Kamarátka na chudnutie

light 100

AJULKA tak uz koncis 90dnovku ,alebo ides dalej?si dobraa ked si tak zvladla vodak=ja sa toho trochu bojim,ale tu som sa dozvedela ,ze to uz budem na to pripravena...PETULLA moja najmladsia dcera ma 25 :) no tak to si riadne DOKAZALA = uplne si vsetko zmenila,novy zivotny styl -GRATULUJEM. Ja dnes 17sty den=bielkoviny ran:uz som vipila 1/2 litra vlaznej citronovej vody,potom si dam kavicku a neskor pomarance ,potom caj STIHLA A FIT :) a na obed nieco z rybacie,mam tie mrazene kocky,este neviem co.....slat uz mam pripraveny so slaneckami,aj vyvar.Zajtr uz viem ze budu francuzske zemiaky na obed,to v praci.Tak peknu nedelu prajem moje kamosky na chudnutie STE SUPER... (*.*)

Ajulka

Petulla,
tak k tomuto výkonu úprimne klobúk dole. Pri čítaní tohoto príspevku mi nabehli zimomriavky a prvé čo ma napadlo...WAÁÁW. Máš u mňa veľký obdiv a podporu. Osobne nepoznám nikoho kto dokázal niečo takéto. V telke bolo takýchto príbehov prezentovaných niekoľko a môj manžel len krúti hlavou, keď obdivne "čumím" nad ich pevnou vôľou. Mám 40 rokov a môj najväčší úlet je práve 10kg s ktorými tu bojujem. Ostávajú mi vlastne už len 4kg a budeme mi cťou (neber to ako klišé) s nimi bojovať aj za Tvojej podpory a zároveň podporiť Teba.

petulla

ahojte ,,spoluchudnuce,,
..uz nejaky ten piatok Vas tu citam a povedala som si, ze uz je cas prispiet a snad niekoho aj motivovat.. s mojou premenou som zacala minule leto - konkretne 13.07.2012 kedy mi vaha ukazala 99,6kg /dodnes sa za to cislo hanbim/ a uz mi nebolo vsetko jedno.. to bola ta posledna kvapka v mori, potrebovala som zazit ten sok, mat v 24r skoro 100kg.. podotykam nikdy som nebola modelka ale vahu som si drzala okolo 61kg.. po skole som nastupila do zamestnania a za 5r sedavej prace, ziadneho pohybu + ziadnej kontroli nad jedlom - ano dobre vidite som pribrala skoro 40kg.. takze ale spat k mojej premene.. 13.07.2013 mi ubehne spominany rok.. zmenila som kompletne co sa dalo - stravu - naucila som sa ,,zdravsie,, jest a sledovat co a kedy mozem a co nie, pridala som pohyb aktualne cca 5-6 dni v tyzdni kardio cca 2h /bicykel, stepper, eliptikal, cviky na nohy, zadok, brucho, cinky/ a k dnesnemu dnu som sa dostala na cislo 64,1kg a teda za 9 a pol mesiaca som dala dole skoro 36 kg.. takze ANO, DA SA TO.. ale neda sa to hned a nejde to ani tak lahko.. stojim si za tym, ze len stravou by som neschudla.. takze zaklad je strava + pohyb.. ALE, stale nie som so sebou spokojna a moj ciel je mat 57-58, preto by som sa k Vam rada pridala.. mam uz svaly, a je tam este ten tuk a toho by som sa rada zbavila.. takze ak ma k sebe prijmete - budem rada.. pre upresnenie mam 25 rokov - vysku cca 165 cm.. pre mna to znamena schudnut 6-7 kg co uz nie je tak vela ale uz to ide sakra tazko a poslednych par dni stracam motivaciu.. ze sa niekedy k tomu cislu priblizim.. takze babule.. nevzdavajte sa, vytrvajte.. vysledky sa dostavia a budu stat za to.. viem o com hovorim.. :)

Ajulka

Čavte baby, ste úžasné. Čítam len samé úspechy. Gratulujem, gratulujem... Viete človeka pozitívne naštartovať a nabudiť.
Ja som mala dnes tretí voda-deň (87. v poradí). Ráno bol aj zelený čaj a kávička a potom voda, voda, samá voda. Naordinovala som si veľké upratovanie, to potom nemyslím na jedlo... a zrazu bolo 16.hodín a šla som s detvákmi von až do pol ôsmej. V rúre sa mi práve pečie jablčník (na zajtrajšiu grilovačku, nie pre mňa) a deň krásne bezproblémovo zvládnutý. Na počudovanie - vôbec nie som hladná.
Doschudnutia a dobrú noc kočice.

light 100

Jaj METRACEK jaky elaan z Teba ide = ved ja hovorim kazdemu ze chudnem 90tkou a ze moja kamoska jak kraasne schudla(to o Tebe)no teraz viem ,ze chudnete cela rodina :) tak STE fakt super= budem o tom dalej rozpravat :)Verim v to ,ze aj mne sa to podarii = rano som sa vazila =tak skoro 4 kg dole ,jak Tvoja dcera,no len ja som viackilova takze to teraz ide skor=no dnes 16sty den mam uz skoro za sebou uspesne ,este si dam ananasovy dzus = dnes som mala 4den :)Uz sa tesim na zajtra na masko. AHOJTE KAMOSKY.

metracek

dievcata este nieco bonznem dcerin priatel tiez s nami chudne ja mam tu dietu vlastne od neho a on schudol teraz na 20 den 7kg ale on ma troska viac kileciek ako my dve takze ta 90 dnovka fakt zabera JA dam teraz este brusaky po tej klobaske a pol litra caju dievcata zaprite sa a kila su fakt raz a navzdy prec stoji to za to mne je teraz super a posuvame s dcerou dietu dalej nech aj druhym je dobre mojmu manzelovi i ked je na mna pysny uz niekedy lezie na nervy ked ma ludia zastavuju a pytaju sa co som tak schudla a kazdy chce vediet recepty ale ja rada poradim tak vydrzte kamosky DOSCUDNUTIA

metracek

ahojte kamosky vidim ze dnes som tu prva .nevadi LAIGHT100 drzim ti mooooc palce uvidis dokazes to ako ja mne ta 90 dnovka tiez super zabrala a teraz uz jem normalne ale v uvodzovkach treba sa kontrolovat aby neprisiel ujo JOJO EFEKT tak dcera dala po 20 dni dole 4kg super fandim jej drzi sa super dnes odolala na zahradke vsetkym nastraham ako pecena klobasa ale tak treba 90 dni sa zapriet a bude mat super postavu ako ja som jej prikladom ako dobre za ja som to dokazala teraz aspon vidi ze to ide skoda HELUS ze tvoja dcera sa nepridala JA som mala 68,5kg ale rano som si dala banan pecenu buchtu a sosovicovu polievku tu som mohla skrobovy den a zemiaky z parneho hrnca mnam z calamadou a nieco navyse pecenu klobasu ale ja uz mam od 7.4.po 90 dnovke tak uz mozem si dopriat ale ak vaha by sa priblizila k 70kg hned to upravym ja uz kila naspat nechcem zajtra spravim svieckovu s knedlou ale my si dame s dcerou bez maska a s cestovinou tak dievcata drzime sa a DOSCUDNUTIA MUSKETIERKY

light 100

Toto je aj pre tie kocky co to len citaju a sa nezapajaju tuna :)Dievcata nevadi s tym prejedanim,ja som to tiez robila ,stale som si povedala nevadi zajtra zacnem znovu menej jest,ale furt to slo dokolaaa.Az teraz som pri 90dnovke disciplinovana = vobec nemam chut sa prejedat.. :) Ale ved to je len na nas,mozeme robit so sebou co len chceme :)Ja som sa rozhodla ze uz nechcem byt 100kilovaaa a preto drzim 90 dnovku = uz stale chcem ,lebo v tom mam vsetko co telo potrebuje= ovocie ,maso,zeleninu,sladkosti,dzusi,caje ,kavicku,cestoviny,orechy,jadierka,ryzu,polievky......vseetko mozem jest = len ide o to,ze si to triedim na 4 dni :)ved to je super.MAJTE SA KRAASNE = PEKNYY VIIIKEND ahojte MOJE KAMARATKY NA CHUDNUTIE. zajtr mam 4den=ovocie ,zeleninu.

WAU

všem dakujem za pochvalu potešilo ma to ,ale já som si dnes tiež spravila radosť.Kúpila som si plážové šaty na dovolenku aj sama som bola prekvapená ako mi padli, sú pekne na telo takže nejaké kilečko dole nebude vadiť.Dajte sem recept na ten mrkvový perkelt s vajcom .Ešte som o tom nepočula a zvedavosť je veľká.Môj obed a večera dnes opečená ryba na prírodno a k tomu cukyňa na pôrku +cesnak a tymian mňam.Zajtra máte velký deň na váženie tak všem držím palce.

Helus

ahojte kocky,super to ide dole.
Metracek dcere gratulujem a som nedockava,kolko dala dole kileciek.mne dnes 3 zakaznicky,a 1 pan povedali,ze som strasne schudla,a ja zer kila mam rovnake,a oni mi neveria,ze vyzeram strasne schudnuta.Takze zajtra sa vazim,ale nezda sa mi nejako,mam elasticke oblecenie,aj rifle.Doschudnutia mustketierky moje.