Kamarátka na chudnutie

JessicaI

Dobre rano dievcata,

dnes ukazala vaha 96,2kg.
Ranajky ako vzdy... fit kocka s ramou a sunkou. K tomu ladovy salat a dve rajcinky. Fit kocku prekrajujem a natriem obe polovice. Zda sa mi toho bzt potom trosku viac na tanieri.
Na obed bude vysmazany syr,trosku hranoliek a vela zeleniny. Na veceru mam karfiol na cibulke s vajickom. Medzi tym len ovocie. Drzim sa... od zaciatku tyzdna nejem nic sladke a aj kavu pijem s umelym sladidlom.

Drzim vam paste spolubojovnicky.

Helus

dobre ranecko kocky,ja si idem dat jablcko+pomaranc.A obed mam ryzu+sojove maso na stave zo vcera.Idem si zacvicit,a vam prajem pekny den.Doschudnutia.

Helus

Ahojte kocky.
Metracek ta hrachova od Macingovej je fakt dobra,da sa krasne pit z hrnceku,na veceru.Ja teraz nejdem presne podla 90 dnovky,snazim sa zdravo stravovat,z toho co mozem.Da sa to,len mi bude trosku trvat,co mozem a co nie,takze musim vsetky estikety kontrolovat,dnes kecup+ horcicu,ked som pripravovala to sojove maso.Teraz som dopila svoj zazvorak.Doschudnutia kocky.

metracek

JESSICAL aj tak mas pekny ubytok vahy uz 9 kg tak len pokracuj to je beh na dlhe trate do leta pri tomto pocasi to stihnes drzim palceky HELUS tebe budem drzat palceky aby ti z histologie prisli len dobre vysledky WALERI ma inspirovala uvarim rajcinovu polievku z ryzou a vyskusam aj tu hrachovu od macingovej tu som tiez este nevarila dievcata mne uz chyba SLNIECKO toto uz nie je jarna unava ale jarna depresia tie vykyvy pocasia uz by mohli prestat akosi to na mna ma vplyv boli ma hlava a som nenormalne unavena dnes idem skoro spat tak to na mna dnes dolahlo tak ahojte dievcata

Helus

Ahojte kocky.
Metracek pri citani emailiku som sa usmiala,o tom kruhu,musim sa opytat,ci vnucka doma taky nema.ja si idem dat rotoped,pri spravach.Pitny rezim dodrziavam bez toho nemozem byt.Doschudnutia.

metracek

ahojte dievcata suhlasim s WALERI su intimnosti ktore si nechava zena pre seba,k tomu jedalnicku ja ovsene vlocky som nejedla nikdy desiata obed a olovrant ok a vecer kolko tej kuraciny ja by som uz masko na vecer nejedla a nafuknute brucho mavam aj ja a ked pozorujem ale fakt chudych ludi oni to brusko take vypucene maju skus napisat kolko meras a vahu dovarila som akurat na zajtra hrnec plny borscu ten od macingovej takze zajtra rano ovocie a na obed a veceru borsc vecer si pojdem zacvicit pitny rezim dodrziavam minimalne 2 litre,no vcera som trenovala s tym kruhom vam teda poviem kym sa to naucim tak aj schudnem vkuse mi pada a tolko zhybov co mam ked to chcem rozkrutit a vkuse to dviham zo zeme no nevadi cvicim a este mi je pri tom veselo dnes som zjedla spagety a za nimi cokoladovu tycinku a doma 3 cokoladove cukriky a tak uz mam veceru sladkeho za sebou takze uz mi zostava iba cvicit krutit kruhom alebo sa o to pokusat a pit vodu ale som zo sebou spokojna doschudnutia dievcata

Helus

ahojte kocky,ja som este stale pn,doktorka ma nechce pustit do prace,pokial nepridu vysledky z histologie.Dostala som od bolesti ALGIFEN.A TO SOM CHCELA ist uz zajtra do prace,co uz v piatok idem na krv.Ranajky bol veliky grep,desiata-jablko.Obed-ryza+dusenne sojove maso.Bolo to veelmi dobre.zacinam si zvykat,co ine mi ostava,ale nevesiam hlavu,len musim pozhanat nejake infosky+ recepty.Doschudnutia kocky.

JessicaI

majka123321

neviem kolko mas rokov a kolko vazis pri akej vyske, ale urcite aj tak viem, ze sa nestravujes dobre. Jes velmi malo co moze sposobovat aj to ze priberas.
Telo sa boji hladu a tak si asi odklada aj z toho mala co dostane.
Co sa tyka menzesu aj ja nie som za tvoj nazov tiez mi to pripada ako vulgarne slovo, ale viem ze pred menzesom a na zaciatku mam vzdy asi o 1,5kg viac.
Pisala som tu o mojom stravovani vyskusaj to ak chces. Nemusis sa tak obmedzovat a kg idu dole.
Ja mam napriklad dnes na vahe 96,9kg a to chudnem zo 106kg.

Ajulka

Majka, máš pocit že priberáš alebo priberáš? Vážila si sa? Z tvojho jedálnička, pokiaľ si nebývala predtým na listovom šaláte a vode, nemôže byť dôvodom priberania.

waleri

Helus- aj moje prve pouzitie palic bolo rozpacite a veru sa ludia pozerali,ale zvykla som si a je to skvela vec,uznas sama,no nie?

Za hranicami Ba,je to uplne v pohode,tam som mala pocit,ze som divna bez nich a kolko ludi sme vzdy postretali a len s palicami.

Tak prijemne tury Ti prajem.

Zdravim dievcata.Pa