pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Este som zabudla = caj STIHLA A FIT (popradsky) aspon 2X denne
METRACEK vcera som si zapla reprizu = TAJOMSTVO MOJEJ KUCHYNE a JULIA RASLOVSKA varila = KAMILA jej davala vseliake otazky :)aj o tej ovisnutej kozi....kvoli tomu som to pozrela = v robote sme o tom debatovali :) ja cvicim KALANETIKKU=priamo na problemove miesta :) a BICIKEL(stacionarny)CAVTE KOCKY = DOSCHUDNUTIA :))))))))))))))
AHOJTE KOCKY :) kraaasny 1MAJ No tie veci HELUS objednavam z katalogu=MAGNET BLANCH.... kamoska si objednava a je spokojna,tak som zvedava,lebo ja som si uz posledne rifle kupovala panske =lepsie mi sedia maju vyssi sed.***No kocky ja som vcera mala TRETI den diety= na obed cestoviny s tvarohom,na veceru velky banan so SLAHACKOU a grankom = MNIAM :)DNES 20ty den = a po vcerajsku = 5kg DOOLE :))))))))) supeer.Dnes mam ovocie=pomarance,farebny zeleninkovy salatik,paradajkovyy dzus teply=namiesto polievocky:)a varenu cviklu,hrstku oriesky,hrozienka,tekvicove jadierka a VODA s CITRONIKOM,aj kavicka bude nesca.Dnes cvicim :)Doschudnutia kamaratky = SME BOJOVNICKY
Ahojte babulky,ja som dnes zase pred pracou popozerala nejake cvicenia,a hladala som SIPEKI a nenasla som ju nikde,asi uz ani jej cvicenie nikde v ponuke.Ja aj teraz mam pred sebou pohar plny vody.Zajtra rano banan+ jablka,obed kuracie opecene+ dusena zelenina,a bujonovu kocku zaliatu.A poobede v praci este neviem,lebo mam velmi obmedzeny jedalnicek.A baby ja predavam syry,a nemoczem ani len cuchnut,nie to este ochutnat.Zvykam si velmi tazko,chybaju mi jogurtzy+ syry.Stale sa citim hladna,a vsetci okolo mna jedia,a ja svoje burizonove chlebiky.Doschudnutia kocky.
lu" úplne som zmenila spôsob stravovania jem každé 2 hodiny polovičné porcie toho čo som zjedla predtím.Každé ráno ovocie a minerálku s citronom a mädom.To čo na obed mám na večeru.Pretože musím být každý den do pol noci hore moja večera je o 20tej hodine a tím vydržím a nenavštevujem chladničku ako predtím.Môj pitný režim bol katastrofa a teraz sa kontrolujem alespoň 1l denne a to je môj rekord.Sama som prekvapená ako to telo reuguje.Cvičenie zatial žiadne len pár brušákú ale ked príjdem domou z AT tak chcem chodiť plávať.Teraz len 2x do týždna 10km na bycikli.Dalšie váženie mám v piatok tak som zvedavá.Držim palce doschudnutia
Cavte, tak ja som dnes vsetko vybavila, bola som si zabehat zas na pol hodku, ale akoze vobec nevladzem, ale nevadi, ak uvidim vysledky po mesiaci budem stastna :) ale strasne ma bolia nohy, ledva chodim teraz.
Idem si dat este tanier kelovej polievky a pojdem asi aj spat.
Metracek super sa citaju take pozitivne prispevky, len tak dalej.
Helus ja som chcela tu rychlu chodzu s kamoskou, ale neviem ci sa ona k tomu niekedy dokope, takze zatial vsetko sama, ale nevadi, hudba do ucha a idem.
metraček,píšeš oí cvičení od šipeky,možeš rozpísat viac,....
ako dlho cvičíš,a či su tam dobré cviky,aké je to dvd v poradí??proste či ich má viac,a ktoré je dobré cvičenie,napíš prosím ,dakujem.
Ahojte metracek super ti to ide,ked citis na stehnach volnost oblecenia.Aj ja som cvicila brusaky,a vcera som bola v PANTHA REI,popozerat nejake cvicenie,ale nic tam takeho nemali,aerobik,ani zumbu nemozem kvoli kolenu,tak zhanam dalej.Doschudnutia musketierky.
ahojte,tak dnes rano v pohode vaha 68,8 kupila som si zatial spodok z plaviek lebo vrch si akosi nemozem dopasovat ach ta ovisnuta koza pod pazuchami neni daky dobry krem na stiahnutie brucho mam v pohode aj stehna nohavice padaju tam dam opasok a mam aj nove takze v pohode dalej sa drzim s dcerou 90 dnovky nejdem uz robit ani prehresky a nutim ju cvicit brusaky aby ta koza nebola ochabnuta ide nam to spolu fajn neviem ani ako sa mi to podarilo ale dala som moc dole v stehnach cvicila som ten cvik z cd od edity sipeky mozno to zabralo alebo tie 2 tyzdne z tej macingovej ale vtedy som nedala ani dg dole tak neviem uvidim ako to pojde dcere uz bude mat zachvilu mesiac za sebou dufam ze schudne ako ja co urcite schudne ako ja je predsa mlada tak sa dievcata drzime a vydrzme to doschudnutia musketierky
wau...pekne, ked od 12.4. ti zislo dole 4 kilo....ako to robis???