Kamarátka na chudnutie

marra

ahojte, tiez by som potrebovala schudnut uz som si toho ale vela nastudovala a teraz mam v hlave zmatok lebo vsade pisu nieco ine neviete mi poradit nieco co naozaj zabera, nieco s cim mate dobre skusenosti ale tak dlhodobo nie nejake sialene diety dakujem

metracek

ahojte dievcata,tak vodny den som prezila s 2 horalkami ale po 12h v praci som si dala a nemam ani vycitky som rada ze dcera to vydrzala cely den pit len vodu a teraz po 10 dnoch 90 dnovky dala dole 2kg ta bola stastna a ja s nou ja uz mam pod 69 kg dnes som udusila ryzu a varim sojove kocky s mrkvou v slepacom bujone a potom to zmiesam s ryzou mnam rizotko,v praci ked vidia moje vysledky tak sa ma aj vcera pytali ako sa mi podarilo schudnut a ja ze 90 dnovky a uz isli dalsie si kupit knihu i ked ja podla receptov z knizky moc nevarim len obcas ale ze to pomaha to je pravda nabehol s nami aj dcerin priatel a dari sa mu a ten ma riadne cez 100kg to on mi vtedy doporucil tuto dietu mal ju odskusanu a zatial nam vsetkym zabera dievcata prajem vam ubytok kil chce to len VYDRZAT VY TO ZVLADNETE treba pit vela vody trosku rozhybat telo a tie nohavice nove budeme mat vsetky tak doschudnutia dievcata

Silviag

Ahojte kočky. Light darí sami ...neporuila som delenie. Jessica keď spomínaš nohavice,že si si kúpila, ja som si minulý rok kúpila na toto obdobie pekné nohavice červené a zelené a strašne som sa bála či ich oblečiem tento rok a veľmi ma potešilo,že som ich obliekla dnes a cítim sa super v nich.Takže až tak som nepribrala cez zimu ale aj tak by som to chcela dotiahnuž na 60 kg.
Teraz pijem kávičku v robote a dnes som si dala mliečny deň + mäsko.Dúfam,že to vydržím.Ja v priebehu dňa pijem čaj Figural alebo na chudnutie /popradský/.Rýchlejšie sa po ňom vyprázdnim a cítim sa super.Držím vám palčeky aby ste čo najrýchlejšie chudli a aby sme v lete boli kočky....Pekný deň..

Helus

dobre ranko bojovnicky.ja pijem kavicku+ zeleny cajik,a idem si dat jablka.Dnes musim na nakup,nemam uz ovocie,nejako som na to zabudla,treba doplnit zasoby.dnes budem mat na obed polievku z cervenej sosovicky,taku hustejsiu.Doschudnutia bojovnicky.

Helus

ahojte kocky vidim,ze sa vam miery zmensuju,ked kupujete nove nohavice.ja som si teraz uvarila pu-erh.A ten caj HAHASAKKI,mala dcera,a nic to s nou neurobilo,ma stale 86 kil,ako mala.Pokial nezmeni stravu od zakladu,tak jej ani svatena voda nepomoze.Ja idem na rotoped,treba makat na sebe.Doschudnutia kocky.

light 100

JESSICAL no ja som tiez skusala ako Ty,este pred 90dnovkou a presne som mala take chute.TA 90dnovka mi sedi :)nemam take chutky a uz som disciplinovana. AJULKA dufam ze tobude malina :) HELUS bodaj by si mala pravdu s tou vytuzenou vahou :)A PRAJEM VAM PRIJEMNE POSEDENIE PRI KAAAVICKE S METRACKOM :) SILVIAG ako ti to ide? MAJTE SA KRAASNE = DOSCHUDNUTIA

JessicaI

Dievcata idem zhanat caj o ktorom tu pisu v jednej teme. Vola sa HANNASAKI.
Vraj pomaha chudnut.
Dnes som si kupila nove nohavice, ale sklamalo ma, ze neviem o kolko cisiel som isla dole, pretoze kazde su inak cislovane.

Helus

ahooj metracek aj ja mam cd od Tekelyovej a nepaci sa mi popozeram po nejakom,a budem rada,ked nam to vyjde na tu kavu,uz teraz sa tesim,idem von.Doschudnutia.

metracek

ahojte HELUS ja mam cd od edity sipeky a to je fakt dobre ale co som si kupila od EMY TEKELYOVEJ tak to sa mi nepaci ale vobec skoda penazi a som nakonec tie brusaky necvicila ale isli sme s dcerou do mesta na schody a poviem vam dala som ich 2 krat nabuduce musim spocitat kolko ich je nohy ma ani tak nebolia ale s dychom to je horsie ale budem tak chodit a teraz som si dala do pol litroveho pohara polovicku zeleninoveho bujonu ked idem do prace musim mat nieco teple do zaludka .ja budem v Bratislave na koncerte EROSA Ramozzotiho dcera mi kupila vstupenku lebo to je moj oblubeny spevak a budem rada ked sa HELUS na tej kave stretneme tiez som na to myslela ale ved do 9.maja casu dost aby som si to nezakrikla tak ahojte dievcata