Kamarátka na chudnutie

metracek

ahojte dievcata,tak vcera som mala problem sa obliect nova riflova sukna je mi velka boze ved ja si budem musiet dokupit veci musim si dat aspon 2 sukne usit a to som tie male veci vyhodila manzel povedal co si nemala uz 2 roky na sebe to vyhod uz to aj tak nedas na seba a tak mi dcera pozicala peknu bielu bluzku potom jej vratim ked schudne do vtedy si kupim ja uz sa snazim jest normalne ale vcera som si dopriala no vaha 69,9kg takze ziadne prejedanie bohuzial treba zdravo sa stravovat lebo pride JOJO a to nechcem dnes pomaranc a jablcko a po dcere som dojedla pol chlebika so sunkou kavicka pol litra caju a idem si zacvicit potom bude polievka a do prace asi jogurt staci tak sa drzme a doschudnutia dievcata

Helus

Ahojte kocky moje.
Vitam tu medzi nami petullu.
Ja som mala vikend pracovny,tak az teraz som sa sem dostala,a precitala som si vase prispevky.Kocky ale vam to ide krasne dole.A asi sme vsetky takeho mensieho vzrastu,aj ja mam len 160 cm.Ale ako sa vravi,dobreho vela nenarastie.Zajtrajsie ranajky budu 2 jablka+ 1 banan,obed opecene kuracie maso+zemiaky+zeleninovy salat,a poobede v praci zeleninovy salat+ varene vajicka.Doschudnutia kocky.

waleri

Ahojte dievcata,

vsetky ste vyborne, cielavedome s peknymi vysledkami,tak sa drzte a motivujte nadalej.

Budem mat nedostupny pocitac aj buduci
tyzden,tak dovod nepisania pokracuje.

Vcera vodicka,nie moc v pohode,ale dala som to.

Nevazim sa.!!!!!!

Dnes si robim uz spominany salat bez zemiakov,parim zeleninu jedna radost a k tomu si peciem file + mäsovy vyvar.

Na zajtra si urobim zemiaky v paraku a zelenina,k tomu salat este vymyslim.

A kedze nejaky dobrodruh nam rozmlatil zadne sklo na aute,sedime doma a noc ma to mrzi.

Tak skvele vysledky,vela chuti a sil.

Vy uz mate take krasne kg,no snad k tym svojim vytuzenym sa aj ja dopracujem.

pa

metracek

ahojte dievcata PETULLA ja pozeravam premeny v telke a ako vidim ze aj slovenske zeny su tiez super si uzasna a my ostatne tiez ako citam kazda mame roznu vysku vy ste pomensie ja zas vysoka ale z kilami mame problem vsetky akurat ja vzdy poviem ze vysoka a tucna zena to je ako golem a preto som sa dala na chudnutie tak doschudnutia dievcata

petulla

Ahojte,

Ajulka bolo fajn si precitat, to co si mi napisala.. dakujem, ta energia z toho dosla az ku mne.. :) ..mimochodom musis byt kocka pri vahe 53,5 kg.. to je taky ideal, si myslim.. ale samozrejme mas moju podporu dostat sa k tomu co chces /aj ked myslim, ze so svojou vahou mozes byt uz teraz maximalne spokojna/ :)

Light 100,

ano.. zmeninala som sa.. fyzicky aj psychicky.. a k starym zvykom sa uz vratit nechcem.. nikdy v zivote.. po telesnej stranke sa citim fantasticky a to ma posuva dalej..

..zabudla som v mojom prispevku spomenut, ze beriem dlhodobo HAK a dost casto som sa vyhovovara na to, ze priberam z toho.. takze ak je tu medzi nami niekto kto si to mysli.. NIE, NIE JE TO PRAVDA.. tiez som patrila k tym ,,zazracnym zenam,, ktore si namyslali ze priberaju aj tym, ze dychaju.. takze ani to NIE JE pravda :) ..a nezabudnem, ze som si isty cas nahovarala, ze mam urcite choru stitnu zlazu.. no dnes sa nad tym vsetkym uz iba pousmejem.. DA SA dokazat uplne vsetko, co si clovek zaumieni.. hlavne to treba zacat robit pre seba, nie pre druhych.. a vsetko to zacina v HLAVE..

..dnes mame opat krasne slnecne pocasie, takze pojdem aj ja von trosku nacerpat energie pred pracovnym tyzdnom a vecer sup cvicit.. este raz dakujem za prijatie, drzte sa dievcata, zeny, dami.. :)

Ajulka

Light100,
rozosmiala si ma. Vraj smrť nerozdelí... Ja som ešte menšia ako ty. Mám len 158cm. 50kg je môj sen.

light 100

AJULKA to aku mas vysku?,ze este kces 10kg dole=to si fakt dobra !!! Ja mat Tvoju vahu... aha uz len 3a 1/2 kg,takze na 50kg.Boze ja mam 160vysku = to aka som ROPUCHA blizim sa k 95kg a som rada ze sa to pohlo tou 90dnovou dietou=ja uz DOZIVOTNE,kym nas smrt nerozdeli :) BUD ALEBO !!!!! CAVTE

Ajulka

Peknú nedeľu kočice,
chystáme sa na záhradu grilovať. Dnes mám bielkoviny, budú páročky, šampióny, zeleninka.
Light100, 90DD mi končí len na papieri. Po sviatkoch som mala menšiu krízu, veľa osláv a váha stagnovala. Bola som "trošku" nedisciplinovaná. Ráno som sa vážila (53,5kg)a môj cieľ -10 ešte nie je dosiahnutý. Ostáva mi zdolať ešte 3,5 kilečka. Poviem vám, tie prvé išli dole oveľa ľahšie.
...ALE BOJUJEME... DOSCHUDNUTIA kočky!