pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte kocky moje.
light super ti to ide.ja som na veceru varila zeleninovu polievku a supla som tam hrst cervenej sosovice,taku hustejsiu,aj priatel ju jedol,a pochvaloval si ju.Zajtra ranajky pomaranc+ jablka,obed ryza s dusenymi sampionmi na pore..A uvarim tak,aby som mala aj do prace na obed.Doschudnutia kocky.
supeeer LIGHT 100 vidis ide to moja dcera ma dnes 17 den ja to zapisujem vsetko co zje a ten ryzovy nakyp dobry tip nemusi byt ani slahacka
12sty
No ako od zaciatku 11sty den.
Ahojte :) No ja mam dnes 4den=ja jem aj ovocie aj zeleninu,len to nemiesam.Vcera som mala na veceru ryzovyy naakyp s marhulami(kompot)aj slahacku som si dala,kococku horkej cokolady.Rano dnes = 3kg DOOLEE.METRACEk ako si povedala=trojboj :) = VODA POHYB 90tka.SUPEER DOSCHUDNUTIA KOCKY :)))
KAMILKA33 super stranka DAKUJEM
ahojte dievcata,dnes rano cerealna kocka s maslom,na obed salat majonezovy a rezen a kolac 1 bola oslava to sa neda vecera cerealna kocka a DOST ale som sa rozjedla rano skacem na vahu,akurat som dovarila brokolicovu polievku pre nas obe lebo zajtra ma dcera vitaminovy den tak si da ovocie a spravy k tomu este zeleninovy salat idem pocvicit brusaky a uvarim si cajika pol litra HELUS ty si to dobre napisala nesklznut do skorych kolaji tak doschodnutia
Ahojte moje spoluchudnuce bojovnicky.Ja uz som sa dala na ziadost vypisat do prace,slak ma ide trafit doma uz,a cakat na vysledky.Ved potom ro dotiahnem do konca,este zajtra idem na odbery,a odniest vzorku na skryte krvacanie,som uz roky chronicky chudokrvna,a liecka nezabera vobec,ale zijem s tym a da sa to.Kocky drzim nam palce v zhadzovani keleciek,len vydrzat,a neskznut do starych kolaji.
Metracek ja mam 69.5 co nie je najhorsie,ale este mi treba .Doschudnutia musketierky.
Ajulka
na bolave hrdlo nieje dobre horuce ale skor studene. Mozno zmrzlina by pomohla skor.
Ahojte mušketierky,
dosť bolo prehreškov (torta je už zjedená) a disciplinovane pokračujem. Už je najvyšší čas aby som sa aj ja konečne pochválila mínusovými kilečkami. :-)
Dnes varím kuraciu polievku so zeleninou. Bolí ma hrdlo, potrebujem niečo horúce. Doschudnutia ženy moje.