pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Dobre rano dievcata,
dakujem za vasu podporu.
Dnes mam 95.9kg co je fajn aj ked je to este velmi vela. Nuz musim vydrzat ked som sa tak vypasla...
JESSICAL nevadi ze si nedas 90 dnovku hlavne ze si si nasla styl ktory ti vyhovuje aj ked to pojde pomalsie ale pojde to,WALERI vobec neotravujes ked pises co jes prave naopak rada si precitam a inspirujem sa nad hrstkovou polievkou som uz aj ja rozmyslala ze by bola super HELUS ty davas tiez pekne kilecka dole kolko uz mas teraz ozaj dievcata radsej si tie sladkosti ani nekupujte ja v obchode uplne obchadzam sladke sem tam hodim do kosika manzelovi a dcere tej druhej pernicek minule ked manzel potreboval kupit do prace cokolady spomenula som si na to az pri pokladni ja uz na tie regale ani nepozrem a moja dcera sa drzi statocne mala by sa donutit cvicit brusaky aspon 15 minut a viac pit ale to pride casom musi si zvyknut v piatok ma zas vodny den ma to kazdy 10 den po bielkovinovom som zvedava kolko da dole ale ked vidi ze ja som to zvladla tak ju to laka chce to tiez dokazat a ja jej pomozem tak dievcata drzme sa a doschudnutia musketierky
Tak som nakoniec prestala pocitat kalorie a kJ, nemala som pocit, ze to niekam vedie. Proste som zacala menej jest, momentalne hlavne vynechavam vecere, alebo si na ne dam nieco lahke. Rqanajky a obedy jem normalne. A zacinam i viac sportovat, ale to este len pride, poziciavam si bike a budem chodit 1-2x do tyzdna na dlhsie vylety. Vaha isla trosicka dole zo 68,4 na 66,6, nojo, ziaden zazrak, ale nieco to je. Rozhodne chcem pokracovat, dufam, ze mi konecne pevna vola vydrzi. Jo, a tiez som vyrazne obmedzila sladkosti, dufam, ze mi to vydrzi. Sladkosti su moj najvacsi zabijak. A to uz od destva. Ja neviem preco, moji rodicia ani brat nikdy nebola nejak na sladke a ja by som pre to pomaly vrazdila.
Ahojte kocky jessical,Waleri vy stze dobre nastartovane,len tak dalej drzim palceky,my to domazeme,sme predsa bojovnicky no nie?Doschudnutia.
no,tak ja od dnes poctivo, uz aj keby ta cokolada na mna kricala, nedam do kosika a orechovnik tiez.
Mne vyhovovalo, ked som pisala,co som jedla,tak Vas tu budem tym otravovat,troska.
Dnes sme si dali taku dvojhodinovu turistiku,bolo nadherne,kvetinky vonali a ceresne su krasne rozkvitnute a siria svoju vonu,klud neskutocny.
-ranajky, banan,jablko,skoricovy caj s citronom,voda,tu som sa naucila pit vo väcsom mnozstve a chuti mi, vdaka Helus,Metrackovi a Ajulke.
-obed,mäso kuracie a zavarane sanpinony
- asi o 15-tej kurca s uhorkou,kava s mliekom - mala a vypadli sme von,po navrate sa mi uz nechcelo akoze vecerat,mala som chut na jogurt,ale dva pohare vody a chut presla,.
Na zajtra si varim hrstkovu polievku,do ktorej som pridala este zemiaky,por,zeler,mrkvu,dochutila a bude obed i vecera.
Vsetky Vas zdravim a drzme sa statocne.
metracek
dakujem za rady ale ja 90dnovku drzat nechcem. Chcem skusit schudnut tak ako chudnem aj ked to ide pomalicky. Chcem jest vsetko co mi pride na chut len v mensom mnozstve a vyhybat sa sladkym a tucnym jedlam vecer.
Cvicenie nielenze neznasam ale vzdy po nom priberam tak som od toho upustila.
Mozno neskor ked budem mat o 20kg menej dam sa aj na cvicenie aspon trosku na spevnenie.
Zakial idu kilecka je dobre.
Drzim paste dievcata.
ahojte baby,
metracek ty si super,si svojej dcere velikym prikladom,a pekne ju tahas ku cielu.Ja som zatial odolala gumkacom,teraz pijem zazvorak osladeny medom s citronom,a presla ma chut na sladkost.Zajtra si uvarim na obed spenat+ vajicko varene.Doschudnutia musketierky.
JESICAL neupadaj na duchu ty nemas ziadnu dietu len sa od septembra obmedzujes v sladkostiach a v tukoch skus tu 90 dnovku ved tam je tolko jedla a varit si mozes co ti chuti ale neviem kolko zjes peciva a kolko vypijes vody skus sa zatat na 2 az 3 mesiace a uvidis ze pohnes tu vahu riadne dole ty sa riadne nachodis skus si doma na koberci len tak zacvicit brusaky nechcem ti nejak radit nie som ziadna odbornicka len mam teraz po prvy raz dobru skusenost odskusanu na sebe tak nech sa ti dari
ahojte tak dcera drzi na ostro tu 90 dnovku a ja uz jem aj normalne dnes som si dala ryzu z maskom a cerealne peciva dnes 2 jedno rano pri kave a jedno teraz vecer pri zeleninovom vyvare 2 jablka tiez jedno rano a druhe vecer a kupila som na zajtra v kauflande ryzove polomacane chlebicky je tam 8ks za 0,82 eur moze to byt namiesto sladkeho v ulohydratovy den zajtra sa odvazim aby som si nepokazila vahu a idem si zacvicit brusaky a este vecer kavicku tak doschudnutia musketierky
Ahoj *Helus aj ja mám zaliatu v robote kávičku a tie gumené cukríky milujem. Ja si ich hocikedy kúpim do roboty a pomaly ich vyjedám.Som od nich závislá ako moja mladšia dcérka. Hádam to neni až taký prehrešok. Držkaj sa ale aj ostatné doschudnutia......