pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
ahojte kocky moje,ja prave jem ryzoto s hraskom a kukuricou na poriku s ladovym salatm.no buduci tyzden uz pojdem od stredy do prace,vysledky su celkom dobre,este ta histolk,a potvrdenie celiakii.Konecne uz sa normalne tesim,takto som doma este vzivote nebola.ale idem na prechadzku,a poobede si spracim cviciace rotoped+ lopta.Popozeram po nejakom cd ma cvicenie po obchodoch.metracek ked prides do Ba rada by som sa s tebou stretla na kavicke,ak budes chciet.Kocky drzim palceky a doschudnutia.
dievcata tie nohavice nie su rifle ale take no balonove take od jari do jesene a farba taka kapucinova mam k nim aj novu kabelku a este sa chystam kupit tie saty na svadbu ale to pojdem do Bratislavi si kupit lebo tu mame len cinancov ale spravim si vylet za dcerou do blavi ona tam studuje tak tam si urcite nieco kupim,idem si zacvicit brusaky a cajik dopijem joj dnes bude dlhy den a to som uz aj okna umyla ale vydrzim tak ahojte
ahojte dievcata,dakujem za vasu podporu ved viete ze bez vas by som to nezvladla a to myslim vazne ja som mala 7.1. 79 kg ale pred vianocami som mala 82kg az teraz sa mi podarilo dostat trosicka pod 70 kg nemam digitalnu vahu ale je to pod tu 70 ja si to teraz potrebujem udrzovat a tak teraz dcera drzi tu 90 dnovku dokonca dnes mame vodny den po bielkovinovom si to dala ze kazdy 10 den bude vodu pit a potom zas skrobovy den zajtra jej uvarim rizoto s mrkvickou a sojou to ma rada tak zas bude dobre jedlo JEISAL,AJULKA,LIGHT 100 ,WALERI a aj ostatne kocky VYDRZTE stoji to za to DOKAZETE TO ja tu budem stale s vami mate moju podporu DOSCHUDNUTIA dievcata
aHOJ DIEVCATA MOJE.
METRACEK GRATULUJEM TI,A SOM RADA,ZE SI SI KUPILA NOVE NOHAVICE.AJ JA SI PLANUJEM KUPIT RIFLE,ALE ESTE TAKE 3 KILA DOLE,A ZA ODMENU SI ICH KUPIM.DOSCHUDNUTIA KOCKY.
Ahojte kočky...
Jessica si tak stará ako ja, to ma potešilo,že nemam s váhou starosti len ja.Včera som sa držala, pekne som delila,ale večer už mi išli všeliake chúťky na dobroty v chladničke.Radšej som sa vybrala von do záhrady kopkať, aby som to zvládla. Posadila som si vo foliovníku redkovku a šalátik.
Večer som bola taká unavená, už som si pri televízií dala čajík na trávenie.Dnes mám zeleninkové rizotko, včera som si ho uvarila v zázračnom hrnci na ryžu.
Všetkým prajem pekný slenečný deň a doschudnutia....
Pekný deň kočky,
Light, prvé 4dni sú najťažšie. Teraz to pôjde ľahšie a po týždni už to bude malina. :-)
Metráček, super, super. Ja svoje nové rifle stále nemám. No stále verím, že sa to pohne. A teraz ste ma s Heluš motivovali.
Dobre rano dievcata,
tak dnes pokracujem... som z toho trochu unavena.Vcera som mala velky problem sa ovladat. Chcelo sa mi vyprazdnit chladnicku ked som prisla domov z prace. Vsetko mi islo na chut. Jedla by som aj to aj to. Hrozne so mnou...
metracek gratulujem... takze si dala dole od 7.1. tych vytuzenych 12kg?
ahojte dievcata uz ste mi chybali,vidim ze sa pridavaju dalsie kamaratky to je super treba len vydrzat a vysledky bude mat kazda mne sa dari rano som mala 70kg a bola som si kupit nove nohavice konecne ja som si nechcela kupit ziadnu vec dovtedy kym neschudnem dobre som urobila v skrini velke veci nepotrebujem radsej som sa vratila k staremu obleceniu a teraz si nieco dokupim mam dobry pocit z toho ale udrziavam si postavu dalej este 2kg a som spokojna dcerou mame zajtra vodny den to sa ona rozhodla ze kazdy 10 den bude mat vodny bere to vazne ale ked vidi ako sa mne podarilo schudnut tak ju to laka a fakt stoji to za to dobre ze som sa rozhodla chudnut este v zime teraz uz mam prve vysledky ale ono je jedno kedy sa zacne dolezite je ze ZACNE clovek a hlavne treba VYDRZAT tak DOSCHUDNUTIA dievcata
Ahojte baby,vidim,ze sa vam dari.
Ale metracek tu nebol,asi nema cas.
Vidim,ze sa snazime,len dole to nejde tak rychlo,AKo by sme chceli.Doschudnutia kocky.
light 100
som na tom skoro ako ty len rokov mam trochu menej 44.
Este aj to mam rovnake, ze vecer nemozem zaspat ked som hladna.
Ja nedrzim 90dnovu a tak som zvedava ako nam to pojde a kolko schudneme do konca roku 2013.