pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Dik Jessical za privitanie.Helus ja som zo SNV a tych centier mame viac :),schvalne som sla po svojich.Musim sa prinutit!!!ta 100vka tu nie je len tak :)Za dva a pol mesiaca idem na svadbu,ked neschudnem teraz tak....
Ahooj jessical,veru,mensie porcie,a musime vyberat,co vlozime do ust,ale nevadi,odmena nam bude mensia vaha.Baby drzme sa ja zachvilu vyrazam von,krasne slniecko svieti.Doschudnutia kocky.
Ahojte spolubojovnicky, vitaj light 100.
Ja som vcera pocitovala strasny smutok z toho, ze sa nemozem napratat. Ale zvladla som to s jablckom som zahnala vecerny hlad.
Aj manzel mi vravel,ze co mi je nejaka som smutna... to je hrozne zrazu jest len mensie porcie a davat si pozor co jem.
Dnes pokracujem.
Drzte sa... fandim vam.
light dobry zaciatok v ktorom meste byvas,ked ides do nakupneho.ja som pijavala kavicku+ trochu maresi,mnaam,ale teraz nemozem nic z mlieka+ muky,tak kavicka mi tak nechuti,ale co uz,a ja cukor nepouzivam v mojej strave vobec.
Helus dakujem za privitanie :) No ja som si dala na R:2 kiwi ,kavu bez cukru co je u mna zazrak :),za chvilku sa prejdem do nakupneho centra...v ramci pohybu=pre zaciatok staci :)
Ahoj light vitaj medzi nami chudnucimi.
Dobre ranecko kocky,ja pijem kavicku a cajik,a idem si spravit dnes macingovske ranajky.Doschudnutia.
Dobre ranko-sledujem to tuna.Vcera som zacala 90dnovku :)Pridam sa k Vam ak nnnnnevadii.
Metracek ja som dnes bola v zahradke,a tie ryzove fasirky vyzeraju dobre,vsetky suroviny mozem.uz som si pomaly zvykla na stravu,dnes som si kupilasojovy jogurt bol drahy dost 0.99 centa 100g.Ale vyskusam.Inac kava mi nechuti ani s tym ryzovym mliekom,ostanem asi pri cajoch+ kave bez mlika,aj ked si na nej tak nepochutim.Doschudnutia kocky.
Heluš, ja som mala dnes presne taký zemiakový "guláš" ako opisuješ na obed a večeru a k tomu neplánovane ešte teplý jablčník priamo z rúry (nedá mi neochutnať čo napečiem). :-( ...ale poctivo cvičím tak váhu držím...
WALERI dik mrknem na to HELUS ved ja som zabudla mohla som spravit aj cibulovy salat a to pocasie no este ze idem zajtra do prace ale v nedelu ze ma byt pekne tak ak bude pojdem sa prejst do zahradky akurat som docvicila brusaky a mam cajik zaliaty a pozeram program MILUJEM SLOVENSKO celkom to je dobre tak doschudnutia a dobru noc dievcata