pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahoojte baby,ja som dnes spala do 8.40 priatel sa rano postaral o mamu,prebalil ju,ranajky mava nachystane v chladnicke od vecera na tanieriku.Bola SOM na povinnej prechadzke,a zajtzra idem zase,len sa zastavim pre vnucku,a pojdeme ku Drazdiaku.Uz aby som chodila do roboty,normalne sa tesim,ze budeme chodit znova na tury do lesa.este ma to boli sice,ale uz nie tak ako predtym,ale je to znesitelne.My chodievame pravidelne na tury,minuly rok som ju zobrala v aprili na welnes do Piestan,tak bolo super.
Metracek a aku dietku si date z dcerou 90 dnovku,alebo nejaku delennu stravu.Ja som mala na obed krupy varene+ dusennu zeleninku+ kyslu uhorku k tomu,mnam.A veceru vobec nemam chut na sladke,ale dam si zeleninovy salat+biely jogurt.Na to mam chut.Doschudnutia kocky.
ahojte dievcata,tak ideme z dcerou od pondelka spolu dietovat ja teraz len tak striedmo jem ale miesam vsetko dokopy akurat si dodrzujem pitny rezim a cvicim tie brusaky to si myslim ze je tiez dolezite isla mi dcera kupit ten parny hrnec do lidla dufam ze bude pocula som jednu v praci ze uz na nom varila a ze super,AJULKA vidis este ze si bola vtedy v klude ked sa stratil ten ruksak super ze sa nasiel hlavne doklady a mas pravdu prekazky sa musia prekonavat ved zivot je uz taky tak iedme dalej dievcata spolu nam to ide vyborne tak doschudnutia
A ďakujem za gratulucie :)
Cavky, cavky, cavky, ja dnes v nejakej dobrej nalade, uvidime do kedy :)
Vcera som si ako odmenu po skuske zasla s priatelom do kina a sme sa odreagovali, film sa nam pacil (smrtonosna pasca) a dnes zacinam ucit, pocitat, asi tieto 2 tyzdne nebudem robit nic ine...a jasne zdravo papat sa bude :)
Ajulka super ze ten batoh sa nasiel, mas pravdu treba mysliet pozitivne!!!
Aj my mame doma parny hrniec a je to velmi dobra vec, asi by som ho mala zas zacat pouzivat, najlepsie je ze vsetko je bez tuku, takze odporucam.
Krasny den, slniecko dnes asi nebude, ale to nas neodradi
Metráček, chápem že strata práce vie poriadne "rozladiť" človeka aj celú rodinu. Môj muž je už (zase) mesiac doma bez práce. Najdlhšie bol zamestnaný asi 3/4roku a potom vždy dlhá pauza. Mám však skvelú rodinu čo nám pomáha ako sa dá. Ináč, ten jeho stratený batoh sa našiel a neskôr aj peňaženka. Tá bola celý čas doma a len sa skrývala. :-)) Čo z toho vyplýva? Hlavu hore, vypnúť hruď, úsmev na tvári a pozitívne myslieť! Potom bude všetko OK a aj kilá dáme dole, verte tomu!!!
Ahoojte baby,vidim ze sa nam tu prispevky rozbehli.
Metracek ja mam u dcery parak,jedlo je tam za 15 minut hotove,je to bez tuku,a vsetko sa ti pripravi naraz,aj maso+ zelenina+ zemiaky.inac poznate NORBIHO DIETU,ta je tiez dobra,doobeda vsetko,a poobede len bielkoviny+ zelenina.Doschudnutia musketierky,ja idem na povinnu prechadzku.
ahojte dievcata dakujem za podporu,dcera prisla domov a zas je prepustena ja mam depku z celej tejto spolocnosti tu sikovny a pracovity ludia nemaju sancu teraz sme sa doma trochu zvitali ale ideme s dcerou spolocne na dietu ale sa rozhoduje aku lebo ma kil pozehnane ta na mna s obdivom co som ja dokazala zhodit nejdem teraz na ziadnu dietu trocha sa obmedzim v jedeni a od pondelka dam vediet ale asi tu 90 dnovku bude chciet dcera ,manzel ma podporuje v chudnuti ze aby som sa nebala ze tie velkonocne kila dam dole a rano uz bolo 71 kg tak ma to trochu nastartovalo a fakt nesmiem zastat na polceste a pokracovat ked uz to mam tak dobre rozbehnute HELUS ja nad tym hrncom tiez rozmyslam len je na elektriku 800w nebude to moc zrat a budu tie jedla z toho take chutne no napiste niekdo ak mate skusenosti alebo vasi blizky dievcata tak sa drzime a doschudnutia musketierky
carey
gratulujem ku skuske.
Dakujem za podporu musketierky.
Drzte sa...
Carey: gratulujem ku skuske, tak si to dala! a posli fotku s novymi vlasmi ;-)
Jessical,vitaj a drzim palce.
Metracek,nic nevzdavaj,aj ja sa borim a zravost ma neopusta,ale nechcem tie zhodene kg nabrat spät,chcem aby to islo len dolu aj ked nie je to lahke.
Ja od 1.4.som zacala od zaciatku s tym,ze po ovocnom,ci vitaminovom dni si dam vodicku,tak uvidim.
Ja mam tych kil na zhadzovanie ojojoj,to ja byt vo vasej kozi,si vahu iba udrziavam.
No,pocasie jedna katastrofa,chyba nam slniecko a pohyb na vzduchu,taky jarny,aby nas obchadzali vsetky depky,ktore sa deru na povrch.
Helus je bojovnik a Ajulka optimista,clovek sa aj zasmeje na tych prispevkoch,tak pokracujeme s podporou sa to urcite podari.
Vsetky Vas zdravim.
Pa