Kamarátka na chudnutie

JessicaI

WAU to si pekne dala... gratulujem.

Dievcata ja som sa dnes velmi prejedla.
Nevadi... vsak zajtra pokracujem v mojom chudnuti. Jeden hriesny den raz za cas hadam mozem mat.

light 100

Ahojte kamaratky :) WAU tak to si DOBRAAA.
HELUS ten dzus kupujem = HAPPY DAY zn.RAJCH avokado =je perfektnyy a husty....
METRACEK s dcerou STE SUPER.PRAJEM pekny den. DOSCHUDNUTIA.PA. :)

metracek

ahojte kamosky tak sa s vami tesim ze mate kileciek menej len tak dalej JA dnes rano grahamovu kocku a kavu na obed cottage syr a grahamovy roztek doma som neodolala pecenu buchtu 1ks mnaaaam a pol litra zeleninoveho bujonu no tak vidite aky mam vodny den ale dcera mi povedala ze ja uz nemusim ze ja uz mozem porusit aj tak je to vodny den mimo poradia ale ked ho budem mat ten 29 den tak ho dam dcere sa asi dari dobre lebo dnes si obliekla biele nohavice a bola taka vysmiata ze su jej dobre zajtra napisem kolko dala dole a dnes som sa zastavila v obchode si kupit nove spodne pradlo ved keby som mala suknu tak mi tie nohavicky padnu a manzel hned ved aj plavky budes potrebovat lebo na nuda plaz nepojdeme no ma pravdu aspon budem mat zase nieco nove tak vidite dievcata chudnut sa da a preto treba len vydrzat spolu to dokazeme tak ahoj a do schudnutia

Helus

Ahojte koicky moje,teplucko mame,a ja vikeend v praci cely den,az do 22.Ale co uz.
light aby dzus avokadovy si robievas,hod sem recept,ja mam pomazanku avokadovu,urobenu,tu si dam teraz s burizonovym chlebikom,a vecera bude mrkvovy perkelt s vajickom.Doschudnutia kocky.

WAU

Aj já sa musím niekomu pochváliť začala som pred 13ti dny s váhou 86,80kg /na moju výšku 170cm je to veľa/.Moja dieta?? Nežer toľko hahaha.A funguje, môj manžel hovorí že som masožravá a má pravdu.Klobásky ,slaninka nikdy v chladničke dlho nevydrží.Aj nočné návštevy v chladničke je problém.Ale ide jaro a postava .....???A tak som začala .Trápiť sa hlady alebo dodržovať nejakú dietu na to som ešte nedozrála ,ale dať si na raňajky ovocie a jesť každé 2 hodiny s poloviční porci všeho čo som vždy jedla to problém není.A pitný režim po každom jedle pohár minerálky s citronom a mädom.Samozdrejme klobásky a iné neresti vynechávam a výsledok.Váha dnes ráno 83,00kg. Ešte 10kg a budem spokojná.Prajem všem pevnú vôlu a vydržať .

light 100

Dobree ranko SPOLUBOJOVNICKY :)Tak mne sa vcera nekcelo nic,ked som prisla z prace = na veceru som si ztihla este uvarit bujonovku so zemiacikmi(zeleninovy olivovy bujoon NATURAL)nepridavam ani sol = velmi nam chutila a navrch pazitku.Teraz mam v sebe 1/2 litra citronovej vlaznej vody a idem si zaliat nescu,do prace chystam grep a avokadovy dzus.Na obed cestovina,vecer palacinky=pridavam+ovsene vlocky a graham.muku,slahacka kocka cokolady= ja si doprajem tu sladkost, potom ma nechyta pazravost v ostatne dni... :) a teraz som sa aj kvoli VAM kamaratky moje na chudnutie - postavila na vahu a 1/2 kg dole = SPOLU je to 3 a pol kg :)takze SUPEER.MAJTE SA KRAAASNE PEKNYY DEN.AHOJ ... DNES je to 15sty den PA

Ajulka

Ahojte žienky,
toto krásne počasie nás zdrží na záhrade a následuje naháňačka okolo detí. Večera, úlohy, kúpanie, uspávanie, prádlo a potom nie je čas na fórum. Po zime sme vytiahli begminton (či ako sa to píše?) a svaly s kondičkou dostali som pekne zabrať. Nóóó, teta susedka núkala švajčiarsku čoko a večer sa mi už nechcelo chystať nič "zdravé", tak som dojedla rožky po deťoch. No zajtra je nový deň.... :-) Dobrú noc kočky.

Helus

Ahojte dievcata,tak vas zdravi,az teraz som sa dostala k nasmu foru.veru som rozlietana z prace domov,navecer domova schodza,a medzitym varit.Ale v pravidelnosti som dnes na bode mrazu,a teraz vecer o 20 som zjedla par kolicok sunky s horcicou,a aby toho nebolo dost,tak aj 1/4 zo suchej klobasky.To som neni ja,tak mi chybaju acidka a jogurty,ale aspon su to neni sacharidy.V sobotu sa vazim,ako pokracujem,sama som zvedava.Doschudnutia kocky.Inac na ranajky mam 2 velike jablka naporcovane,obed ryzoto s cviklou.Takze taky je moj jedalnicek.Dnesna vecera bola o 16.30 avokadova natirka s burizonovymi chlebikmi.Zato ten hlad o 20.

metracek

JESSICAL ja tiez som bola prekvapena inokedy dlho citam co dievcata popisu a dnes akosi nic aj WALERI slubila ze bude pisat co jedava a nic asi chodia do prirody ked je take krasne slnecne pocasie zajtra napisem ako som vydrzala nejest a som zvedava ci dam nieco dole pri vazeni v sobotu potom napisem