pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte baby moje.
Maoam presne uplne vylucit mliecne+ vyrobky kde je muka.Primar co ma vysetroval,ked zaviedol sondu,tak hned povedal,ze sa mu to nepaci,a ze je to jasne,ale vysledky histologicke to potvrdia.ked som zjedla cottage,alebo jogurt biely,tak som vracala,tak mi byvalo zle,aj reflux mam,jedlo mi ide naspet hore.Ale nevadi,su aj horsie diagnozy.Tak dufam,ze ma tie bolesti pod tym rebrom konecne prejdu,lebo uz trpim 2 mesiace.a to ma liecili na chrbticu,az som vravela doktorke,ze casto vraciam,tak povedala,ze vsetko treba vylucit.Kocky moje drzme sa a doschudnutia.A ja tak milujem kavicku s troskou smotany,ani to nemozem doktor povedal.
*celiakiu
inak Helus, ak mas celiakiu, tak mozes mat problem s tym, ze sa ti nedari chudnut prave kvoli glutenu, ktory tvoje telo nedokaze stravit.....tam moze byt kluc ;-)
Helus - no konecne! ked si neustale pisala o tvojich problemov po istych jedlach, bolo jasne, ze mas gastroproblem, len bolo treba prist na to, kde
ak mas celiaku, vyhybaj sa vsetkemu, kde je gluten (muka, vyrobky z nej, atd.), ale ako citam, mas aj intoleranciu laktozy, ked musis vysadit aj kravske mlieko a vyrobky z neho?
ahojte
Metracek - to je super, wow gratulujem k ubytku cm :), inak ja som sa ta nechcela nejako dotknut alebo tak, ked som ti napisala o tom sladkom, je super ked si vies povedat presne tak dnes 1 tablicka a staci. Len tak dalej
Helus - no teda celiatika, no dufam ze sa ti to nepotvrdi, lebo stravovat sa podla toho ziadna slava. Napis potom viac, ked budes vediet
Ja som rano isla do skoly pre udaje na otocku a pojdem s priatelom trosku von a do avionu ked je tak pekne, asi sa aj napapame niekde a vecer sa ucim.
Zelam krasny den, ja sa tak vytesujem z toho slniecka :)
ahojte kocky ja som uz po vystreni,a mala som tusaka uz daavno,ze to bude nic moc.Odobrali mi vzorky na celiakiu,mam tam nejaky zapal.vysetroval ma primar,klinicky nalez imponuje ako mozna celiakia.takze neprijimat mliecne+ jedla,kde je muka.Inac som to aj cakala,ze to tak bude,ale nic sa nedeje.Idem teraz von na prechadzku,potom popisem viacej.Pijem kavu bez mlieka brrr.
Ahojte kočky,
Waleri mi pripomenula starkej brata. Ten celý život mal raz do týždňa takýto vodový, prípadne jabĺčkový deň. Každú nedeľu, celý život. Nie pre váhu ale pre zdravie. Bol to štíhly a vzdelaný človek a ako dieťa som ho obdivovala. Držím palec Waleri keď si sa na to dala, vydrž to.
CAREY a chcela som ti este napisat ze ja by som si ovocie vecer nikdy nedala lebo to je cukor ja jem ovocie len rano a ma akurat dcera merala tak som od 7.1 v pase dala dole 10cm a v bokoch a v stehnach po 5cm som nadmieru spokojna takze uz som sa opat nastartovala a dufam ze to zvladnem tie saty na svadbu musim mat nove a teraz som prisla na to ze aj plavky lebo tie stare aj stratim ked pojdem k vode ja radsej k vode poslem tie moje kila :}
aoj CAREY neboj ja ked poviem 1 tablicka tak bude len 1 lebo v 90 dnovke je to povinne kazdy 3 den a ked som ju drzala tak som si ju aj zabudla dat ale kolac som si dala a ked bude teplejsie tak bude aj nanuk alebo zmrzlinka ked je to predpisane tak to dodrzim teraz to zoberem uplne naostro lebo dcera potrebuje dat dole kila tak ju musim podporit a varit jej a tak nam to spolu a samozrejme aj s vami pojde lepsie tak dobru noc dievcata a doschudnutia
Ahojte kocky.
Metracek ani ja nemozem svihadlo s mojimi klbami.teraz jem karelab,a vobec mi nechuti,kupovala som ho v Lidli,je nejaky umely.Pri telke budem slapat.Metracek to je blbe,ze nemate este nabytok.Priatel mi v piatok objednaval.okenny susiak,a mal by byt doruceny kurierom zajtra,jaka rychlovka.My tu nemame balkon,a susit pradlo len na susiaku,ktory dost zavadzia,nic moc.Doschudnutia kocky.
ahojte dievcata,tak sme rozhodnute ideme na 90 dnovku od pondelka cvicim tie brusaky a treba pit vodu bez toho to nejde a najlepsie by bolo skakat na svihadla ale to ja nemozem ,chyba mi slniecko,jaj HELUS aj mne uz chyba zahradka som tam nebola ani pozriet tiez pohrabem a pri sadeni sa poohybam uz aby to bolo,ten nabytok stale nemame no hruza,tak dievcata pokracujeme spolu tak doschudnutia