Kamarátka na chudnutie

Silviag

Jessica ďakujem za privítanie. Práve som dojedla jogurtík a vypila 2čajíky,pitný režim treba dodržať.
A Helus gratulujem....

Helus

ahojte kocky,neda mi sa nepochvalit,mam sole 1.200g .neverila som vlastnym ociam,este raz som sa postavila na vahu,a ono je to pravda.Som rada,ze sa to pohlo,je pravda ze som si upravila jedalnicek,ze nemam 90 dnovku,kvoli obmedzeniam v stravovani.tak dufam ze pojdem dalej dole.Doschudnutia kocky.

JessicaI

Silviag vitaj.
Dievcata ja sa zatial drzim...dnes na obed len spenatova polievka a druhe zeleninovy privarok a vajicko som zobrala do nadoby a zjem o 17hodine doma.
Doschudnutia dievcata ... drzte sa.

Silviag

Ahojte kočky. Prečítala som si vaše forum ako spoločne chudnete. Ako som vyrozumela tak držíte 90 dňovú.S touto dietkou nemám žiadne skúsenosti, ja som väčšinou držala 13 dňovú a teraz som na delenej. Rada by som sa k vám pridala.Pred rokom som držala 13 dňovú a schudla som pre výške 163 cm zo 74 kg na 66 kg. Dnes mám mliečny deň, na ráno som mala jogurtík a na obed si dám mäsko zo zeleninkou.
Pekný deň všetkým ....

light 100

NOO SUPEEER=cez superstar som zaspala ,prebrala som sa ked uz bolo ROZHODNUTIE!no len potom este len prislo TO MOOJE rozhodnutie=nemohla som spat ! OD HLADU! 00,30hod som si dala piskotovu nepecenuu tortu,ZABIJEM SA? Aj VY ste mali takuto kriiizu? BRUUU NOC. idem pocitat OVCE 1,2,3,....................

waleri

Jaaaj moje nohy,turistika super,krasny den,tak sme slapali,oddychovali a obdivovali krajinu,okolie,fialky,sem tam sa mihli zajace a klud,ticho,stalo to zato a mam to hrozne rada.

Ajulka,tak to je vykon,toto by som ja nedala,prijemny relax prajem.

Dievcata,tak parny hrniec mame odskusany,neodolala som a kupili sme.

Robila som si salat, ako som pisala -zemiakovy bez zemiakov,tak hrniec presiel skuskou a fakt chut zeleniny vyborna a salat nam velmi chutil,namiesto jogurtu davam pochutkovu smotanu.Doporucujem...

Drzim nam vsetkym palce a pekny tyzden prajem.

pa

metracek

LIGHT 100 zajtra aj my mame s dcerou vitaminovy den a vtedy sa papa 5 krat denne ja mavam rano ovocie a potom to kombinujem aj so zeleninou ved uvidis ako mozes vyskusat aj ty tak je to na tebe tak ti prajem ubytok kil dievcata my sme sa s dcerou dohodli ze kazdy 10 den po bielkovinovom budeme mat vodny ona totiz potrebukje zhodit kilecka a ja ju samozrejme v tom podporim ved co mi mami nespravime pre svoje deti i ked to samozrejme neni az taka obet ved aj mne to pomoze ale vo dvojici to lepsie ide a s vami samozrejme tiez kamosky moje tak DOSCHUDNUTIA kamosky

metracek

ahojte dievcata dnes bolo nadherne slnecne pocasie od 13.00 som bola v zahradke do 19.00 vsetko tam bolo super listie som trosicku vyhrabala a oddychovala som na slniecku dala som si z manzelom cerveneho vinka a poviem vam mne to hned voslo do hlavy k tomu som si dala to upecene cerealne pecivo a doma som dojedla tie slize so spenatom teraz mam kavicku pri supertar si dam pol litra caju a este si dam brusaky aj ked som uz dnes cvicila,stretla som kamosku a ta ako som schudla to je zaujimave ze mne sa to az tak nezda ved ja mam 71 kg dufam a ona 48kg ale je mensia odo mna ale potesilo ma to tak doschudnutia dievcata konecne super slnecny den nastartovalo ma to

Ajulka

...práve som docvičila (60 min. orbitrek), idem si uvariť čajík a vyložím si nohy...
Pekný večer štíhlošky!

Helus

Ahojte kocky ja uz som doma,na zahradke bolo super.Slapala som 3 kilometre domov,aby bol pohyb.Teraz pijem kavicku+ zeleny cajik.doschudnutia kocky.