Kamarátka na chudnutie

carey

Ahojte, tak ja som rano upratovala, prala, naucila sa jednu otazku a poobede ideme s priatelom na hody, tak ratam s tym ze dnes zhresim, ale v pohodke, tesim sa ze sa trosku odreagujem :)
VElmi sa tesim z toho slniecka, dufam ze to vydrzi.

Pekny dnik

Helus

Dobre sobotnajsie ranecko kocky,ja mam pred sebou klasica kavicku+ medovkovy cajik.Dnes ziadny program,priatel mi dostal nejaku virozu,lezi doma s teplotou,ale ja si necer vybehnem na rychlu chodzu,s palickami okolo jazera,a zacvicim si na fit lopte.Doschudnutia kocky.

Helus

Ahojte kocky ja si vas teraz citam,mne sa darilo dobre ale pitny rezim bol dnes slabsi,zajtra bude uz dobry,nebolo nejako casu v praci pit,doschudnutia kocky.

metracek

ahojte tak dcera vydrzala uplne v pohode tu vodu pit cely den ja nie nemam teraz na to naladu mam starosti a tak som si dala vyvar,jogurt bio, jahody ,a po ceste z prace som zjedla 3 bitku ale nemam ziadne vycitky potrebovala som obalit nervy ani som si nepochutila na nej ale vahu zajtra napisem ale isto bude nemenna drzim sa super zajtra urobim brokolicovu polievku a dcere syr a druhej placky zemiakove tak sa drzte dievcata a doschudnutia

carey

metracek asi tak nejak, sak ani nechudnem podla vahy, ale nic to, snazim sa jest normalne a niekedy mam horsie dni, ked do seba toho viac ladujem.
Neviem dnes mi to nejde ako by som chcela.

Maoam snazim sa byt kludna, naozaj chcela by som byt, ale mam vnutorny nepokoj. Mozno ked prejdem toho viac tak sa to zlepsi.

Helus snad ti to rychlo ubehne

Helus

Ahojte kocky moje,ja prave obedujem maso kuracie opecene+ryza+ kysla uhorka,a na veceru budem mat ostro kyslu polievku a ked bude hlad,tak ryzove chlebiky.Idem do prace,a piatok,tak neviem ci budem mat cas aj jest.Doschudnutia kocky.

metracek

ahojte,CAREY ty kym nespravis statnice tak ani nechudni iba sa zdravo stravuj a potom ked uz ich spravis si mozes dat ten vodny den nic hrozne zvladli sme to tu vsetky a to uz mame tych rockov viac tak ti prajem prijemne ucenie nech ti tie statnice dobre dopadnu a potom sem prid chudnut,inac dnes som si dala zeleninovy vyvar a do prace si dam bio jogurt a jahody,kiwi ale dcera vodny den drzi takze zajtra vazenie tak sa drzme dievcata doschudnutia

Maoam

Carey - tym si nijako nepomozes, chapem, ze stresujes, si taka povaha, ale berie ti to energiu na to podstatne

v pokoji je sila, asi tak