Kamarátka na chudnutie

Helus

ahojte kocky.
Lihht si super nastartovana,ked uz kupujes nove rifle,a odkial si si ich objednala daj tip.
Carey aj ja idem od zajtra na rychlu chodzu,aspon hodinku doobeda.Kocky doschudnutia,a drzme sa.

carey

ale šak jasné :D:D:D treba myslieť pozitivíne. Trochu ma to straší, ale ja to dám.

No pojdem, este musim skocit do kniznice, trosku s priatelom a potom uz škola :)

carey

Ja od zajtra zacinam s ucenim uz zas naplno, nesmiem zavahat, uz teraz asi nestiham, okolo 300 stran do 20.maja :D, ale si hovorim ze ked som zvladla toto, tak uz ma nic nezastavi.
Som si povedala ze aj tak by som mala daco schudnut o mesiac idem na svadbu, tak aspon tie 3kilečká :)

carey

ďakujem, no statnice o 3 tyzdne a DP v auguste nestihla som to teraz, ale nevadi, vsetko daco stoji a ten pocit z tej skusky bol na nezaplatenie :))) obrovska radost.

Ty sa ako mas?

Maoam

Carey, ja som presne vedela, co robis, neboj, poznam ta uz celkom dobre, vedela som, ze sedis na riti, pocitas a pari sa ti z kecky od rana do noci :D.

carey

Maoam no keby si ma videla pred 2 tyzdnami povies ze som blazon :D, doslova rano som vstala o 7 a do vecera do 22 00 som pocitala priklady kazdy den a potom sa dozviem ze som nesrpavila skusku, skoro ma drblo tak som potom ucila este viac a dala to na B...totiz kebyze to nedam tak ma vyhodia a 2 roky v prdeli