Kamarátka na chudnutie

Helus

Ahojte dievcat.Ja som zase bola na prechadzke,v zahradke,ako to tam vyzera,aj som pozbierala papiere co tam vietor nafukal.uz aby bolo teplo,a idem hrabat.
Waleri aj ja rada chodim do lesa.
Carey navnadila si ma na cicerovu polievku.Ja som mala na veela kapustoveho salatu+spaldove pecivo+maso opecene.teraz pijem caj,a pojdem si este spravit kavicku,lebo zajtra idem na gastro,a rano nebudem moct.Pojdem si dat pri spravach rotoped,pohyb treba nejaky.A mala by som si pozriet nejake cviky na fot lopte.Doschudnutia kocky.

carey

Zdravim zienky, tak pozeram ze vy ste sa vsetky dali do cvicenia, len ja nic nerobim., mala by som to zmenit. Ale so stravou sa drzim, aj vcera mama nachystala gastanove pyre s rumom, slahockou a cokoladovou, ale radsej som neriskovala a nedala som si. Dnes mam taky light den, rano mrkva-s jablckom, cicerova polievocka so zeleninou a este bude kuracie masko s lecom a ryzou.

Inak sa ucim, niekedy mam strasne nervy z toho, ked si to citam 3x a stale mi to vypadava z hlavy, no co uz.
waleri - to muselo byt super, ja milujem turistiku, my sme taka rodina, vzdy v lete dovolenka a hej sa do hor :), takze aj trosku zavidim teraz :D, si sa odreagovala a ten dobry vzduch ze?
Ajulka - k tomu behu, je asi dobre behat hodinu, lenze ktory zaciatocnik to zvladne, sak ja som mala problem aj 20min bezat, hodinku clovek zvladne mozno tak po par mesiacoch.
metracek - drz sa, ja by som na tvojom mieste vynechala aj tu jednu tablicku coko, lebo ak si na tom ako ja nezostane to len pri tej jednej...ale tak ty vies najlepsie, lepsou alternativou je ovocko.

Helus ty si tusim medzi nami najvacsia poctivka v tom jedeni, palec hore :)

waleri

Ahojte dievcata,

kedze,vcera bolo slnecno,vybrali sme sa turistikovat,flasa vody v ruksaku,palice do ruk a islo sa.
Bolo dobre si ponamahat telo po zime, patricne sme to aj citili,ale stalo to za tu unavu.
A tak vodny den dopadol dobre,sice s kavickou po prichode domov,ale musela som nejak prekonat unavu po tolkej chodzi.

Tak si drzme palce,aby sa nam len darilo.

Peknu nedelu

Ajulka

Dobré ránka kočky,
u nás to vyzerá na pekný slnečný deň aj keď na teplé si pár dní počkáme. Od sviatkov sa neviem znormalizovať a dostať do zabehnutých koľají. Každý deň hreším doboštičkou, čokoládkou..., no začala som znovu cvičiť. V Dámskom magazíne bol jeden kondičný tréner a rozprával o behaní. 20 ani 40 minút vraj nestačí. Odporúčal minimálne hodinový až 1,5 hod. beh. Včera aj predvčerom som teda cvičila po 75min. Nech mi to len vydrží! Doschudnutia dievčence.

Helus

Dobre nedelne ranko baby moje.
Metracek aj ja poznam ten hrniec,a dneska si ho idem kupit pre seba.ja som vzdy pouzivala 1 misku,a tam som si urobila vsetko naraz,pre seba.
NOO som zvedava,na aku dietku sa date,ale drzim nam vsetkym palceky,aj ja sa rano vazim,vzdy 1x do tyzdna.Priatel tu vela mna chaluje toasty,ktore som mu pripravila a ja budem mat pomarance.Doschudnutia kocky.

metracek

HELUS daj si v google BMI a potom si pozri mira veseleho a tam je vypocet zadas si vahu vysku pohlavie vek a tam ti vypocita tvoje BMI a napisete kolko mas schudnut podla vahy potom podla objemu pasu to mam vzdy vela to si neber k srdcu a potom kolko kalorii zjest to ani nejak necitam mna tam zaujima iba ci som v norme tak iba tolko tak ahoj

metracek

ahojte dievcata vidim ze nas je uz v klube viac tak vitajte,no ste toho tolko napisali mala som co robit kym som vsetko precitala ale som rada len piste,HELUS tak ten parny hrnec som si poslala dceru kupit ale nemam cas kvoli praci tak je este nevybaleny v krabici ale v praci ho jedna kupila a ze super potom ked uvarim dam vediet ,SLADKOSTI no dcera ked prisla tolko ich doniesla no som otvorila velku bonbonieru 5ks mnam ved neni cely zivot len o diete ale s tymi ostatnymi cokaladmi neviem ale nechcem ich zjest ale v 90 dnovke kazdy 3 den 1 tablicka no to by slo,nie sme este rozhodnute chcela by som dat 10 dni macingovej a pokracovat v 90 dnovke az do svadby ta bude v juli,ja teraz stale cvicim vypijem tak 2 litre vody a jem vsetko ale v pondelok rano sa odvazim zapisem si to a dam vediet ako budeme chudnutaj s dcerou ale som sa rozpisala tak drzim vsetkym palceky a nezabudnite na nas pozdrav DOSCHUDNUTIA dievcata

Helus

Waleri to mas dobreho internistu,ja vzdy cakam,ze mi povie,ze mam schudnut,a on nic.Podla bmi,mam nadvahu,vzdy sestricka mu napise na papiet vahu,vysku,tlak,a cakam,ze ma zvozi a on nic.A dokonca,ked som mala prirastok na vahe,tak nic,len povedal,je my sme pribrali.A sama som mu vravela,ci mi nepovie,ze musim schudmut,a on ze som dobra,ze netreba.No a bolo.

Helus

ahojte baby,ja som uz doma z prechadzky bola som 4 hodky,a vnucku som znicila,prisla domov,a isla si lahnut,ze musi si oddychnut,som sa zasmiala.uz vie,ze zase budeme chodit na tury,a uz narieka,ze ju zase budu nohy boliet,a ja sa na tom v duchu smejem.V auguste bude mat 8 rokov.inac porusila som,mlada nemala obed,a chcela ist na pizzu,cestou domou,a nanutila mi 2 trojuholniky,ze musim zjest,ze to domov balit nebudeme.teraz mam uvareny zeleny caj+ pu-erh.A vecera bude mega karelab,som taka plna,mala som zeleninu dusennu,a zeleninovy salatik.A dneska si dam vecer 30 minut rotoped.
Waleri,u nas by sa makovnik nenasiel,priatel len tazke kremove zakusky lubi,alebo trasenu smotanovu tortu.Ale usmiala som sa nad tym,u nas nakupujem vyhradne ja,takze ked nekupim,tak nemame.Este tu nebol metracek dnes,ale ma doma dceru,tak sa jej venuje.

Agnes999

Helus: tak jedlo si nevazim, ja to len tak odhadom. Ale zatial sa mi moc nedari, furt ma chyti nejaka zravost. Ked sa aj prekonam a vecer zjem len normalnu porciu a potom uz nic, cely vecer som hladna a stale len rozmyslam o tom, co budem jest na druhy den. Rozmyslam, ci este niekedy budem zit normalne, nemysliet vkuse na jedlo a zaroven byt stihla.