Kamarátka na chudnutie

carey

Ahojte zienky, ja sa zatial dnes drzim, rano ovocie, potom tvarusky s bio chlebikom a na obed spenatik volske oko... poobede si chcem dat grepik s jogurtom na olovrant a dalej uvidim...inak vcera som porusila aj ja, lebo mali sme oslavu, dala som si jeden spaldovy oblozeny chlebik jeden pohar sampanskeho a jeden cerveneho vinka, ale si nemyslim ze to bol nejaky velky prehresok, a ide sa dalej.

Jessical nezufaj, netreba to brat tak tragicky, hlavne aby si mala dobry pocit zo seba, obmedz sladke,moc slane jedla, pecivo a uvidis ze sa to pohne spravnym smerom.
waleri - no musela som sa smiat teraz, vytiahol makovnik :D, ach ta podpora, ja to vidim podobne u mojho chlapa ked spolu zacneme byvat, on moze zjest hocico a je chudy a ja len na to pomyslim a kilo hore. Drz sa, ked uz chlap nepodpori, tak my podporime :)

Vela zdaru, uzite si vikend

JessicaI

Dievcata mne sa zatial nedari...idem s vahou hore. Mam 98,3kg. Rozmyslam nad tou dietou co som vam tu kedysi opisovala. Som uz dlhdi cas proti dietam, ale ked sa neviem nastartovat tak si budem asi musiet nejakou pomoct. Masova dieta mi uz viac krat pomohla na dlhsi cas tak ak sa nedam doporiadku sama budem nutena ist na dietu.

Drzim vam paste...

waleri

Ahojte dievcata,

vsetky Vas zdravim a tesim sa z Vasich uspechov a rozhodnuti.
carey-gratulujem k zvladnutej skuske

Ajulka-hura,ze sa nasli stratene veci- ach muzi,no ale niekedy je clovek aj rad,ze su,no nie?

Metracek,drzim palce nech sa Vam s dcerou dari a daj prosim Ta vediet ako
s parnym hrncom,ja uz tiez po nom dlhsie pokukavam,no obavam sa,aby neostal len na policke,alebo s skrinke. Dakujem za uprimnost.

Ja mam dnes vodny den,rozhodla som sa,ze kazdu sobotu ho zabsolvujem a potom pokracujem 90-dnovkou.

Vcera som bola u internistu,s takym super lekarom a s takou ludskostou som sa este nestretla,tak som si zobrala jeho rady k srdcu a idem robit vsetko pre zdravie,nebudem sa stresovat,ze kg nejdu dolu po tyzdni,ale urcite sa to pohne aj dolu a pridam pohyb,dolezite je vonku na vzduchu.
Rano,moj manzel dosiel s navrhom,ze sa riadne naranajkuje a bude so mnou pokracovat uz len vodou,isiel si medzitym kupit noviny a po prichode zacal vytahovat z tasky,chlieb,ze na zajtra,stavu pre mna - ananasovu,bez konzervantov a cukru a farbiv,ze to asi mozem na spestrenie a gol celeho bolo,opatrne,pomaly nieco taha a tot- makovnik,ja som vybuchla do takeho smiechu a mam po podpore,no vedela som uz rano,ze z toho nic nebude,ale,ze to tak rychlo skonci som nepredpokladala,aspom bolo veselo.

Jessical,dari sa? myslim aj na Teba.

Dievcata,moc Vas zdravim a vela sil a spravnych rozhodnuti nam prajem.

pa

klimta.

ahojte baby :)
nakukla som do tejto témy ..Agness..tak dobre som sa už dávno nezasmiala :D
ak ti môžem poradiť,neobmedzuj sa tak striktne..všetko s mierou :)..aj kalórie..tiež som s tým začala a potom mi maximálne ruplo v bedni :)
hýbeš sa? pretože zdravý životný štýl+ pohyb = super efekt ;) beh..fitko..ak na také veci nie si,stačí si kúpiť švihadlo..krásne formuje postavu :)

Helus

Dobre ranecko kocky,a pekny vikendik vam prajem.Tak my dneska vitaminy,ale neviem,ci neporusim,vnucka bude chciet ist na Cinu,a ja neodolam ostrokyslej polivke asi.Podla toho,ci bude obedovat,lebo je u dcery v praci.Inac som teraz 2 dni makala na lopte.Doschudnutia .
Metracek mas ten parny hrniec?

Helus

Agnes ty si dacas vsetko do kalkulacky?Ja som to este neskusala,ale pocula som chvalu na to od Mira VEseleho.Mna by to asi nebavilo,vsetko si vazit,a pocitat,ale mozno,ze sa aj na to dam.

Agnes999

Helus: no mozarella ma viac ako raz tolko kJ ako cottage. Inak velmi vela kJ ma aj maslo a chleba, hoci celozrnny. Ja som mala rano dva krajce chleba s maslom a mi to vychadza ako najkalorickejsie jedlo za cely den. Najviac kJ na 100g ma maslo. Vychadzam z kaloricketabulky.cz alebo z obalov. Podla Veseleho ak chceme chudnut zdravo a nie prilis rychlo, mali by sme prijat do 7000 kJ.

Helus

Ajulka ked som citala ten tvoj prispevok o ruksaku,tak som sa usmiala.Este ze sa nasli aj doklady.Ja mam uvareny pomarancovy caj PICKVICK,DNES som kupila,ale zeleny mi viacej chuti,ostavam verna zelenemu+pu-erh.Doschudnutia kocky.

Helus

Ahoj Agnes vitam ta medzi nami chudnucimi.usmiala som sa nad tou tvojou zracou maniou sladkeho.Ja sladke nemusim,maalo kedy,aj ked kupujem priatelovi do prace ku desiatej napolitanky.Aj dnes som mu kupila,ale hned mu ich schovavam do suflika,aby ma nelakali,lebo aj ja dostanem sem tam chut.Cottage je velmi dobry,a preco nemozes mozzarelu?ja mam mozzarelu radsej,ako cottage,po nom mi byva tazsie na zaludku.Doschudnutia.

Agnes999

Ahojte baby. Potrebujem aj ja schudnut. Kedysi som mala krasne stihlu postavu a nemusela som preto nic robit, pokazilo sa to ked som mala 23 a prestala som fajcit. Pol roka na to som pribrala z konfekcnej velkosti 38 na 40 a odvtedy bolo uz len horsie. Posledne mesiace som zas cosi pribrala a povedala som si, ze to sa uz takto neda, musim aspon nieco schudnut. Hoci som si hovorila, ze v zivote nebudem pocitat kalorie, teraz som zacala. Moja velka slabost odmalicka je, ze zboznujem cokoladu. Dokazem jej zozrat na kvanta. Nevdrzim v jednej miestnosti s cokoladou, musim ju hned celu zozrat. Minule som bola u priatela a kym bol v praci, zozrala som mu celu bonbonieru co dostal od sestry. Potom som mu rychlo bezala utekat kupit taku istu, aby si to nevsimol. Inak byvam sama a doma sa mi vcelku dari so svojou zavislostou na cokolade bojovat. Proste si nikdy nic sladke nekupim. Maximalne med, ale aj ten sa snazim obmedzovat, tiez som ho uz jedla moc vela. Nastastie ked ziadnu coko nemam doma, nemam ani velmi potrebu ju jest. Proste viem ze ju nemam a neriesim to. Ale ked viem ze ju mam, beda! Uz som schovavala coko aj sama pred sebou, niekde hlboko do policky, aby som ju nemala na ociach. Trocha to pomohlo, nezozrala som ju este v ten den, ale "az" o cca. 3 dni. Moj priatel je taky dobrak. Vidi, jak zboznujem coko a tak mi furt nieco sladke donesie. Jeho sestra robi na cerpacke a ked maju nejake sladkosti datum po spotrebe, nosi to domov a rozdava po rodine. Minule mi priatel hovoril, ze od nej zase donesie nejake kekse, hovorim mu, nic nenos, vies ze chcem schudnut, dones radsej ovocie. Tak doniesol. Ale ked som potom prisla k nemu na navsetvu, dal mi dve velke balenia cokoladovych tyciniek, od sestry. Ze ked to mam tak rada. Zozrala som ich za 3 dni komplet cele a na stvrty den som mu zozrala este tu bonbonieru. Teraz som od neho spat doma a snazim sa zariadit si dietny program, pocitam kalorie. Zatial sa to celkom da, kupujem si hlavne cottage chesse, je celkom lahky a pritom dobry. Moju oblubenu mozarellu som musela vylucit. Tak dufam, ze sa mi konecne podari aspon trocha schudnut, uz mam depky z tej pneumatiky na bruchu. A musim priatela presvedcit, nech predomnou schovava cokoladu a keksy, hoci je mi trapne mu to hovorit, ze nemam ziadne sebaovladanie.