pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
ahojte,tak dnes som isla na zahradku p esi a posadili sme uhorky lebo na Marka uhorky do jarka a ked som vecer prisla domov tak som zjedla rybaci salat s grah.pecivom a mam zaliaty zeleninovy bujon pol litra zajtra ma dcera vodny den a ja si dam na rano banan a na obed vyvar zeleninovy a hadam uz jest nic nebudem nech sa ta vaha pohne tak dievcata drzime sa a do schudnutia
Ahojte dievcata,
tak ja sa zatial stale drzim. Pridala som do svojho jedalnicka riadok 70% cokolady, ktoru si davam k ovociu na desiatu. Vraj je to zdrave. Vaha ide pomalicky dole.
Dnes rano 95,6kg.
Myslim na vas a mate moju podporu.
Chudneme, chudneme...do schudnutia.
Light super sa drzis,ty to das dole,si bojovnicka,a jedalnicek mas dobry.Z vacsej vahy to ide dole rychlo,aj ja som z 89 kil,dala dole za 3 mesiace -15 kil.doschudnutia musketierky.
ahojte normalne ma chyta hlad jaj a mam chute na vsetko ale viem ze keby sa najem tak by som to olutovala LIGHT 100 vies ja som sa spamatala zavcasu a tak bolo tych kileciek zhadzovat menej ale tiez uz mi islo vtedy na 83kg a mala som z toho hrozu a najhorsie bolo ze ked som obmedzila jedlo tak to absolutne neslo dole som chytala uz paniku ze budem mat 90kg a potom som sa zaprela a ta 90 dnovka mi super zabrala a preto nenecham na nu dopustit este som si dnes dala jahody a hlad som zahnala 15 minut brusaky a pol litra caju na zajtra uz mam udusenu rybku aj spraveny zeleninovy salat a potom v piatok vodny den no neviem dcera to vydrzi ja tiez by som ale ja si ho dam az ten 29 den len sa obmedzim aspon na jedno cerealne pecivo a zeleninovy vyvar som zvedava potom kolko budem mat kg napisem tak sa drzime a pokracujeme dalej doschudnutia
Ahojte dievcataa :) = ale mate super ,ze uz len 2-3 kilecka dole.Tak to ja si davam ciel = najprv sa priblizit k 89kg,to este 8kg!.Dnes mam 1tku = na obed bolo kuracie stehno s plnkou + zeleninovy salat a na veceru som si dala sunku s vajickom na cibulke a pazitka navrch,teraz kavicka,voda a potom cviklovy dzus.Zajtra budu americke zemiaky +salat ,v piatok planujem palacinky..DRZME SI PALCE = DOSCHUDNUTIA !
Ahojtze kocky.
Metracek ja som na tom tak isti,este 2-3 kila chcem dat dole.Dnes som slapala na rotopede 30 minut,a idem si chystat veci do prace.Doschudnutia kocky.
ahojte,kila si drzim ale chcela by som dat este tak 2kg dole ale to by som nesmela porusovat,zajtra mam ryby a zeleninovy salat tak doschudutia dievcata
Dobre ranko kocky.Ja teraz pijem kavicku+ zeleny cajik.Ranajky budu jablko+ pomaranc,obed-varene zemiaky a opecenou cibulkou+ zeleninovo ladovy salat,olovrant asi banan,a vecera pangasius zapeceny s paradajkami+ ladovy salat.Medzi tym veela vody.Doschudnutia kocky.
Helus díky dobrý tip zajtra na varenie.
ahoj,ja som schudla 12kil,ziadne sladke,a jem vsetko s mierou,vela robi cvicenie,brusaky,a mam baik,kazdy den polhodky abo hodinku,zalezi od nalady,ak sa nedari skus si pozriet homeworksystem.cz mas tam rady a triky,alebo skushomeworksystem.cz stastia najhorsie to ide s brucha ale ten pocit ked zhodis par kilo a udurzis a nepriberes je ten zaruceny uspech