pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
No super že som vás našla perfektné forum.Idem na dovolenku a moja postava hrúza ale som sa dala na dietu 2 tyždne.Mám úspech 2,5kg dole hahaha.Nie drastickú ráno ovocie a všetko ostatné polovičné porcie bez /tuku/.Zatial to funguje .Moj problém bol aj nočné jedenie .Teraz pijem minerálku s mädom a jablkovým octom.Držím palce všem a teším sa na nejaké recepty.
Light dakujem ti za tip na pomazanku,vraj je avokado dobre na klby,tak zato chcem vyskusat.
Maoam neru Carey davno nebola,viem ze sa pilne ucila,hadam sa jej dari dobre,len nestiha sem chodit.
Metracek super sa drzis,aj ja som sa chcela odvazit,ale zabudla som dneska,tak zajtra rano.zajtra chcem spravit na obed polievku z cervenej sosovice.kocky doschudnutia.
ahojte dievcata,drzim si tych 69kg,rano jablcko ,kavicka ja tiez pijem nescu teraz bez mlieka a dcera si dava do nej 1 spolarin nechuti jej ked nie je sladka idem si zacvicit brusaky a mam uvareny caj pu erh pol litra dnes masko a zeleninka a slniecko uz vykuka bude pekne este vyvar a grahamovy roztek mam na dnes zajtra si uvarim zemiakovu kasu s usmazenou cibulkou tak sa drzte dievcata a DOSCHUDNUTIA
ahoj, tak ja osobne nechudnem, to som ukoncila este vlani :D, ale chodim vas tu citat, ako sa vam dari a obdivujem tie, ktore mate vydrz a prajem vam, aby sa vam uspesne darilo aj nadalej, velky Brat vas sleduje :D
Helus ja z avokada tiez robim pomazanky,dnes s bananom a medom pokvapkat citronikom a oriesky navrch=MNIAM.MARESI si davam v bielkovinovy den,to sojove susene a ovsene susene do kavy v dalsie dni,Odkedy drzim 90tku tak pijem nesladenu NESCU=mi viac chuti :) MAOAM TY si tiez dlhsie tu neni :)AKO SA TI DARI? Prajem vsetkym KRAASNY SLNECNYY DEN.PA
caute baby, neviete co je s Carie???? veky tu nebola, nechudla s vami nahodou?
light a to avokado jes len tak,ja ho mam doma do pomazanky s cibulkou kupene idem urobit,ale este som to nejedla,tak som zvedava,ake to bude to budem mat na veceru s burizonovymi chlebikmi+ karelab.
Ahojte dievcata.
light dakujem sa tip na cvicenie,poobede popozeram po tom.Ty preco pijes kavu so sojovym mliekom,mne to mlieko vobec do kavy nechuti,ale ine teraz nemozem,ja som bola zvyknuta na smotanu Maresi,to bola rozpravkova kava.To mi odporucala macingova namiesto mlieka.ja mam nachystane na ranajky grep+ jablko,nachystala som si to do dozicky uz vecer.teraz pijem kavicku+ zeleny cajik.A obed budem mat ryzoto s dusenymi sampionmi na poriku+ zeleniniovy salat.Priatel ma maso na stave s ryzou,takze tak u mna na 3 sa vari,svokre zvlast na vode vsetko.Doschudnutia kocky,a peknu nedelu vam prajem.
PRAJEM KRASNE RANO SPOLUCHUDNUCIM . HELUS = daj si KALANETIKA pre zaciatocnikov = je tam KALANETIKA -SFORMOVANIE POSTAVY,6 cviky= som to skusala ,tak pre zaciatok super.Ale treba si to nastudovat blizsie,aby sme si neposkodili. Dnes mam DEN-2=r:banan s avokadom,mrkvovo pomarancovy dzus,OBED: husta hrstkova polievka so zemiakmi,z toho zvysok na veceru.Ked budem hladna tak hryzkam mrkvicku,papricku,kalerab...podla chuti.AKAAVICKU DNES SO SOJOVYM MLIECKOM.MAJTE SA KRAAASNE KAMARATKY SPOLUCHUDNUCE.
ahojte dievcata tak som sa na vas tesila co mate nove HELUS moja vydrz este chvilu ved vysledky ked pridu dobre ja verim tomu tak si to potom vynahradis a waleri ty si ma rozosmiala s tym makovnikom ale dievata ja mam na zahradke posadenu cibulku zltu ,bielu aj cervenu,hrach,mrkvu,petrzlen este musim dokupit gulatu cviklu lebo mali len spicatu a poobede som si dala zase borsc a na veceru zeleninku s GRILOVANOU KLOBASOU nehovori sa nahodou ze najlepsia zelenina je maso :]a doma pol litra caju a jahody zajtra bielkovinovy den tak zase masko a zeleninka a kuracia polievka a hadam uz aj pocvicim lebo mi to akosi nevychadza casovo ale uz musim vaha sa ma drzi hadam neni pokazena :]zajtra na nu skocim po tolkej zelenine : ved ja neviem ani smajlika spravit zajtra mi to musi dcera ukazat hruza so mnou tak dievcata pekne pokracujeme tie co mame zhadzovat kilecka tie zhadzujeme a tie ostatne udrzujeme spolu to zdolame tak DOSCHUDNUTIA dievcata