pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte baby moje,.
Metracek si super velka gratulacia ti patri pravom.A kolkateho prides na ten koncert pozriem ako robim,a velmi by som sa s tebou chcela stretnut.Idem cvicit brusaky a varit,doschudnutia musketierky.
Ahojte, tak ja som si dnes rano dala kusok babovky, inak som uz vypila pol litra cajiku a idem sa ucit.
Inak vcera som sa vazila a ze o pol kg viac, a to jem striedmo a zdravo, no mozno to tak je ze clovek ked prepne najskor priberie a potom schudne, tak uvidim co bude.
Ak bude vecer normalne idem si zabehat, nemuselo by prsat cely den.
ahojte tak rano pomaranc a jablko kavicka a idem si dat 15 minut cvicenia a cajika pol litra a varim cestovinove vruty a udusena cibulka s mrazenou zeleninou hrasok kukurica a mrkva a to potom premiesam hotove so zavaranou cviklou vecer piskoty alebo slane nieco este uvidim ten cvik lahnete na chrbat obidve nohy pokrcene a potom tou jednou kmitam do vnutra 100 krat a potom nohy vymenim zas je druha pokrcena a kmitam druhou nohou neviem ci ste pochopili skuste to inac dobre ze sprchlo uroda to potrebovala a slniecko sa ukazuje tak prijemny den prajem a doschudnutia
Čaute kočky, ja ráno začínam znova pomarančom. Už len čakám kedy mi začnú ísť uchom von, ale zatiaľ si bez nich ráno neviem predstaviť. Doma sa nakopilo veľa rožkov a na "kuge" v receptoch na 90DD som videla jeden na žemľovku. Musím nakuknúť a nechať sa inšpirovať. Chce to zmenu. Doschudnutia dievčatá.
metráček to dvd šipeky nemohla by si mi nahrať?,bola by som ti velmi vdačná,jasné že nie zadarmo,prosím,dakujem-tiež potrebujem tie stehná,lebo ma trafí.mám s nimi dost problemy,a ešte aj ta hnusná celuloza:(((
Ahojte kocky moje.tu krasne prsi,ale treba iny vzduch je hned.ja dneska rano 3 jablka+4 susene slivky,obed-opecene kuracie+dusenu zeleninku+trochu ryze,olovrant burizonove chlebiky3 take suche,a vecera asi tuniak+ladovy salat.A medzi tym vela vody+ zeleneho caju.
LU" vieš já som čítala /ale už je to dávno/ráno vypiť vodu s 1 kávovú ližičku jablkového octu + 1kl.mädu naštartuje to rychleji metabolizmus.Lenže sa ti to po pár dnech zhnusí takže to striedam s citronom a preto sa mi možno darí.pijem minerálku pretože tou kyselinou mi vyšumí a dobre sa to pije mám pocit že práve preto som cez den smädná což u mňa nikedy nebolo a cez den po jedle pijem zázvorový čaj ,ktorý tiež velmi podporuje trávenie.Pre mňa je rekord vypiť ten liter .Dnes som bola šikovná 12km na bycikli k jazeru a späť .Vážení je zajtra tak sa pochválím.Držím palce
Ahojte byby moje ,ja uz som doma z prace,a som zvedava na vase prispevky.Ide vam to dobre,a ja som zistila,ze su mi volnejsie gate v prci na zadku.to je dobre znamenie.Doschudnutia kocky.
omluvam sa citam si to po sebe a hroza same chyby pismenka mi tam chybaju ale fakt len 1 pivo som mala a pisem ako po opici musim si to po sebe citat a opravovat
ahojte dievcata uz te mi chybali olava 1. maja turitika rodinkou 5hodin chodze potom obed v pizzerii a 1 velke pivko a cenackova polievka mnaaaam a potom bicykel na zahradku popolievat a krany den za mnou problem jediny co i obliect ale nala som tare tristvrtaky co mi boli stale male a teraz mi dcera musela dcera do nich pozicat opasok takze super rano vaha 67,7 hura taku som este nemala mala som pozicanu digitalnu vahu ale aj ta moja stara dobre vazi zajtra ma dcera cestovinovy den a potom vodny bude mat 28.den napisem kolko dala dole kg preskoci vitaminovy den aby ho nemala v sobotu WAU vody by si mala vypit aspon 2 litre mne to islo tiez veeeelmi tazko ale da sa to naucit ja si davam obycajnu vodu sem tam mineralku ale malo a hlavne pol litra caju vzdy ten pu erh a na vecer je dobre si dat vody pol litra do toho vytlacit polku citrona mozte si to pit slamkou stahuje to dobre zaludok TO CD OD SIPEKY uz mam dievcata dlho ani nan uz teraz necvicim iba jeden cvik na stehna a ten opakujem ako ona radila na kazde stehno 100 krat cvici sa to lahko vzdy po brusakoch si to davam medzi seriami ako oddychovku cele moje cvicenie doma trva v obyvacke 15 minut ale pomaha to len to treba pravidelne ked som sa to chcela donutit na zaciatku tak som si davala cervene a cierne body ako v skole smiesne ale mne to nevadi nejak som sa musela donutit discipline HELUS dam ti vediet ako pridem do tej bratislavi stale na to myslim chcela by som sa s tebou stretnut a to CD od SIPEKY uz pre teba mam nezhanaj ak by nam to nevyslo dala by ti ho moja dcera ona tam chodi do skoly takze neboj sposob uz daky najdeme INAC dievcata drzte sa a vydrzte drzim vam palce ja som to dokazala za 3 mesiace schudnut a podari sa to urcite aj vam ale nezabudnite na troj boj VODA troska CVICIT a UPRAVA STRAVY a pojde to tak doschudnutia musketierky