pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Caute kocky= MOJE MIERI: (tesne pred 90dnovou)VYYYSKA=160cm,vaaaha 100kg!paaas -115,boky-137 = a je to vonku :),dnes zase bielkovinovy den=DRZIIIM SA! zatial kriiiza bola v tretii den ked som nemohla zaspat od HLADU ! Teraz super,aj sa dobree ciitim.Odvaazim sa az po vodnom dni aj mieri tu daam.Niekedy som sa vaazila aj 2x do tyyzdna :( Tak sa majte kraasne=DOSCHUDNUTIA :) a mam 55rokov.
Neboj Jessica aj to bude. Musíme len veriť,že do leta sa nejako popravíme a budeme všetky kočky.....Pekný deň...
light 100
tak moje mieri by si nechcela mat...
tie pneumatiky sa velmi tazko zhadzuju. Keby to tak islo ako vcera na nasom aute.... vymenim za take co sa mi pacia a hotovo. To by bolo...
Veľmi pekne ďakujem za milé privítanie. Včera som úspešne neporušila delenie. Dnes som po deťoch dojedla párky bez chleba, na obed mám krémovú brokolicovú polievku a na večer si dám asi nejaký jogurt. Keď dodržujem delenie, tak sa omnoho lepšie cítim a nie som taká nadutá.
Dievčatá držkajte sa. Obdivujem vás ako dodržujete 90 tku...Ste šikulky..
ahojte baby.
Light neboj aj ty budes mat svoju vytuzenu vahu,len to chce cas,nic nejde rychlo.Pijem si kavu a idem si dat jablka..Na obed mam ryzu+ maso na stave,a vecera bude ryzove chlebiky so sunkou+zelenina.
Silviag vitaj medzi nami.NOja mam za sebou PRVE STYRI DNI 90dnovky=dnes Bielkovinovy,uz mam ovocie zbalene do prace.Na obed mam kuracie.KEBY JA SOM MALA TAKE MIERI AKO MATE VY.....AJVAHU.DOSCHUDNUTIA KOCENY
dievcata dakujem pekne za gratulacie.Veru dlho som stala na jednom mieste,ale ako sa vravi,trpezlivost ruze prinasa.Ranajky mam stale ovocne,aj pri nich ostaniem asi do konca zivota.Jedavam sice aj viacej ovocia,ako 2 ks,podla hladu.Doschudnutia kocky.
Helus aj ja gratulujem...len tak dalej nech to ide na vytuzenu metu.
Helus-blahozelam,.. ....
pa
Silviag vitaj.
Heluš Tebe úprimne gratulujem. Konečne sa to naštartovalo správnym smerom.