Kamarátka na chudnutie

Ajulka

Ahojte kočice,
dnešný obed mám úspešne za sebou. Zeleninové polievka a ľadový šalát s paprikou, pažítkou, vlašskými orechmi, bylinkovým olejom a nastrúhaným syrom. Idem ešte na čaj a kávičku. Doobedu v záhradke sme zasadili veľa hrášku, redkvičku, mrkvičku, bylinky na okne v kvetináčoch už krásne rastú... Slniečko sa prekonáva (aspoň do zajtra- podľa predpovede). Pekný deň.

Helus

ahojte baby.
Metracek ty si normalne na nastartovana,o dusu.Ja tiez ranajky pomaranc+ jablko,obed kuracie stehno+ dusena kysla kapusta.A k tomu vela vody.Doschudnutia kocky.

metracek

tak vitaj MARRA medzi nami ak to myslis vazne s chudnutim tak vyskusaj 90 dnovu rozlisovaciu dietu mozes si kupit aj knihu je dobra mne tato dieta pomohla k schudnutiu od 7.1.k dnesnemu dnu som dala dole 10kg myslim si ze je to aj optimalne chudnutie nastuduj si to a ak chces tak sa pridaj su tu dievcata ktore ti na zaciatku pomozu ,dievcata dnes som necvicila ale tak som sa nalietala po obchodoch ale pitny rezim 2,5 litra vody zajtra dam brusaky 15 minut zajtra uhlohydratovy den takze spagety a bolonska omacka tak mi chuti po tom vodnom dni ale vaha je super musim si to udrziavat tak doschudnutia dievcata

Helus

ahojte dievcata,vidim,ze vsetky sme tak pekne nastartovane na chudnutie.veru teplucko,a uz davno som nemusela mat speky na sebe,keby som zacala skorej chudnut,a cvicit ,ale nevadi,ono to ide pomalicky dole.Doschudnutia kocky.

light 100

Ahojte GRATULUJEM... VITAJ MARRA,ja tiez som mala zmetok,ale tu som sa docitala ake maju dievcata vysledky...ja pijem popradsky caj STIHLA A FIT = mi zazenie hlad a je vyyborny.Kavu si dam so smotanou MARESI.Mam sacharidovy den.Zajtra vitaminovy= ovocie a zeleninu,tak zajtra len cistu kavu.Vlastne ja som tyzden na 90dnovke(vazim sa az po vodnom dni)Kamoska tiez zacala so mnou a ma 2kg DOLE.DOSCHUDNUTIA

JessicaI

marra vitaj... vyskusaj sa stravovat ako ja. Pisala som tu o tom. Zatial sa mi dari chudnut aj ked to teda ide pomaly a niekedy sa neviem ovladat...zacnem vela jest a neviem sa zase nakopnut. Chudnem od septembra 2012 s prestavkou od vianoc do velkej noci. Az po velkej noci sa mi podarilo znovu prejst na zdravsie stravovanie a znovu ide vaha dole.

Helus

AHOJTE BABY,SOM RADA,ZE SA NAM DARI.
METRACEK PRIJMI MOJU UPRIMNU GRATULACIU,TESIM SA S TEBOU Z UBYTKU.KA SOM VCERA CVICILA AJ NA ROTANE+LOPTA+ ROTOPED.DNES IDEM DO ZAHRADKY A VECER SI ZOPAKUJEM CVICENIE.JE TEPLO JEST UZ TAK NECHUTI A PITNY REZIM DODRZIAVAM VCERA TO BOL CELY VELKY RAJEC-GASTAN+ CAJE+3 LITRE VODY.RAJEC SOM SI KUPILA KED SOM ISLA Z PRECHADZKY UZ SOM MALA SVOJU VODU VYPITU CO SOM MALA ZO SEBOU.DOSCHUDNUTIA ZIENKY.