pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Helus viem viem, mohla som sa ozvat aj skor, no sustredila som sa len na jedno, medzitym este oslavy a jedno s druhym., no nic idem sa do toho pustit.
Zo vcerajsieho behu citim trochu nohy ale v pohode, mozno pojdem aj dnes., kamoska jedna ze by sme mohli chodit na rychlu chodzu, tak snad sa zadari.
Zatial som jedla kivi a banan o hodinku si dam nieco lahke a pojdem do mesta.
Pekny den
Ahojte KOCKY = VITAJTE :)))))))))) No ja som uz skusala tie odlozene (par kuskov)veci co uz som neobliekla asi 5 rokov = som rada ze som si ich nechala = onedlho si ich obleciem :) Dnes mam TROJKU = na obed cestoviny s tvarohom a vecer SLADKEEE = este neviem co,ale povinne aspon cokolada :) Vcera som si objednala novee rifle = tvarujuce a ztahujuce brucho zadok boky,som strasne zvedava....aj spodne pradlo cipkovane :) DOSCHUDNUTIA KAMARAATKY :)))))))))))))
Ahojte kocky,
carey no pekne,ze sa ukazes,toto forum ti bude drzat palce v zhadzovani kileciek.Doschudnutia musketierky.
Ahojte dievcata !
Ja som sa uz nejaku dobu neozvala, mala som toho vela a priserne stresy :/, ale aspon to za to stalo, spravila som matiku na posledny termin, takze hura na statnice :). Pribrala som znova na 66kg, no ledva zapnem nohavice z minuleho roka, tak som si povedala dost a dnes som sla behat, mozno som aj komicky vyzerala neviem, ale nevadi, treba dakde zacat.
Vitam nove spolubojovnicky, urcite sa nam podari dosiahnut nase ciele :)
lu :tak to si na tom ako já behom pol roka mi váha vyskočila zo 72kg na 82kg len som si stále myslela že sú ha vine hormony ktoré som musela brať ale JOJO efekt sa k tomu pridal taky.Zastavilo sa to na váhe 86,80kg.Od 12.4 som nabehla na dietu jesť každé 2 hodiny ale polovičné porcie,ráno ovocie a minerálku s citronom a som spokojná funguje to tatial mám dole 4,30kg.Znie to pekne aj sa lepšie cítím.Tak sa kočky držte!!!!!!!!!!!!!
nazdarte baby...aj ja sa snazim chudnut...necvicim a dako to slo dole, mala som 85 a teraz 78, len mi to dako zastalo....zacinam pracovat, tak verim, ze to pojde lepsie dole....snazim sa stravovat viac krat a po menej samozrejme...akurat robim kura v rure na cibulke a ryzu zeleninovu som k tomu spravila...nikdy som nemala tolko kilo, co teraz...minuly rok, som mala strasny jojoefekt a vobec som si to neuvedomovala vtedy...no zacala som od februara chodnut a z 85 mam 78....mala by som zacat cvicit hehe, ale dost sa nabeham po dome, hore dole po schodoch....tak doskakavania hehe
Ahojte kocky,ja som dnes robila rukolovy salat,a bol dobry,poumyvam riady a mozem makat do prace.
ja vobec nekupujem nejako nove kusy oblecenia,mam aj na vacsiu postavu,aj na mensiu,a ja nosim elasticke,v tom sa citim najlepsie.A suknu,by som mala mat 1 u dcery v skrini,ktoru som mala pred 8 rokmi.Takze za take 2 mesiace si musim obnovit satnik,dovtedy hadam nieco pojde este dole.ja nosim sportove veci,a najradsej mam rifle+ tricko+ botasky.Doschudnutia musketierky.
baby, drzim vam palce, maly tip: v tomto prechodnom obdobi si nekupujte velmi vela noveho oblecenia, len par ks, lebo ked budete v cieli, budete komplet menit satnik...:D
Pekný deň vám želám dievčence.
Heluš, lepšia výhovorka a prepracovaná do detailov sa ani nedá vymyslieť ha-ha. Šikula tá tvoja dcéra. Že jej (mušketierky dúfam, že môžem aj vo vašom mene) prajeme krásne tehotenstvo a všetko dobré.
Ja dnes varím fazuľovo-zemiakovú polievku a popoludní nás čaká ďalšia grilovačka, tak neviem, neviem.... :-)
Ahojte kocky,tak moja dcera ma po chudnuti,dneska mi oznamila,ze je v 3 mesiaci tehotenstva,nevedela som to rozdychat,to som necakala,ze by mala este jedno.Ona chcelôa este 1,ale som si myslela,ze ju to prejde,vnucka bude mat 8 rokov,tak zase priberie,teraz ma 86 tak dufam,ze nepriberie tak strasne,prvy krat nabrala 25 kil.Jas sa drzim kupila som v kauflande jahody dala som si z nich,idem varit a potom do prace do schudnutia kocky.