pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Carey, pridávam sa ku gratulantom. Určite skvelý pocit že to už-už budeš mať za sebou.
Jessical, nič lepšie si nemohla urobiť ako sa dať znovu do boja. Sme tu ako Tvoja podpora tak poď na to!
Večer som po dvoch týždňoch vyskúšala 50min. na stroji, už necítim žiadne bolesti, takže žiadne vyhováračky, môžem znova cvičiť.
CAREY gratulujem ti ku skuske.ved si sikulka.
Jessical tebe to pojde rychlo dole,z vacsej vahy,nam to uz ide pomalicky,a niektorym sa vaha smerom dole nechce pohnut.Doschudnutia musketierky.
cavky, ja hlasim ze mam skusku uspesne za sebou, ale boli to nervy, ale to co ma caka teraz, je oproti tomu nic. Takze ucim sa na poslednu skusku v mojom studiu a zaroven najtahsiu.
Inak rano som bola na odbere krvi, po ceste domov som zjedla bananik a jablko, potom ma hned doma prehnalo a uvazujem ze si idem nieco dat a potom sa ucit.
Tak pekny den prajem
Ahojte dievcata, gratulujem k peknym vysledkom tym co sa zdrzali dobrych jedal pocas sviatkov.
Ja zacinam znovu... dnes rano 98.1kg
Vcera som bola na prechadzke,a zastavila som sa v Lidli,maju tam parny hrniec za 30 eurasov.Spodok je antikora,a vrch umela hmota,a je k tomu aj nadoba na varenie ryze.Normalne som uvazovala,ze si ho kupim.U dcery mame parny hrniec,ja som ho pouzivala dost casto,ale ked som sa odstahovala,tak nemam.Teraz ked idem k dcere,tak vnucke v nom robim parene buchty.lEN nemam priestor,na neho nejako,ale este porozmyslam.
Ahojte babulky.Metracek hlavu hore,aj mne sa to stavalo,nie sme stroje,ale ludia.Aj ja som mala pripad,ze som sa drzala cely den,a vecer ked priatel zaspal,tak som mu zjedla dezert,co dostal on na Valentina.Sama neviem,co ma k tomu viedlo.Odvtedy ked kupim,tak hned jemu do suflika,a odtial si uz nezoberiem.Inac dneska mam uz navarene,vcera som varila hlivovy gulas so zemiakmi.A k tomu razny chlebik.Drzte sa kocky,a doschudnutia.
No ja som dnes jedla pekne zdravo akurat rozmyslam co si dam na veceru, len dokedy mi to vydrzi.
Metracek ja toto velmi dobre poznam, mozno keby si si spravila niecim radost, aj nejakou malickostou, tak by ti to pomohlo a treba mysliet na svoj ciel, vo vsetkkom najst aj nieco pozitivne, i ked jasne je to tazke.
Baby, baby, baby, čo to čítam? :-)
Chcete vedieť aká vzorná som ja? Celý deň striedmo a na večeru... torta! Ale bol to už posledný kus, tak potvora nebude viac provokovať! No, ťažko sa vracia do normálu. Lepšie je asi nevykĺznuť zo stereotypu.
ahojte dievcata som zo seba sklamana jem piate cez desiate mam ukusi depku mam pocit ze sa mi nic nedari a prejedam sa musim sa dat zase do normalnu a nastartovat sa ja sa ozvem tak doschudnutia dievcata a drzte sa
No mne sa dnes velmi nedarilo, uvidime zajtra aky bude vysledok, som z toho sklamana., no nic idem pocitat.
Na olovrant mam pripravenu sosovicovu polievocku.
Inak spontanne som si zafarbila vlasy na tmavo-hnede :D, predtym som mala do blond, ale dobre to je.