pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
ahojte dievcata.
Jessical predavaju bezlepkovu muku,ale ja mam zatial zakazane,pokial nepridu vysledky.Ale da sa to,neni to take zle.idem si spravit zeleny cajik,dnes budem dlho hore,pozeram romanticke filmy.Prajem vam pekny zvysok vecera,a doschudnutia.
Ahojte dievcata,
tak ja som bola dnes na nohach 7hodin vkuse. Vcera 3hodiny. Zajtra budem poobede oddychovat. Malo jem lebo ked musim chodit kade tade bojim sa nutnosti ist na toaletu a tak radsej vtedy hladujem.
Helus nepredavaju nejaku muku a mlieko ktore by si mohla zaradit do jedalnicka? Tusim som pocula, ze je nejaka specialna muka a mlieko, ktoru by si mohla pouzit.
Ajulka mas moju podporu aj ja mam rada sladke a teraz si nic nedam lebo myslim na to,ze chcem schudnut.
Neboj zvladnes to a ked nahodou nie tak aj tak kusok nehra ziadnu rolu.
Dievcata drzte sa...doschudnutia.
ahojte babulky moje.neuverite mi,ale dcera mala chut na smotanovy osuch,ale nevie ho uvarit,ani zemiakovy privarok nevie,ona len masove jedla a cestovinoive jedla varieva,a vysmazany syr,a maso pecene.Tak som dnes u nej poobede varila+ piekla,a ani som neochutnala,lebo take nemozem.Ale dala by som si,ale v bolestiach by som skucala potom.Takze som si namiesto toho dala 2 plne hrste vlasskych orechov,a teraz pijem kavicku+ zeleny cajik.Vecera bude ryzovy chlebik s horcicou+ sunka+ ladovy salats paradajkami.No a zajtra sa odvazim,lebo sa mi zda,ze mam mensi zadok nejako.Dievcata to je utrpenie,ze nemozem nic z muky a mlieka.kupila som si sojovy jogurt,ale nechuti mi,tak si dam banan,lebo som hladna.Ja viem,ze sa nema takto.ale hlad je hlad.doschudnutia muskatierky.
Ahojte kočice.
Od sviatkov sem prehrešok, tam prehrešok... ale stále som myslela, že váhu si držím. Postaví sa na ňu a 1kg je späť. Toto obdobie (samá oslava, jedny narodky, druhé narodky, meniny...) dalo poriadne zabrať mojej vôli. Najhoršie na tom je, že stále pokračuje. Aj večer som piekla tortu a dnes ju idem plniť. Už teraz mám chute... pomóóóc. Asi budem miešať krémy pri zapnutom fóre aby ste ma motivovali mušketierky moje.
a ja sup kg a kg hore,no zblaznim sa,
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale coko,bola taaaaaaaka dobra.
Dnes vodicka a ideme na chalupu,tak bude pohyb.
A este som maskrtila orechovnik,taky dobry som objavila v jednej predajni,uz na pohlad vyzeral prudko jedly a veru aj bol,tak moje neresti vysli z vreca von a uvidim, ako to dovalcim,asi budem mat 90-tku cely rok.
Drzim palce,ste stihle,ale fakt,ja mat Vase kila,ale nezavidim tesim sa s Vami.
No,ale zapnem jarnu bundu,to mi asi popustilo uzdu,vsade v prsiach,cez brucho,to su moje partie citlive na sladkosti a ten tuk...ach jaj a obliekla som nohovice,ktore som v decembri ani nezapla a teraz v nich machrujem,no ziadna 42-dvojecka,ale dobreee,,,
Tak Metracek mas moj obdiv,si proste herecka v novych nohaviciach a s kabelkou na paradu.
Ajulka,helus a nove dievcata moc zdravim .
Pa
ahojte dievcata,tak som rychlo ranajkovala borsc a sup do zahradky vsetko posadit kym nam neprsi,jaaaj to bude pohyb a mna rozboleli krize ak sa mi nabude dat sadit budem robit poradcu kde a ako ja to sadim dobry sused a zly sused mam na to taku tabulku drzte sa dievcata ide vam to vynikajuco tie kila nam nepribudli za jeden mesiac a tak aj ked ich chceme dat dole to chce cas a MY TO ZVLADNEME tak DOSCHUDNUTIA DIEVCATA vecer popiseme
Ahojte kocky.Vidim ze slniecko s nami robi divy.
Metracek si super,usmiala som sa na tvojom sprave,ze manzel si robil posmesky,a teraz to vidi,ze si silna osobnost,a si to dokazala.
Light tebe gratulujem,ze sa tak pekne drzis.A nasla si na nete,dajaku zostavu na cvicenie?Ak ano napis kde,aj ja bludim a hladam.Vcera som si chcela kupit nejake dvd na cvicenie,ale nic nemali.Pekny vikend dievcata,a doschudnutia.
CAAUTE KOCKY :) vcera = uz tyzden 90dnovka,citim ze su mi volnejsie nohavice v pase :)METRACEK jasom mala to iste = niekedy som zacala dietu a vydrzala som tak 3dni.....teraz SOM NASTARTOVANAA NA DLHUUU TRAT :)Ta 90dnovka je super=je tam vsetko,este aj sladkosti :)aj ked trosku niekedy porusim,ale len trosku,ide to DOLE.Pohybujem sa menej,mam sedave zamestnanie a mam problem s nohami,takze mi vyhovuje na stacionarnom bicikli....Kcem sa zamerat na KALANETIKU,pozeram si to na nete....hladam vhodnu zostavu.Prajem Vam kraasny viikend.DOSCHUDNUTIA :)
ahojte dievcata,dakujem a ja som nastartovana uz od 7.1.a prave som si spomenula ako sa mi manzel posmieval aj s dcerou tou druhou ako to nezvladnem ze zas zacinam a nedokoncim to ze to je dlho 90 dni a o nieco sme sa aj stavili len si neviem spomenut o co ale to uz ani nie je podstatne a vlastne urobili dobre ze si robili so mna posmesky lebo prave som im chcela ukazat ze to dodrzim a teraz uz manzel ani nechce aby som chudla a dcera sa mu smeje tato ty sa bojis o mamu ze sa bude pacit muzom a prislo na to kdo sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie a dnes som si kupila krasnu kabelku nech uz som kompletne pekna:}a teraz vecer varim este borsc na zajtra mame zeleninovy den tak nech je nieco teple do zaludka a k tomu zeleninovy salat a jahody rano budem mat ako HELUS macingovej ranajky jablcko a mrkvicka struhana posypane hrozienkami a mala lyzicka medu ten borsc si bereme na zahradku zajtra chceme vsetko posadit dufam ze pocasie nam vyjde tak dievcata drzim palce a nech sa nam dari DOSCHUDNUTIA
ahojte dievcata,ako sa vam darilo,ja mam na zajtra nastruhane macingovske ranajky,mnam uz som davno nemalôa,ziada sa mi sladke.pekny vikend vam prajem, a doschudnutia.