pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Čaute dievčence,
Metráček, tá treska by zaujímala aj mňa. To robíš zo sardiniek a s majonézou? Nahrádzaš ju jogurtom?
Ja som si dnes po týždni znova naordinovala vodný deň. Manžel si zaželal vyprážaný syr s Tatarkou a zemiakovou kašou, musela by som si variť zvlášť. Takto ma to aspoň nebude lákať. Popritom už klasicky cez "vodu" upratujem a popoludní hajde von. Heluš, včera som na Teba myslela. Nevedela som sa rozhodnúť, či mám chuť na Mozzarellu, Cottage alebo biely jogurt. Vtedy som si spomenula, že Ty si to musíš všetko odoprieť. Držte sa všetky. Pekný deň.
AHOJ CHUDNUCE KOCKY :) METRACEK si vyrabas tresku?
ahojte dievcata,HELUS tak prijemnu pracu prajem nech ti to rychlo ubehne joj akoe to mas tazke bez tch mliecnych vrobkov ale no co uz zdravie je prvorade CAREY ty sa netrap nad tym co si zjedla to je v pohode teraz sa sustred len na ucenie a medzi tym ti len prospeje ked ides na grilovacku ked uspesne budes mat po statniciach tak sup na chudnutie aj to musi clovek robit zodpovedne lebo inac sa vysledky nedostavia potom clovek chudne stale a vysledky su velmi chabe JESSICAL a AJULKA drzte sa a vydrzte az do uspesneho konca WALERI nam tu chyba dufam ze skoro sem pride ked nema pristup teraz na pocitac.JA dnes rano treska domaca dostali sme a k tomu cerealnu zemlicku kavicku a idem dat 15 minut brusakov a pol litra caju varim dnes svieckovu a knedlu lebo doma su aj taky co im chudnut netreba tak doschudnutia moje musketierky
ahojte dievcata,HELUS tak prijemnu pracu prajem nech ti to rychlo ubehne joj akoe to mas tazke bez tch mliecnych vrobkov ale no co uz zdravie je prvorade CAREY ty sa netrap nad tym co si zjedla to je v pohode teraz sa sustred len na ucenie a medzi tym ti len prospeje ked ides na grilovacku ked uspesne budes mat po statniciach tak sup na chudnutie aj to musi clovek robit zodpovedne lebo inac sa vysledky nedostavia potom clovek chudne stale a vysledky su velmi chabe JESSICAL a AJULKA drzte sa a vydrzte az do uspesneho konca WALERI nam tu chyba dufam ze skoro sem pride ked nema pristup teraz na pocitac.JA dnes rano treska domaca dostali sme a k tomu cerealnu zemlicku kavicku a idem dat 15 minut brusakov a pol litra caju varim dnes svieckovu a knedlu lebo doma su aj taky co im chudnut netreba tak doschudnutia moje musketierky
Ahojte baby, tak ja som si to vcera uzila, len to rychlo ubehlo. Mala som aj cigansku ale nie celu, a jahodovu dren sme si rozdelili s priatelom, len mam dojem ze ma z toho boli hrdlo.
No pojdem sa ucit, dnes idem naplno.
Metracek super ze sa vam tak dari, tesim sa, ja mam stale 66kg, ale tak menej to asi nebude, kym sa budem ucit :/
ahojte kocky,peknu nedelu vam prajem,ja idem poobede do prace,ale vy si uzijte.Moje ranajky banan+ jablka 2,obed pohanka ala italiano+ vyvar,a vecera neviem,asi ryzove chlebiky so sunkou+ ladovy salat.Doschudnutia kocky.
HELUS zajtra ti napisem co a ako lebo s dcerou sme sa este nestihli dohodnut prisla som az teraz vecer ale tesim sa a opatruj priatela nech sa rychlo vylieci tak ahoj
Ahoj metracek velmi sa tesim,ze je vsetko,ako ma byt.Ste sikulky,a tesim,sa s tebou zaroven,ako vam to s dcerou ide dole.Doschudnutia kocky.
ahojte dievcata tak dnes mi den vysiel na jednotku vsetky problemy vyriesene som rada a dcere sa dari super dnes ma 28 den 90 dnovky a ma dole 5 kg ja sa stale drzim dnes sme mali na rano kiwu a jablko dcera syr a zeleninu ja nie ja som si dala zemiakove placky a este brokolicovu polievku sme mali obe a ja na veceru este vybornu domacu tresku a cerealnu zemlicku takze ide nam to super tak sa dievcata drzme a nech sa nam dari doschudnutia
ahojte baby,dnes mame pekne slnecne pocasie.ja som bola vonku na prechadzke,a teraz som upratovala,zajtra som v praci poobede,takze makam v domacnosti.CHyta ma hlad,tak si idem dat tuniaka a ladovym salatom+ burizonove chlebiky.Kupila som si bezlepkove knekkebroty,tak som zajtra zvedava,ako budu chutit.Doschudnutia musketierky.