pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ja stresujem stale, je to mne az do statnic :), ale sak uz len 2 tyzdne, no nic idem pokracovat, este do sebe idem naladovat dake mandarinky :D
Carey, ved je len 3. maja......NESTRESUJ
No a do postov a Co. sa pustaj po statniciach, nie je dobre robit dve velke veci naraz.
Mozog potrebuje teraz dost cukrov, takze robit teraz vodne dni a posty nema zmysel.
Hej je mi to jasne, ako ja som teraz vacsinou doma, len si neviem predstavit sa ucit a pritom nic nejest, ale asi ani pre moj mozog by to teraz nebolo dobre, ale urcite to vyskusam ked budem mat po statniciach.
Inak pomaly to ide, prave som na 12-tej otazke zo 70, chcem do nedele prejst prvych 20 a potom postupne dalej, nejako si to neviem predstavit ako to stihnem, ale tak musim...
Zelam pekny den
Carey - veci ako vodovy den, postny den (napr. len na stavach), si davaj vylucne vtedy, ked budes mat zaruceny pokoj (cize najlepsie na to su volne dni, vikend), nie ked si v skole, praci, behas po meste atd.
Pekný deň kočice.
Carey, ja som vodový deň plánovala úplne vynechať. Nemohla som sa stotožniť s predstavou, že budem celý deň hladovať. No dievčatá na tomto fóre ma naštartovali a presvedčili, že to musím aspoň skúsiť. Tak som do toho šla. Teraz mám za sebou už tri vody a posledne som bola prekvapená ako ľahko som to zvládam. Pomáha mi výplach ústnou vodou, veľa vody (no ráno začínam čajom) a naplánujem si upratovací deň, keď nemám čas myslieť na papanie. Dokonca som uvažovala, že ju zaradím každý týždeň do rozvrhu aby sa mi pohla váha. Držím palce. Ten pocit keď to zvládneš za to stojí.
Baby chcem sa vas spytat na ten vodny den, ked ho mate vydrzite uplne cely den len na vode a vladzete pocas dna normalne fungovat? Ja som uvazovala ze by som ho skusila 1x v zivote, ale neviem ci by som potom normalne fungovala. Mozno si ho dam az po statniciach, lebo si to neviem nejak predstavit.
Lu: je mi 58 ,meriam 170cm váha bola 86,80kg.Moja váha predtím než som brala hormony 70kg.Dnes bolo váženie 82,00kg.Teším sa za 18 dnú 4,80kg dole.Kočky držte sa.
HELUS moj mail je metracek@centrum.sk a tam sa dohodneme
HELUS ten koncert je 9.5.ja pridem do Bratislavi v ten den ale rano idem do prace a potom hned pojdem s dcerou na koncert ale prespim u nej takze 10.5.ako robis mne ide dcera teraz vytvorit mail a potom si vymenime telefonne cisla a dohodneme sa ,chcem si v bratislave pozriet dake saty na svadbu uz sa mi isto nezmeni postava ja to potrebujem len udrziavat tie 3 mesiace mi stali fakt za to dobre ze som chudla vcera som bola na navsteve a ma chvalili ze sa mi to super podarilo schudnut teraz sa o to snazi dcera a ide jej to dnes ma 26 den zajtra si dava vodny den a v sobotu napisem kolko dala dole a potom zas si da v sobotu bielkovinovy den troska sme to pomenili ale ona si vodny den dava castejsie ze nech sa to pohne tak vydrzat len treba doschudnutia
Metracek uz som si nasla ze to je 9.5 o 20 robim rano,tak by sme sa moihli stretnut v pohodicke.Ja idem zajtra ku kadernicke na strihanie,treba sa mladit.