pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
AJULKA dik za privitanie :) No mne ten vodny vychadza ,ze budem v praci,tak duuufam,ze to pojde.Dnes treti den = cestovina s dusenou zeleninou,na vecer mam piskotovu tortu,namiesto smotany jogurt a banan v tom....zajtra OVOCIEEE celyy den.KRAAASNY DEN=DOSCHUDNUTIA KOCENY
ahojte kocky,vidim,ze sa nam pekne dari.Ja som vyupratovala,vyprala,a o 12 hura do zahradky.Mam uz vodu zo sebou 2 litrovu flasu nachystanu.Krasne nam pocasie vyslo.doschudnutia kocky.Zajtra sa vazim,potom dam vediet.doschudnutia.
caute baby, drzim vam palce vo vasej snahe, chcela som vam len napisat k tomu parnemu hrncu - je to genialna vec, tiez ho mam
ahojte dievcata ja sa vzdy tesim ked si zapinam pocitac co nove ste zas napisali ja som zavislacka :] a tak ma vzdy optimisticky naladite,dnes bude krasny slnecny den tak sup do zahradky,rano bol pomaranc a jablcko kavicka a pol litra cajik PU ERH idem si zacvicit 15 minut brusaky a navarim brokolickovu polievku a siroke slize so spenatom a dam piect ako si manzel dopece masko to ja nemam tak si dam piect cerealne rozteky tie mrazene z kauflandu a zoberem si ich na zahradku a navarim si tam caj k nim a sup domov vecer no aky vydareny den to bude,WALERI som prekvapena ale ten parny hrnec fakt super a dost sa v nom spravy aj masa aj zemiakov aj zeleniny ja som to vsetko nechala 30 minut a bolo to super hotove a zemiaky som si vedla v miske nasolila a posypala z firmy VITANA mnam americke brambory super korenie bez soli obsahuje len morsku sol a bez aromat.barviva bez glutamanu to je kupila som to v kauflande medzi koreninami fakt to dobre vypada a aj chuti a dakujem pozrem tie receptiky co sa varia v tom parnom hrnci LIGHT 100 tej vody sa neboj spomen si na nas ked ti bude najhorsie pusti si pocitac precitaj si nase stranky a hned sa nastartujes a po tom vodnom dni som mala super vahu a my sme sa s dcerou dohodli ze si ten vodny den dame kazdy tyzden JESSICAL drz sa pekne ti to WALERI napisala z rozbehnuteho vlaku sa nevyskakuje ale vystupuje az na konecnej cielovej stanici drzme sa dievcata a DOSCHUDNUTIA
Pekný deň kočky,
Light 100, vitaj medzi nami. Ja držím 90dňovú už 3.mesiac. Ostávajú mi dať dole 3kg, tie už idú ťažko. Dnes mám vitamíny. A vodového sa neboj, dovtedy bude tvoj žalúdok na to už pripravený. Ja som si to nevedela vôbec predstaviť a bez podpory týchto kočiek na fóre by som to ani nevyskúšala. Nakoniec to išlo úplne hladko a bezbolestne. Vyriadila som síce celý byt, vyžehlila kopu prádla, minula som pol fľaše ústnej vody... Doschudnutia kočice.
Ahojte dievcata,
Metracek na stranke mimibazar.cz je kolonka - parny hrniec a receptiky -ifo.na inspiraciu.
Dnes si peciem kuriatko, uz vonia a chcem si urobit zemiakovy salat bez zemiakov,uz sme ho tu spominali aj pozerali,.
Parny hrniec si kupim aj ja,ked sa Vam osvedcil, som rada.
No a k dnesku patri turistika,tak idem sa vychystat a zaslapat si.
Light 100,no vodovy den nie je lahky,hlavne ten prvy,ale da sa zvladnut,mozes si dat aj cajik, ktory mas rada,mozno aj kavicku ked si na nu zvyknuta a mozno aj citron a troska,ale fakt troska stavy najlepsie 100 percentna,bez farbiv a konzervantov a mozno budes taka dobra a zvladnes ho uple super iba o vode.Ale to mas az na 29-ty den,tak casu dost a zatial prajem prijemne chudnutie.
To prajem nam vsetkym a moc Vas zdravim.
pa
Dobre ranko kocky ja uz pijem kavicku+ cajicek.
Light zvladnes to neboj,zvladli sme to viacere.Ja si idem dat banan+jablka.Na obed budem mat mrkvovy perkelt s postruhanym vajickom.Doschudnutia kocky.
Vdaka za podporu KAMARATKY NA CHUDNUTIE.Mate veeelmi dobree vyysledky = ZAAVIDIM :) ale v dobrom.Trochu sa bojim vodneho dna,ked ste to zvladli Vy koceny tak to musiiim aj ja!DOSCHUDNUTIA.
Ahojte spoluchudnuce.
Light aj ja budem mat za 2 mesiace 48,aj metracek tak nejako tusim ma uz si nepametam.Inac dneska mame veela prispevkov.jA SOM SLAPALA NA ROTOPEDE poctivo 45 minut,a teraz si idem uvarit zeleny cajik.Tak doschudnutia.
Novym osobkam dzim palce,nech sa im dari a maju vela sil.
Jessical a uz si v rozbehnutom vlaku, pekny vyhlad a prijemnu cestu.
Metracek,ake rozhodnutie ten vodak,tesim sa a drzim palce.
Ja mam dnesny vodickovy za sebou a tesim sa,ze som sa na to dala a dnes bez kavy,iba voda a voda...
Nech sa nam vsetkym len dari.
pa