pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
LIGHT 100 90 dnovku drzi aj WALERI,AJULKA a HELUS a tiez sa im super dari
LIGHT 100 ja drzim 90 dnovku aj s dcerou od 8.4. ja som ju drzala od 7.1.potom som to po mesiaci prerusila 12 dni som drzala macingovu a pokracovala som znovu 90 dnovou mne tato dieta ako jedina zabrala a bavy ma lebo si varim co chcem v ramci dovoleneho ja mam dnes tiez skrobovy den a zajtra UH varim cetovinu so spenatom a brokolicovu polievku na rano ako obycajne ovocie a treba vypit minimalne 2 l tekutin a ja doma cvicim brusaky 15 minut dufam ze dcere sa podari tak schudnut ako mne ja to teraz drzim kvoli nej hlavne ale uz som si zvykla aj takto jest a staci mi to celkom fajn sa mi stiahol zaludok no ked sa priznam ja som si dnes rano ked som isla do prace dala pol rozteka so syrom ementalom ale ja uz chcem schudnut len 3 kg ale dcera to dodrziava poctivo tak dufam ze to vsetky dotiahneme do uspesneho konca doschudnutia
Diki Metracek za privitanie :)Tak to si DOBRAAA = ze si uz tolko schudla :)Ja dnes DRUHY DEN 90dnovky = V POHODE.Drzi tu niekto 90tku?..
HELUS ja mam tiez tolko kilov ako ty a tiez chcem mat tych 68 az 67 kg ale ked si pomyslim ze som 7.1. mala 79 tak predsa nemozem kazdy mesiac schudnut 3kg takze aj to telo sa potrebuje prisposobit zdravemu zivotnemu stylu a verim ze uz v lete tie vytuzene kilecka budeme mat JESSICAL tie cokolady si ani nekupuj a nebudu ta lakat WALERI ja ten vodny den si budem davat kazdy druhy tyzden tak ahojte
tak vitaj LIGHT 100 medzi nami HELUS mala si pravdu ten parny hrnec z lidla je super dnes som robila v nom zemiaky mrkvicku a brokolicu vsetko za 30 minut hotove bez roboty najedli sme sa cela 4 clenna rodina len manzel mal este k tomu pecene kura aj na tanieri to vyzeralo super taka som najedena uz neveceriam a mam akurat cajik a este si zacvicim vonku je aprilove pocasie myslela som ze pojdem aj na pechadzku ale stale su prehanky a tak si po praci oddychnem ale zajtra urcite pojdem sa vyvetrat na zahradku JESICAL drz sa chce to len pevnu volu nezabudni mas nas spolu to zvladneme tak doschudnutia dievcata
Ja nedrzim ziadnu dietu a mozem v malom mnozstve aj sladke. Robi mi vsak problem, ze sa od 15hodiny snazim jest len to od coho sa nepribera a v mensom mnozstve a ja picim stale hlad az mi je zima.
Dnes som mala na obed napr.palacinky
Na veceru bude uz len ryba s troskou varenych zemiakov a zelenina.
Musim sa vsak pochvalit, ze to dnes bolo prve sladsie jedlo po tyzdni.
V skrini mam odlozene dve velke cokolady a som rada, ze som ich este nenacala a odkladam si ich na neurcito.
Dakujem za podporu...drzim vam paste.
TAAK DOSCHUDNUTIAA KOCENY :)
Jessical ten smutok pride aj na mna ? duufam ze nie.No ja som sa docitala v 90dnovke ze mozem zhresit napr.ja mam rada cokoladu... :)
No tak to si dobraa helus.Ja potrebujem aspon na 85 ! AAALE MNE JE UZ 55rokov...tak snad to pojde ,musim byt prisna = no dnes druhy den a v pohode :) ,aj kavicku som mala bez cukru so sojovym susenym mliekom teraz poobede..CIITIM ZE MA PODPORITE DIEVCATKA = DOSCHUDNUTIA
light,aj ja som mala volakedy 100 a teraz mam 71-72,a chcem to dotiahnut na 67-68 a nejako sa mi nedari.Bude teplo,zahradka zacne tak sa to hadam zacne topit na mne.Cvicim doma aj na rotopede,ale je to asi pre mna malo.tak doschudnutia kocky.