pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte kocky moje,uz som doma z prechadzky,a teraz pijem kavicku+ zeleny cajik.Bola som v lidli dokupit zeleninku,a poviem vam,ze aj gumove medvediky,ale tie ma rad aj priatel,len si musim precitat zlozenie,takze tak.Hrstou gumkacov zhresim,chyba mi nejaka maskrta.Doschudnutia kocky.
Ahojte kočky. Ako čítam, tak riadne chudnete. Ja som tiež neporušila.Delím dnes budem mať masko + šalátik. V sobotu som mala pohybu dosť, sadila som v záhradke a okopávala skalku.Veľmi vás obdivujem ako poctivo držíte 90 dňovú.J som ju mala aj vytlačenu ale vydržala som asi iba týždeň.Ale neviem, kde som ju dala. Okrem knižky ju ešte niekde aj nájdem na stiahnutie?
Pekný dníček a doschudnutia...
Ta 90 skutočne funguje dcera takto schodila po porodu 25kg trvalo jej to ale rok.Teraz váhu udržuje občas si nasadí dietu ale nie tak prísnu.Občas aj zhreší ale na váhe to vidieť nieje.So mnou je to horšie pohybu málo občas koleso, dokud váha ide dolu úpravou stravovania tak sa nemôžem donutiť.Držím palce všem čo majú pevnú vôlu.
ahojte dievcata,prajem vam pekny den.taak dneska som sa vazila a hlasim ubytok sice len -500g,ale aspon nieco.takze som spokojna,mohlo byt aj aj viacej.Idem si dat na ranajky banan+ jablka.Doschudnutia musketierky.
Dobre rano dievcata,
to chodenie mi vobec nepomohlo v chudnuti...mam taku vahu ako pred dvoma dnami a to som spolu spravila 10hodin chodze.
Co uz... aj tak sa nevzdavam.
Do schudnutia.
ahojte dievcata ,tak po brusakoch som este pred obedom isla s dcerou na schody spravila som to 3 krat hore dole takze 300 schodov mam dnes zdolanych ale nic necitim a dceru veru bolia stehna potom pesi na zahradku a tam som relaxovala precitala casopis a noviny dala si vodicku a kavicku teraz sedim doma a mam zeleninovy vyvar s grah.roztekom pri superstar si dam este jahody a mam pekny den za sebou LIGHT100 som ti hovorila ze ta 90 dnovka super zabera a prajem ti aj ostatnym nech kilecka idu dole da sa to s upravou stravy pitnym rezimom a troskou pohybu taky trojboj ale vysledok stoji za to takze vsetky MUSKETIERKY DOSCHUDNUTIA
light si sikulka,gratulujem ti.
Wau vitaj medzi nami.Pekny zvysok vikendu.vam prajem ja som bola na zahradke,a uz od stredy musim do prace sa vypytat,aj ked vysledky nejsu este,takto som este vzivote doma nebola,ale hlavne je,ze viem od coho som mala bolesti.Doschudnutia musketierky.
Tento salatik sa mi osvedcil=FAREBNY SALAT :)nastruhana mrkva,karelab,brokolica(ocisteny hlub zeler.Zelena paprika,farebna paprika,paradajka,cibula,cili papricka nadrobno nasekane.Pridame pazitku a natrhany ladovy salat , nakoniec pokvapkame olivovym olejom a premiesame.Mne velmi chuti a hned zazenie hlad.Niekedy dam redkvicku,cesnak....podla toho co mam.Ked mam bielkovinovy den tak pridam biely jogurt.Dobru chut.
Mam poobednajsiu siestu pri kavicke = som sama doma = NEDALO MI TO , tak som sa postavila na vahu a 2kg DOLEEEEE !!!Takze ide to SUPER=ta 90tka funguje :) TAK CAUTE KOCKY=DOSCHUDNUTIA dnes je to 10dni od zaciatku 90tky.
ja mám veľmi dobré skúsenosti s týmto: homeworksystem.cz skúste si to pozrieť