami,a udenym.Veru aj ja mam pomaranc+jablka.A obed bude kuracie prso opeakane+razny chlebik+ladovy salat a vyvar.maso mam nalozene v marinade.pekny den vam spoluchudnuce prajem.
Krásne biele ránko babenky,
zima asi čaká kým sa naše miery dostanú do správnych čísiel. Usúdila, že cez sviatky sme to trošku prepískli s maškrtami a tak ohľaduplne ešte poslala sneh, nech nemusíme odkladať kabátiky a máme čas nabraté deká zhodiť. Môj žalúdok teda už nechce vidieť žiadne údené šunčičky, koláčiky, šalátiky. Teším sa na pomaranče.
ahoj Ajulka,vela ludi,co zacalo zdravo sa stravovat,ked si daju take majonezaky a rezne,tak maju zaludocne problemy.Ale ten co to je pravidelne,tak nema nic.ja som si na veceru dusila mrkvu+ celer nastruhany,a mooc to bolo dobre.Asi to budem castejsie robit,bez cibule som to mala,nechcelo sa mi ju cistit a krajat.doschudnutia kocky.
Maoam ja sa mam dobre, len mam vela stresu a ten mi robi sarapatu, inak zdravotne ok, este idem na krv kvoli sedimentacii, ale uz ma ani bok neboli.
metracek ja som tiez pribrala, ale na vahu radsej nejdem, lebo by som sa zlakla. Ale nic ide sa dalej., u mna asi vaha zacne klesat ked skoncim skolu, inak to nevidim :/
Heluš, super že sa pankreas nepotvrdil. Sused má tento problém a každú chvíľu musia volať sanitku. Tu neodolá hruške, tu koláčiku alebo ani nevie z čoho a v noci ho už vezú na pohotovosť. Veľmi nepríjemné ochorenie.
Ináč, tieto posledné dva sviatočné dni dali zabrať môjmu žalúdku. Prispôsobil sa delenej strave a pár prehreškov, ktoré by som pred dvoma mesiacmi nazvala len mojou "klasickou stravou" a ťažoba je na svete. Len ma to utvrdilo, že takto sa cítiť nechcem a teším sa na striedme delené stravovanie a pokojné bruško. :-)
ahoojte baby ja uz som doma zo sona.Ako inac,vsetko mam v poriadku,aj pankreas,co si doktorka myslela,ze tam bude problem.O tyzden este sono.Ale bola tam jedna pani,co mala takyto problem,a bolo to z chrbtice,ale az na ct jej to zistili.Mala zacvaknuty nerv,a bolelo ju pod lavym rebrom,tak ako mna.teraz pijem kavu,a ako som vypadla z ambulancie,tak flasa vody padla.ale aspon,ze to neni pankreas,to by bolo uz dozivotne.
carey drz sa,a drzim palceky,nech ti je lepsie.Nakoniec,mi doktorka povie,ze musim schudnut,a bolesti zmiznu.je to znama,tak uvidim.DOSCHUDNUTIA KOCKY.
ahoj:) ja by som tiež chcela schudnúť z pásu a zo stehien ale nejako mi to nejde :/ lebo začínam modelingovú kariéru a moje miery nie sú najlepšie prosím poradte mi ;)
cau Carey, zdravotne zle, vahovo dobre
a ty?