pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte kocky,tu prsi,aj ja som zajtra chcela vybehnut do lesa,tak neviem.
Metracek ja si zajtra idem robit na jedlo osmazit cibulku,potom nakrajat zemiaky na kocky,hodit ku cibulke,okorenit,ovegetovat,zaliat vodou a dusit do makka.Je to taky gulas a k tomu ladovy salat s cherry rajcinami.Doschudnutia kocky.
ryzove karbonatky - mimibazar - diety
upresnenie stranky
ja zajtra vodicka,len keby bolo slniecko,dnes prsi,to je take nespravodlive prsat na vikend...
zdravim Vas a vela uspechov
WALERI to kdo odstranuje tie odkazy v 21.storoci to muselo byt hrozne nieco ze by .........nebudem to radsej ani definovat ale dojem zajtra ten borsc mam tam este tak pre seba a udusim tu brokolicu s tymi zemiakmi na tom novom parnom hrnci treba ho predsa vyskusat ked ho uz mam len idem do prace tak to budem mat neskor ale aj tak ti WALERI dakujem za ochotu a este nieco pozerala som na nete taku tabulku 90 dnovky a tam bola v skrobovom dni zaradena varena knedla bola som prekvapena ja som myslela ze knedlu nemozem tak ahojte dievcata
-odkaz odstránený-
Metracek a co takto...
alebo inspiracia z tejto stranky mrkni.
pa
ahojte dievcata,ja som prisla taka unavena z prace ze som si lahla a pospala 2 hodinky pomohlo mi to dala som si kuriatko a zelerove hranolky a este si dam cajik chcela som ist do posilovne ale nejdem doma si zacvicim aj to sa pocita vahu mam nemennu aj to je dobre mozno keby som pritvrdila v strave a v cviceni tak by to islo dole ale som spokojna hlavne ze kila nejdu hore ked sa otepli tak pojdem na korcule a do zahradky a tak pomalicky si dam tie kilecka dole ale ja neviem co zajtra na obed mam skrobovy rozmyslam ze vyskusam ten parak zemiaky a brokolicu alebo mi hodte daky dobry tip dakujem doschudnutia dievcata
Ahojte kocky,prajem vam pekny den.ja som uz dneska bola na krvi,a teraz pijem kavicku+ zeleny caj.ranajky budu 2 jablka,a mam aj banan keby nieco.Obed bude maso+ryza+ zeleninovy salat.A dneska som sa vazila,a vaha sa nepohla,ani o deko,takze musim nabehnut,na tvrdy rezim v cviceni,inak nedam dole nic.Doschudnutia kocky moje.
ahojte kocky,teraz mi ukazuje este na nete,ze je 17 stupnov.inac je teplucko,a slniecko svieti,krasne cez den.
METRACEK asi mas jarnu unavu,aj priatel sa dnes aj vcera stazoval.Ale to prejde,a uz bude dobre.LEN tie tuky by sa mohli roztopit.ja si chcem dat cez vikend ovo-zelo dni,take odlahcujuce.Doschudnutia kocky.
ahojte dievcata,tak akurat peciem kuriatko na zajtra a zelerove hranolky mnam to bude papina,dcera si pochvaluje stravu ze ten borsc bol vynikajuci ide nam to super a ako vidim tak vlastne vsetkym,idem si este zacvicit do telocvicne sice ma pobolieva hlava ved aj vcera som si musela dat tabletku a to ja len v krajnom pripade ale uz sa to pocasie umudruje slniecko uz vykukuje tak doschudnutia dievcata
Ahojte kočice,
práve trávim obedík. Pečené mäsko s červenou dusenou kapustou. Na zemiakové knedličky som sa len pozerala a samozrejme predtým ich pripravovala. Uvarím si ešte kávičku a zelený čaj a urobím si chvíľku siestu s knihou v ruke kým malá spinká. Večer znovu orbitrek aspoň 50-60min.
Jessical, si sa riadne pohla s tou váhou dole, gratulujem a len sa drž. Ja mám teraz pocit, že váha stagnuje, ale pre istotu sa nevážim. Doschudnutia dievčatá!
Ahoj Jessical gratulujem ti k vahe.Inac si mi dala tip na zajtrajsi obed karfiol s vajickom.Poupratujem,vyvesim pradlo,a hajde von pohyb treba.doschudnutia kocky.