pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
lu
ja mam 164cm a 44rokov kedze chudnem od septembra 2012 zo 106kg stacilo by mi keby som zladla schudnut aspon na 77kg. Do vianoc som schudla 15kg ale potom
som mala prestavku v chudnuti od vianoc po velku noc. Prejedala som sa a nevedela som skoncit, dlho nie a nie nastartovat zase na chudnutie. Az ked som sa vysplhala zase skoro na 100kg tak som sa zatala a zacala znovu.
Pijem rano citronovu teplu vodu pretoze som niekde citala alebo pocula,ze nastartuje metabolizmus aby cez den lepsie pracoval.
ozaj baby....preco pijete tu citronadu, ci citronovu vodu?? pomaha to nejako na chuhnutie?? ja pijem len vodu z vodovodu....ak to dako pomaha, napiste....dakujem vam...
lu,
tiez sa vazim kazde rano.. ako pisala Jessical aj u mna je to isty sposob a kontrola vahy a uz aj zvyk sa rano na tu vahu postavit.. :)
jessika a kolko merias a kolko by si chcela schudnut a ako dlho sa snazis schudnut??
Vazim sa kazdy den. Dnes rano som mala 95,9kg. Pomaha mi to kontrolovat sa. Taktiez nie som nestastna ked nieco naberiem pretoze podla toho zapisovania kg viem, ze to je docasne zvysenie a zase to pojde dole.
baby...ako casto sa vazite.....??? diky
boze robim s tvrdym y..........oprava hehe
wau....ja vypijem denne hadam 3 litre vody a tak...snazim sa jest kazde 3 hodky....jem hlavne strasne vela ryze...necvicim vobec.....ale cudujem sa ti a zavidim, ze sa ti od 12.4, ci ako si to pisala podarili dat dole 4 kila no wau hehe.....prosim ta napis kolko merias a vazis teraz....diky..ja mam 166 a 78kg, strasne!!!! v zivote som tolko nemala.....no doschudnutia dievcence...akurat si robym zeleninovy ryzu a hoki rybacie file....
Dievčatá, nemožu mi nijak ublížiť pri chudnutí 1 vajce natvrdo každý druhý deň ? Obsahuje veľké množstvo bielkovín čo by malo byť dobré pri chudnutí a takisto pri cvičení. Snažím sa cvičiť, nie je to moc ale snažím sa. Na to, ež som predtým zo sebou nič nerobila je to pokrok :) Stačí mi 20 min cvičenia 5-6x do týždňa? :D robím to tak že 10 min bruško a 10 min zadok a potom o nejaké dve hodiny si idem zabehať :) ale behavam len 3 -4 x do týždňa po 30 min pomalším tempom...Stačí to ? :)
Vopred dik za odpovede:)
ahojte kocky moje,ja mam dnes -100g,smiesmy ubytok,ale podelim sa s vami o neho.
Light ty si super kost,gratulujem ti ides dole paradne.nam z mensej vahy to ide vyslovene po dekach.Aj ja pred robotou si pobiciklujem,a dam brusaky.Doschudnutia musketierky moje.