Kamarátka na chudnutie

waleri

kramy-preco sa to musi pouzivat v tychto temach,neznasam toto slovo a vobec,naco sa na tuto cisto zensku vec treba stale odvolavat,nechudnem,lebo cakam,preto ze mam..ved je to vrchol nevkusu a nie som ziadny puritan a staci..nechce sa mi to ani dalej rozoberat...

prepacte za reakciu...

...mne to slovo znie ako vulgarizmus a ma to svoje pomenovanie,jemnejsie a odbornejsie!!!!! a nehodi sa do akejkolvek temy o chudnuti...

moj nazor...

Helus

WALERI super tura,aj ja uz zacnem chodit,len musim ukoncit pn konecne.zoberiem palice a hura do lesa.A tie pohlady,ked sa presuvam v trolejbuse,zo zaciatku som sa hambila,ale rychlo som si zvykla.A bolo zlte,taka stara pani mala palice v lese,a manzel nemal,a ona mu vravi,no vidis,taka mlada,a ma palice.Asi sa pan hambil za ne.Dievcata doschudnutia.

majka123321

baby chcem sa vás opýtať, nechcem otvárať novú tému viem že vaša tu ide v plnom prúde a tak vás prosím o radu.
mam pociť že ked malo jem tam cítím sa plná a bojím sa že prierám :/
R:ovsene vlocky.
D:chcerry paradajky
O:zelen. vývar. zem.kaša
O:mozarella
V:kuracina

môže to byť aj stým že mam kramy???
dík za odpoveď :)

waleri

Metracek,zasmiala som sa na meiliku,podarene,my sme sa teraz vratili z tury,bolo super,take 2,5 hodinky slapania,zajtra sa chystame tiez,uz nebudem nic vecerat,pripravila som si vodicku,tak idem na to.

ranajky jablko banan

dnes som mala na obed polievku zo sucheho hrachu a zemiakmi.

mala kava,ked som dosla domov z prace.

Jessical,len tak dalej,drzim palce,pocasie nam praje,tak vela pohybu,Vy podavate take obdivuhodne vykony-klobuk dolu.

Ajulka,Ty mas take krasne povinnosti,vela radosti z deticiek.

pa dievcata,drzme sa

Helus

jessical dakujem ti za inspiraciu.Noo ja tekvicove kocky tiez milujem,ale nic z muky+ mlieka nemozem.Olovrant som mala karelab,a veceru teraz ryzu+ dusenne lusky na cibulke+kyslu uhorkuA pitny rezim mam denne2.5-3 litre vody+ caje.doschudnutia kocky.

metracek

ahojte dievcata AJULKA dobre si to pochopila ale upresnim este cokoladka vzdy v uhlohydratovy den,zajtra mame spagety s bolonskou omackou,dnes som vytiahla kruh ze budem s nim krutit no sme sa nasmiali kruh mi padal a manzel to komentoval a smiali sme sa ale ja to budem skusat ved som to vedela kedysi este ked boli deti male tak sme si to aj so svagrinou skusali a vtedy nam to islo no nevadi no poviem vam to su poznamky ze mi ten kruh nalepia na pas aby mi nepadal a ze este ze mam doma 2 tie kruhy lebo ze uz som si chcela kupit mala by som 3 no nevadi aspon je sranda no idem si zacvicit brusaky napijem sa caju a pojdem trenovat s tym kruhom :}doschudnutia

JessicaI

Helus budem sa opakovat ale to nevadi nemudis to v prispevkoch hladat.
Takze moje stravovanie:
Rano salka teplej vody s polovicou citrona. Za pol az hodinu ranajky. Tmave pecivo napr. fit kocka z Tesca s ramou, sunkou a ladovym salatom.
Desiata: ovocie a kava napr. banan a kava
Obed: polievka alebo druhe jedlo a ak druhe jedlo tak menej ako kedysi.
Olovrant: jablcko a kava
Vecera: zelenina a maso alebo zelenina a ryby.
Vecera 2: ked idem neskor spat dam si jogurt.
Kedze ty jogurt asi nebudes moct dala by som si mrkvu, karelab alebo take nieco.
Za cely den musim vypit aspon 2,5L vody a caj na chudnutie Stihla a fit.
Medzi jedlami prestavka asi 3 hodiny. Niekedy pol hodina plus minus.
To je asi tak vsetko.

Helus

ahojte baby moje.Dakujem vam za podporu.Ja som zacala studovat,co mozem a co nie,ale je to moc obmedzene,ale ja si nieco z toho vyberiem.
Ajulka keby som aspon mliecne mohla,tak by som mala vyhrate,chlieb ani nepotrebujem ku stastiu.
Jessical napis prosim,ta ako si sa stravovala pred vianocami,taky jedalnicek,na inspiraciu.Baby verim,ze nam kila pojdu dole,krasne svieti slniecko.Doschudnutia.

JessicaI

Dievcata dakujem za podporu. Vcera som sa cely den drzala a dnes bolo na vahe 98,0kg. Potesilo ma to a idem dalej...

90dnova nieje pre mna ja sa neviem tak obmedzit aby som jedla stale len to co mam dovolene. Vydrzim dietu napr. zatat sa a tyzden jest len maso so zeleninou. Take nieco ako vodny den a zeleninovy den by som nezvladla. Nemam ani cas pripravovat si zvlast pre seba jedlo. Takze som sa vratila k svjomu jedeniu pred vianocami. Ved som vtedy schudla 15kg od septembra takze viem, ze to ide len sa musim udrzat lebo to hned ide naspat ked sa prestanem kontrolovat.

Ajulka

Metráček, už som asi pochopila ako si to myslela s čoko a každým 3.dňom.... Malá mi pri písaní sedela na kolenách, prerušila vedenie... :-))